Aşk ne zaman sevgiye dönüşür?

Evet bu yonden haklisin...
Aliskanlik da oldukca fazla sende sanirim

Peki bir üst mesajda yazdıklarım sizde de var mı? Yani bağımlı olmak gibi?
Bağımlılık olarakmı bilmiyorum ama biz nerdeyse hiç ayrı bişey yapmayız zaten eve gelse diye yolunuda gözlüyorum bağımlımıyım yoksa lütfen söyleyin lütfen

benimki 10 yıldır dönüşemedi gitti
eşimin de öyle ama
mesela şu an işyerindeyim
ve dakika sayıyorum onu görebilmek için :)

Bende de var o durum,memnun mu olsam şikayet mi etsem bilemedim. Herkes ailecek planlar yapıyor ben sadece eşimle ve kızımla evde olsam yeter bana. Ne zaman şuraya gidelim buraya gidelim dese,aman boşver evde başbaşa oluruz ne güzel diyorum. Bir de sürekli adamı sıkıştırıyorum :)

He buna pek yorum yapamicam bensiz genelde biyere gitmez annesine gider oda ben sabah kalkmaya üşendiğimden ben uyanana kadar gelir zaten arada kuzenleriyle pes partisi yapar gece gelmez ondada sorun yaşamadım

ben de arkadaşlarımlayken içimden hep bitse de gitsek ya da şimdi burda eşimle olmak vardı falan diyorum
bazen öğle araları buluşuyoruz
mesela ben cumartesi şehirdışına aileme gidicem pazar akşam dönücem o kadar zaman uzun geliyor
ben bağımlıyım galiba

Bağımlılık olarakmı bilmiyorum ama biz nerdeyse hiç ayrı bişey yapmayız zaten eve gelse diye yolunuda gözlüyorum bağımlımıyım yoksa lütfen söyleyin lütfen
Ama ayrı bir şeyler de yapabilmek lazım,ayrı hobiler,ayrı arkadaşlar filan...Bence sen de biraz benim gibisin :))

Maşallah Kk da böyle konuları okumak iyi geliyor:) Darısı herkesin başına.

He buna pek yorum yapamicam bensiz genelde biyere gitmez annesine gider oda ben sabah kalkmaya üşendiğimden ben uyanana kadar gelir zaten arada kuzenleriyle pes partisi yapar gece gelmez ondada sorun yaşamadım
Bunları yaparken için rahat oluyorsa,oh be kafamı dinleyeyim ya da başka işlerimi yapayım gözüyle bakıyorsan bağımlı değilsin; ne güzel işte. Normali bu zaten.Ben niye böyleyim

Bende de degisik oluyor
bazen cok ozlerim dakkikalqri sayarim grlsin diye
sonra gelir.....biraz durduktan sonra basimdan gitse de kk ya girsem die dusunurum
fark ettim ki ne zaman aklimdaysa gordukten sonra afakanlar basiyor :)
Normal ve dengeli duygular sart bana

Bence dönüşmez.
Ya aşk olarak kalır ya nefrete dönüşür. Aşkın dönüşebileceği şeyler nefret, tiksinme, acı, sızı, yara olabilir ama sevgi olamaz. Ben aşkın unutulabileceğini de sanmıyorum, unutmak isteyen arka plana bir yerlere atar orda sızı olarak kalır görmemek için çabalaman gerekir.

Özet yapayım: Aşk da fizik kuralına hem uyan hem uymayan uyan bir madde galiba. Hiçlikten varolabiliyor ama varolunca hiçliğe dönüşemiyor.

Ama ayrı bir şeyler de yapabilmek lazım,ayrı hobiler,ayrı arkadaşlar filan...Bence sen de biraz benim gibisin :))
Arkadaşım yok kocam var olmamı

Bunları yaparken için rahat oluyorsa,oh be kafamı dinleyeyim ya da başka işlerimi yapayım gözüyle bakıyorsan bağımlı değilsin; ne güzel işte. Normali bu zaten.Ben niye böyleyim
Kedim var belki ondandır gittiğinde onunla aşk yaşamaya devam ediyorum oyalıyor beni ama msjlarımla taciz ediyorum sevdiceğimi

Çok güldüm yorumuna yaa,ne güzel dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…