- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Evet bu yonden haklisin...Ama kötü kısımları çok var. Düşünsene arkadaşlarınla kızkıza plan yapasın gelmiyor,akşam işin çıksa oflayıp pufluyorsun eve gidecektim diyorsun. Eşim fazla sosyal aileyle bir araya gelmeyi,kalabalığı çok sever.Hoşuna da gider ama aynı şeylere katılmam gerekse ben başka açıdan bakıyorum. Onun gibi olmak isterdim.Burada konular açılıyor,annesine gidip 2 hafta kalanlar,eşi bir kaç gün seyahate çıkanlar vb...Nasıl dayanıyorlar diye merak ediyorum,keşke ben de böyle olabilsem. Yine aşık olsam ama bağımlı olmasam
Bağımlılık olarakmı bilmiyorum ama biz nerdeyse hiç ayrı bişey yapmayız zatenPeki bir üst mesajda yazdıklarım sizde de var mı? Yani bağımlı olmak gibi?
Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bagimli seniBağımlılık olarakmı bilmiyorum ama biz nerdeyse hiç ayrı bişey yapmayız zateneve gelse diye yolunuda gözlüyorum bağımlımıyım yoksa lütfen söyleyin lütfen
He buna pek yorum yapamicam bensiz genelde biyere gitmez annesine gider oda ben sabah kalkmaya üşendiğimden ben uyanana kadar gelir zaten arada kuzenleriyle pes partisi yapar gece gelmez ondada sorun yaşamadımAma kötü kısımları çok var. Düşünsene arkadaşlarınla kızkıza plan yapasın gelmiyor,akşam işin çıksa oflayıp pufluyorsun eve gidecektim diyorsun. Eşim fazla sosyal aileyle bir araya gelmeyi,kalabalığı çok sever.Hoşuna da gider ama aynı şeylere katılmam gerekse ben başka açıdan bakıyorum. Onun gibi olmak isterdim.Burada konular açılıyor,annesine gidip 2 hafta kalanlar,eşi bir kaç gün seyahate çıkanlar vb...Nasıl dayanıyorlar diye merak ediyorum,keşke ben de böyle olabilsem. Yine aşık olsam ama bağımlı olmasam
Beni anca amatem paklar poffBagimli seni
Ama kötü kısımları çok var. Düşünsene arkadaşlarınla kızkıza plan yapasın gelmiyor,akşam işin çıksa oflayıp pufluyorsun eve gidecektim diyorsun. Eşim fazla sosyal aileyle bir araya gelmeyi,kalabalığı çok sever.Hoşuna da gider ama aynı şeylere katılmam gerekse ben başka açıdan bakıyorum. Onun gibi olmak isterdim.Burada konular açılıyor,annesine gidip 2 hafta kalanlar,eşi bir kaç gün seyahate çıkanlar vb...Nasıl dayanıyorlar diye merak ediyorum,keşke ben de böyle olabilsem. Yine aşık olsam ama bağımlı olmasam
Gerçekten tipsiz ama hastasıyımKonuya değişik bir soluk getirdinİnsan sevdiğine tipsiz der mi?
Ama ayrı bir şeyler de yapabilmek lazım,ayrı hobiler,ayrı arkadaşlar filan...Bence sen de biraz benim gibisin :))Bağımlılık olarakmı bilmiyorum ama biz nerdeyse hiç ayrı bişey yapmayız zateneve gelse diye yolunuda gözlüyorum bağımlımıyım yoksa lütfen söyleyin lütfen
13 yıl da benden. Biz daha iflah olmayız...benimki 10 yıldır dönüşemedi gitti
eşimin de öyle ama
mesela şu an işyerindeyim
ve dakika sayıyorum onu görebilmek için :)
Bunları yaparken için rahat oluyorsa,oh be kafamı dinleyeyim ya da başka işlerimi yapayım gözüyle bakıyorsan bağımlı değilsin; ne güzel işte. Normali bu zaten.Ben niye böyleyimHe buna pek yorum yapamicam bensiz genelde biyere gitmez annesine gider oda ben sabah kalkmaya üşendiğimden ben uyanana kadar gelir zaten arada kuzenleriyle pes partisi yapar gece gelmez ondada sorun yaşamadım
Arkadaşım yok kocam var olmamıAma ayrı bir şeyler de yapabilmek lazım,ayrı hobiler,ayrı arkadaşlar filan...Bence sen de biraz benim gibisin :))
Kedim var belki ondandır gittiğinde onunla aşk yaşamaya devam ediyorum oyalıyor beni ama msjlarımla taciz ediyorum sevdiceğimiBunları yaparken için rahat oluyorsa,oh be kafamı dinleyeyim ya da başka işlerimi yapayım gözüyle bakıyorsan bağımlı değilsin; ne güzel işte. Normali bu zaten.Ben niye böyleyim
Öyle deme. Ya bazen ben de üzülüyorum,tepem atınca neler yapıyorum onaNiye belli etmiyonuz ya kalksın totosu nolcak. Yavrum benim ölürüm ona
Çok güldüm yorumuna yaa,ne güzel dedinBende de degisik oluyor
bazen cok ozlerim dakkikalqri sayarim grlsin diye
sonra gelir.....biraz durduktan sonra basimdan gitse de kk ya girsem die dusunurum
fark ettim ki ne zaman aklimdaysa gordukten sonra afakanlar basiyor :)
Normal ve dengeli duygular sart bana
Öyle deme. Ya bazen ben de üzülüyorum,tepem atınca neler yapıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?