Aşk olmadan ilişki yaşanır mı?

Bence biseyler hissetmek önemli.
Hissetmediginiz insanla bişey paylaşamazsiniz.

Canım bilmiyorum ki aşık olduğumda nasıl olmuştum herşey birden gelişmişti ayrildigimda anladım beş yıl geçirdiğimizi

Mantığa dayalı bir sevgiden bahsediyorsun sanırım ben de bunu o sevgiyi kendim yaratabilir miyim şeklinde sormuştum

Eziyet bu insanın kendine yapacağı bi eziyet başka bişi değil tabi karşı tarafada büyük ayıp

Hadi aşk olmadan evlendiniz evliliğiniz sürerken başkasına aşık olursanız

Aşk bir kez yaşanan bir şey değil bence birden fazla olmuştum ben.
Ama ben oyle oturup bekleyeyimci bir tip degildim yani. Hep yazarim karşimdaki cocuğu begendiysem, egleniyorsak ve bazi isteklerime uygunsa ilişki yasiyordum yani gidişata göre belli oluyor zaten ilişki uzun soluklu mu olacak, buyuk aşk mi olacak bitecek mi? Oyle cok kafaya takmiyordum yani bu işleri keyif almaya bakiyordum.

Eziyet bu insanın kendine yapacağı bi eziyet başka bişi değil tabi karşı tarafada büyük ayıp

Hadi aşk olmadan evlendiniz evliliğiniz sürerken başkasına aşık olursanız
Elbette evlenmeyecegim duygularımdan emin olmadan. Şuan bir şeylerin başlangıcında karar asamasindayim daha emekle sabırla sevgi tahammül yaratabilecek miyim bunu deniyorum. Basaramazsam evet o zaman karşındakine ayıp olacak bunun farkındayım maalesef

Beni aşk konusunda umutlandırdın teşekkür ederim. Çok güzel bir duygu umarım yaşayabilirim tekrar umarım sen de çok mutlu olursun aşk ile birlikte yaşarsın

Akılsızca daha net tabiriyle fütursuzca ilişkiler yaşadığımı ima etmis olabileceğini düşünmek bile istemiyorum açıkçası.
Ne alakası var ya hu. Ben sizin 5 yılınız nasıl geçti veya bakış açınız nasıldır nereden bileceğim.
Akıllı sevmek denen şey ilişkiler konusunda deneyimi artmış ve kendinide geliştirebilmiş belli bir olgunluk evresine ulaşmış kişilerin, ilişkide aradıkları mantıksal yaklaşımlardır. İsteselerde kör kütük aşık olamazlar. Kontrollüdürler. Bu sistemi duyguları yoğun olan kişiler sonrasında bu sistemi devam ettiremeyebilir. Bu yani

Kızlar var mı kahve falı bakanımız
Kusura bakma canım belki de dediğin gibi bir ilişki yaşanır yani umarım mutlu olunabilecek birşeyler çıkar ortaya

Yengeç kadınıyım ay burcum boğa , karşımdaki kişi koç , ay burcu da koç . Tanıdığım ilk koç burcu sizce nasıl görünüyor var mı etrafında Koç erkek olan

Aşka döner deriz dönmez dönmez deriz döner. Yani bu sorunun doğru bi cevabı yok. Ama bana göre hem sevgi hem mantık olmalı ikisinden biri eksik oldu mu evlilik tökezliyor.

Can Yücel'in bağlanmayacaksın kısmına cuk oturur.. Ama çekim önemli yoksa elini tutsa tilt olursun..

Asla olmaz. Kesinlikle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…