Niye sinirlendin? Öyle miymiş dedim sadece ne var bunda? Daha sonra açıp baktım konu başlıklarına. Daha yumuşak cevap verebilirdin. Neyse aşk dolu günler diliyorum.Konuların içeriğini bilmeden ve abarta abarta yazan bir üyeye hemen inanmak yerine keşke sende açıp baksaydın,ben ne konusu açmışım.
Sinirlenmedim daha doğrusu sana sinirlenmedim,kusura bakma.Niye sinirlendin? Öyle miymiş dedim sadece ne var bunda? Daha sonra açıp baktım konu başlıklarına. Daha yumuşak cevap verebilirdin. Neyse aşk dolu günler diliyorum.
ney? Oy ne yaptin yav sen
Ben 25 yasinda 2 yillik evli. Cocuksuz bir bayanim yani. Ne 15 yili, ne 45i, ne 4 cocugu yav
Senin de derdin bu mu canim? Boyle askla bagliysan allah bozmasin ilerleyen yillarda derin bir sevgiye birakir yerini.Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
Allah iyiligini versin. Cok guldum bu yoruma :)) Hem ne demisler gonul ota da konar.......Konu sahibesi= ilerdeki ben
Yaa çok aşığım ben de öyle yakışıklı filan da değil ama seviyomTipsiz erkek daha mı çok seviliyo acaba
Turkceyi ihlal etmistim dimi.Senin de derdin bu mu canim? Boyle askla bagliysan allah bozmasin ilerleyen yillarda derin bir sevgiye birakir yerini.
Bu arada "coolluğum" nece bir kelime? Ben anlayamadim da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?