Aşk ne zaman sevgiye dönüşür?

Konuların içeriğini bilmeden ve abarta abarta yazan bir üyeye hemen inanmak yerine keşke sende açıp baksaydın,ben ne konusu açmışım.
Niye sinirlendin? Öyle miymiş dedim sadece ne var bunda? Daha sonra açıp baktım konu başlıklarına. Daha yumuşak cevap verebilirdin. Neyse aşk dolu günler diliyorum.
 
Niye sinirlendin? Öyle miymiş dedim sadece ne var bunda? Daha sonra açıp baktım konu başlıklarına. Daha yumuşak cevap verebilirdin. Neyse aşk dolu günler diliyorum.
Sinirlenmedim daha doğrusu sana sinirlenmedim,kusura bakma.
 
Aşk tarifsiz ve plansız gelir ve gider, arada çağırmak lazım.
 
ney? Oy ne yaptin yav sen
Ben 25 yasinda 2 yillik evli. Cocuksuz bir bayanim yani. Ne 15 yili, ne 45i, ne 4 cocugu yav

Valla benin elimde degil. Bilinc alti yapiyor tum bunlari.
Ama bak tek degilim, diger bi arkadasta oyle diyor.
 
Biz 6 yıldır beraberiz, 2 yıldır da evliyiz. Ve ben mesela hala bir mesaj atarken kırk kere düşünürüm. Siler siler yazarım. Doğru kelimeleri seçmekte zorlanırım. Heyecanla gelecek cevabı beklerim.
Bu cevap süt lazım mı? Bile olsa..
Ay ne kadar ergenim ya diye de gülerim kendime.
Öyle pata küte telefonu açamam. Bi kalkar toparlanır öhö öhö der sesimi açar sessiz bir yere çekilir öyle konuşurum.
Eşim artık böyle değil ama. Hala incedir ama eskisi kadar değil. Baya rahatladı o evlendikten sonra. Üff ben de biraz rahatlamak istiyorum artık. Pata küte konuşmak istiyorum bazen valla yaa. Ama yok hala kasılıyorum sanki flört ediyorum ya. Deli miyim neyim.
 
yağğğ evliliğe olan korkumu yeneceğim nerdeyse çok tatlış şeyler okuyorum şuan benimde öyle olsun maşallah maşşaalah:)
 
ben de hala aşığım, hem de çok 13 senelik evlilik + 6 yıl evveliyat= 19 senedir!!!
bu konuya bol bol nazar boncuğu lazım

 
15 yillik sevgilim 5 yillik esimle dünyaya tekrar gelsek yine birbirimizi isterdik.Hayalindeki aşkı,sevgiyi,tutkuyu anlat deseler böylesi aklima bile gelmezdi hic yaşamasam herhalde.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
 
Senin de derdin bu mu canim? Boyle askla bagliysan allah bozmasin ilerleyen yillarda derin bir sevgiye birakir yerini.

Bu arada "coolluğum" nece bir kelime? Ben anlayamadim da.
 
Konu sahibesi= ilerdeki ben
Yaa çok aşığım ben de öyle yakışıklı filan da değil ama seviyomTipsiz erkek daha mı çok seviliyo acaba
Allah iyiligini versin. Cok guldum bu yoruma :)) Hem ne demisler gonul ota da konar.......
 
4 yillik evliyim. Oncesi de var 3 sene ve bende hala her plani kocamla yapmak isterim bende cok ozlerim. Dediginiz gibi yanimdayken bile
Ama ben bu durumdan cok memnunum. Hatta hic bitmesin omrumuz boyunca hep ask dolu bir cift olalim. Yoksa ne anlami kalir ki evliligin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…