Allah ayırmasın evladınızı sizlere bağışlasın. Benim çocuğum yok, bir evin içinde bir ben birde eşim belkide oyüzden çok seviyorum. İnşallah en yakın zamanda bizimde bir evladımız olur da varsın eşimle daha az sevelim birbirimizi.amaann ne çok kocasına aşık kadın varmış. bravo valla. maşallah hatta. film gibi. dizilerdeki gibi.
bende o duygudan eser yok.
bahsettiğiniz o duyguları kızım için yaşıyorum. eve 5 dakika geç kalsam resmen koşmaya başlıyorum. arkadaşlarımı işimi geri plana attım. çok aşığım çok:) allah ayırmasın.
Belki de kapalı kutu olduğun için; duygularını içinde yaşamaya zorladığın için, kendini özgür bırakamadığın için saplantıya dönüşüyor aşkın. Kendi kendine yaşamaya çalışma; aşk, paylaşınca çoğalır ve sevgiye dönüşür.Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
Ben de yengeç burcuyum hatta eşim de yengeç burcu,fazla romantik mi oluyor noluyor bilmiyorumYengeç burcuyum. Eşimi, ailemi,kardeşlerimi,arkadaşlarımı yani sevdiğim herkesi abartarak seviyorum. Eşimin kokusunu duymadan,kucağında yatmadan asla uyuyamam. Ailem yakınımda oturuyor kardeşimin düğününde burda yat dediler, eşimsiz uyuyamadım hastalandım gecenin üçünde eşimi aradım gel beni al diye. 6 yıllık evliyiz her geçen sene daha da aşık oluyorum galiba.
Erkeklere çok fazla sevgini belli etmeye gelmiyor. Ya totoları kalkıyor, yada sevgi ağır geliyor. Çok sevdiğimi bilir eşim ama kavgada haklıysam ayy çok seviyorum seni hadi affedeyim diyemiyorum. Gerekirse bırakıp gidebileceğimi de bilir. Sevgi çok güzel bir şey. Sevdiğiniz adamla evlisiniz, seviliyorsunuz, mutlu bir yuvanız var bu muhteşem bir şey. Aşk bitsin sevgi olsun biraz daha az seveyim demeyin. Ozaman da niye eskisi gibi sevmiyorum,oda beni sevmiyor diye soğukluk girer araya. Çünkü alıştık yıllardır çok sevmeye.
Ama bu sevgi aman sensiz ölürüm,nefes alamam,sen ne hata yaparsan yap ben affederim çünkü çok seviyorum da olmamalı,bu aşk değil takıntı. Yani herşeyin aşırısı zarar,boşverin içinizden ne geliyorsa onu yapın ölümlü dünya belki yarın sarılacağımız insanlar olmayacak yanımızda.
Ben hiç duygularımın tamamını belli edemiyorum,sanki zaaflarımı bilirlerse kırılırım incinirim gibi geliyor. Zaten erkeklere zerre güvenim yoktur,bir sorun yaşadığım yada güvenimin sarsıldığı için değil de eşeği baştan sağlam kazığa bağlamak gibi.Eşim olmasa ben hala bekardım adım gibi eminim. Bir de ben şimdi duygularımı içimde yaşamasam kendimi serbest bıraksam,gidip eşime "Sen olmayınca ben hiçim,seni tahmin edemeyeceğin kadar,bir an bile uzak kalamayacak kadar çok seviyorum" desem bu sefer belki emek vermekten vazgeçecek,kaybetme korkusu ilişkiyi canlı tutan en önemli şey değil midir?Bana aşık desin ama bana bağımlılık derecesinde aşık,bensiz yapamaz demesini asla istemem. Bir şeyleri içime atmak için uğraşmıyorum da ama o da var. Elimde olmadan böyleyimBelki de kapalı kutu olduğun için; duygularını içinde yaşamaya zorladığın için, kendini özgür bırakamadığın için saplantıya dönüşüyor aşkın. Kendi kendine yaşamaya çalışma; aşk, paylaşınca çoğalır ve sevgiye dönüşür.
Ben de yengeç burcuyum hatta eşim de yengeç burcu,fazla romantik mi oluyor noluyor bilmiyorum
Ben hiç duygularımın tamamını belli edemiyorum,sanki zaaflarımı bilirlerse kırılırım incinirim gibi geliyor. Zaten erkeklere zerre güvenim yoktur,bir sorun yaşadığım yada güvenimin sarsıldığı için değil de eşeği baştan sağlam kazığa bağlamak gibi.Eşim olmasa ben hala bekardım adım gibi eminim. Bir de ben şimdi duygularımı içimde yaşamasam kendimi serbest bıraksam,gidip eşime "Sen olmayınca ben hiçim,seni tahmin edemeyeceğin kadar,bir an bile uzak kalamayacak kadar çok seviyorum" desem bu sefer belki emek vermekten vazgeçecek,kaybetme korkusu ilişkiyi canlı tutan en önemli şey değil midir?Bana aşık desin ama bana bağımlılık derecesinde aşık,bensiz yapamaz demesini asla istemem. Bir şeyleri içime atmak için uğraşmıyorum da ama o da var. Elimde olmadan böyleyim
Yengeç burçları kapalı kutudur biliyorumBen de yengeç burcuyum hatta eşim de yengeç burcu,fazla romantik mi oluyor noluyor bilmiyorum
Ben hiç duygularımın tamamını belli edemiyorum,sanki zaaflarımı bilirlerse kırılırım incinirim gibi geliyor. Zaten erkeklere zerre güvenim yoktur,bir sorun yaşadığım yada güvenimin sarsıldığı için değil de eşeği baştan sağlam kazığa bağlamak gibi.Eşim olmasa ben hala bekardım adım gibi eminim. Bir de ben şimdi duygularımı içimde yaşamasam kendimi serbest bıraksam,gidip eşime "Sen olmayınca ben hiçim,seni tahmin edemeyeceğin kadar,bir an bile uzak kalamayacak kadar çok seviyorum" desem bu sefer belki emek vermekten vazgeçecek,kaybetme korkusu ilişkiyi canlı tutan en önemli şey değil midir?Bana aşık desin ama bana bağımlılık derecesinde aşık,bensiz yapamaz demesini asla istemem. Bir şeyleri içime atmak için uğraşmıyorum da ama o da var. Elimde olmadan böyleyim
Haklı olabilirsin,bakmadığım açılardan bakmışsın iyiki cevap yazdın konuma. Teşekkürler canım.Yengeç burçları kapalı kutudur biliyorum. Ama aşk, nefret ve bunun gibi güçlü duyguları kendi başına taşıman çok zor. Haddim olmayarak ve akıl vermek istemeyerek, nacizane tavsiyem, içinde yaşadığın duyguları en iyi ifadelerle eşine anlatmandır. Karşındaki sevgilin değil canım; hayat yoldaşın. Yoldaşlar, yükleri omuzlamak için vardır. Senin aşkın sana yük olmuşa benzer. Bu yükü paylaş derim. Belki onun da seninle paylaşması gereken bir yük vardır kim bilir. "Kaybetme korkusu, ilişkiyi canlı tutan en önemli şey" değildir bana göre. O korku, en son aşamada, son çare olarak ve gerektiğinde hissettirilmelidir karşıdakine. Beynini özgür bırak...
Rica ederim canımHaklı olabilirsin,bakmadığım açılardan bakmışsın iyiki cevap yazdın konuma. Teşekkürler canım.
Allah ayırmasın evladınızı sizlere bağışlasın. Benim çocuğum yok, bir evin içinde bir ben birde eşim belkide oyüzden çok seviyorum. İnşallah en yakın zamanda bizimde bir evladımız olur da varsın eşimle daha az sevelim birbirimizi.
Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
Öyle miymişEski konularınıza baktım,eşiniz resmen mitoman (yalan hastası),evde size hizmetçi gibi davranan,sürekli sizden ve evden kaçmak için bahaneler yaratan,hatta cinsellikten bilen kaçan,kendi ailesine bile her konuda yalan söyleyen ve savurgan bir adam..affınıza sığınarak soruyorum siz bu adama mı aşıksınız? Böyle amerikan rüyası yaşıyormuş gibi başlık açmışsınız??? Güzel arkadaşım sizinki aşk değil stockholm sendromu..en iyi ihtimalde bağımlılık..aşk tek taraflı olmaz,böyle hiç olmaz..destek alın bence
Savurgan evet, bazı yalanları da var;onunla ilgili konularım da var. Ben bunları inkar mı ettim?? Sadece başlıklara bakarak yorum yazıyorsun,içeriklerini okudunuz mu acaba? Cinsellikten kaçtığı filan yok o nereden çıktı? Evde hizmetçi muamelesi görmüyorum o ne zamanın konusu ve düzelttiğimiz bir şey.Akşamları yemeğimizi beraber hazırlarız,her şeye yardım eder;kısa bir dönemdi geçti.Amacının ne olduğunu zerre anlamadım.Eski konularınıza baktım,eşiniz resmen mitoman (yalan hastası),evde size hizmetçi gibi davranan,sürekli sizden ve evden kaçmak için bahaneler yaratan,hatta cinsellikten bilen kaçan,kendi ailesine bile her konuda yalan söyleyen ve savurgan bir adam..affınıza sığınarak soruyorum siz bu adama mı aşıksınız? Böyle amerikan rüyası yaşıyormuş gibi başlık açmışsınız??? Güzel arkadaşım sizinki aşk değil stockholm sendromu..en iyi ihtimalde bağımlılık..aşk tek taraflı olmaz,böyle hiç olmaz..destek alın bence
2 yilmi?
Ya bilgece ben seni neden 15 senelik evli,45 yasinda, 4 cocuk annesi olarak ciziyorum kafamda?
Konuların içeriğini bilmeden ve abarta abarta yazan bir üyeye hemen inanmak yerine keşke sende açıp baksaydın,ben ne konusu açmışım.Öyle miymiş
Ayy bunu yazınca kendimi mahallenin dedikoducu kadınları gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?