Bana ne kadar aşık onu bilemem,gördüğüm hissettiğim kadarıyla benden daha fazladır çünkü benden daha fedakardır,daha çok emek harcamıştır. Kriz anlarımızda daha sıkı sarılıp çözen taraf hep o. İnşallah nazar da değmez bu yönüne ama benim rahatsız olduğum konuda o benim gibi değil. Yani ayrı da zaman geçirebilir,arkadaşlarıyla buluştuğunda benimle oldğu kadar mutludur.Konu sahibj cok merak ettim; kocan ne dusunuyor bu konuda?
Oda sen gibimi?
Bende niye bilmiyorum,Hanımkeleşimigetir diye bir üye varya, onu bu şekilde canlandırıyorum kafamda. Gerçek yaşını çocuk sayısını filan hiç bilmem
Bana ne kadar aşık onu bilemem,gördüğüm hissettiğim kadarıyla benden daha fazladır çünkü benden daha fedakardır,daha çok emek harcamıştır. Kriz anlarımızda daha sıkı sarılıp çözen taraf hep o. İnşallah nazar da değmez bu yönüne ama benim rahatsız olduğum konuda o benim gibi değil. Yani ayrı da zaman geçirebilir,arkadaşlarıyla buluştuğunda benimle oldğu kadar mutludur.
Aboov nasıl farkettin senden bahsettiğimi1 tane kızım var 26 yaşında çalışıyor parasını kazanıyorçok şükür.
28 yıllık ta evliyim bu arada.
Bana gelirsek ev hanımı 51 yaşında çıtırbir hatunum işte,çıtır dediğime bakma buradaki arkadaşlar öyle diyorlar.
Maşallah canım.Bence varya tanıyoruz, önce mantığımız sonra kalbimiz aşık oluyor ya,o yüzden böyle.Gözümüz kör şekilde aşık olmadığımız için yani.Yine KK da okumuştum,bir söz varmış "Hem aşık hem akıllı olamazsın" diye. Ben o konuya; "doğru kişiye aşık olduğumuz için aynı zamanda akıllıyızdır da bence" diye yazmıştım hala da savunuyorum bu düşüncemi.İnş. hiç yanılmam.
Aboov nasıl farkettin senden bahsettiğimiMaşallah ya,buraların tozunu attırıyorsun hem de benim yaşımda kızın var.Helal olsun
Hergünümüz aynı değil ki yılış yılış yapışık değiliz yani. Benim bağımlılığımı bilmiyor(hissediyorsa bilemem) Kısıtlama durumum yok.İnş. yazdığın gibi bir durum olmazAslinda normal olan esin yaptigi farkindasin zaten bununda galiba.
Korkarimki boyle devam ettikce bu ilgili esini bogarsin ve aski gec sevgiyi gec kocan seni azcik olsa bile sevmez artik. Yuzunu gormek istemez disarda daha guzel vakit gecirir. Insallh oyle bisy olmaz.
Ama her gun hergun ayni seyler adami biktirabilir. Yilis yilis, yapisik gibi dolasmak biktirir bi zmn snra.
Konunu görünce bakayım dedim son sayfaya gelince gördüm..
Üstelik k.valide bile oldum.
Aaa cidden mi abla, o iş oldu mu, nasıl ikna oldun
Oldu bile tanışmaya geldiler biz gittik onlara,seneyede düğün var bakalım.
Terbiyeli efendi bir çocuk,anneciğim diyor görüştüğümüzde..
Allah tamamına erdirsin abla çok sevindim
Canım ne demek, huzurunuz, mutluğunuz daim olsun. Rabbim ayırmasın, upuzun bir ömrünüz olsun beraber.Çok zor sormuşsun Samsonn,naptın senDün telefonumda şarjım yoktu,işten çıkınca kimseye cevap yazamadım o yüzden ama ara ara açıp okuyordum,birisi işime yarar bir öneride bulunmuş mu diye. Senin sorunu görünce öyle bir kaldım,hatta şuana kadar düşündüm ben niye bu kadar aşığım diye ama özür diliyorum. Bunun cevabına söze dökemediğim için
Zaten evlisiniz karşılıklı aşk gibi görünüyo.. Sorun ne o zaman ben anlamadımBunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
Sorun,bireysel bir şeyler yapmak istememem daha doğrusu yaptığım zaman zevk alamamam. İnsan arkadaşlarıyla ailesiyle zaman geçirmek istemez mi? Zoraki gibi geliyor banaZaten evlisiniz karşılıklı aşk gibi görünüyo.. Sorun ne o zaman ben anlamadım
Anladım şimdi ama olsun bence güzel bişey :) Ben de genelde eşimle beraber sosyalleşirim.. Ayrı program yaptığımız görülmemiştir mesela.. Eşim iş eğitimi dolayısıyla 4 gündür başka şehirde ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık sanki bize 4 hafta gibi geldiSorun,bireysel bir şeyler yapmak istememem daha doğrusu yaptığım zaman zevk alamamam. İnsan arkadaşlarıyla ailesiyle zaman geçirmek istemez mi? Zoraki gibi geliyor bana
Abla maşallah valla. 28 yıl dile kolay.. Ben nedense burda "mantıklı ve yol gösterici" yorum yapan herkesi kendi yaşıma yakın zannediyorum1 tane kızım var 26 yaşında çalışıyor parasını kazanıyorçok şükür.
28 yıllık ta evliyim bu arada.
Bana gelirsek ev hanımı 51 yaşında çıtırbir hatunum işte,çıtır dediğime bakma buradaki arkadaşlar öyle diyorlar.
Sorun,bireysel bir şeyler yapmak istememem daha doğrusu yaptığım zaman zevk alamamam. İnsan arkadaşlarıyla ailesiyle zaman geçirmek istemez mi? Zoraki gibi geliyor bana
Abla maşallah valla. 28 yıl dile kolay.. Ben nedense burda "mantıklı ve yol gösterici" yorum yapan herkesi kendi yaşıma yakın zannediyorumSanki interneti sadece 20 ve 30 yaş arasındakiler kullanıyor Ah ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?