- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
Canım bilmiyorum ki aşık olduğumda nasıl olmuştum herşey birden gelişmişti ayrildigimda anladım beş yıl geçirdiğimiziBu kişiden kişiye değişir ya. Misal ben ilk saatlerde etkilenemezsem bende bir daha duygu değişimi olmazdı. Etkilendiysemde zaman içinde tanıdıkça soğuyadabiliyordum ya da duygular yükselebiliyor. Kendinizde hisleriniz nasıl işliyor bilirsiniz aslında
Akıllı sevmek diye birşey var lakin herkes bunu uygulayabiliyor mu bilemiyorum
Akıllı sevmek diye birşey var lakin herkes bunu uygulayabiliyor mu bilemiyorummanriga
Akılsızca daha net tabiriyle fütursuzca ilişkiler yaşadığımı ima etmis olabileceğini düşünmek bile istemiyorum açıkçası.Akıllı sevmek diye birşey var lakin herkes bunu uygulayabiliyor mu bilemiyorum
Peki sence tekrar aynı şiddette benim tabirimce ay noluyo uçuyorum dedirtecek bir aşk yaşanır mı insan hayatta bir kez mi yasar birkaç kez mi hani bir kez yaşadım her anlamda mükemmel bir iliskiydi beş yıl geçmiş göz açıp kapayıncaya, bir kez daha aynı kimyayı hissetmeyi beklemem gerekir mi ilişki için yoksa artık mantigimla mi karar alıp sonradan sevgiyi mi yaratmaliyim dustugum ikilem tam olarak bu bebeğim
Elbette evlenmeyecegim duygularımdan emin olmadan. Şuan bir şeylerin başlangıcında karar asamasindayim daha emekle sabırla sevgi tahammül yaratabilecek miyim bunu deniyorum. Basaramazsam evet o zaman karşındakine ayıp olacak bunun farkındayım maalesefEziyet bu insanın kendine yapacağı bi eziyet başka bişi değil tabi karşı tarafada büyük ayıp
Hadi aşk olmadan evlendiniz evliliğiniz sürerken başkasına aşık olursanız
Beni aşk konusunda umutlandırdın teşekkür ederim. Çok güzel bir duygu umarım yaşayabilirim tekrar umarım sen de çok mutlu olursun aşk ile birlikte yaşarsınAşk bir kez yaşanan bir şey değil bence birden fazla olmuştum ben.
Ama ben oyle oturup bekleyeyimci bir tip degildim yani. Hep yazarim karşimdaki cocuğu begendiysem, egleniyorsak ve bazi isteklerime uygunsa ilişki yasiyordum yani gidişata göre belli oluyor zaten ilişki uzun soluklu mu olacak, buyuk aşk mi olacak bitecek mi? Oyle cok kafaya takmiyordum yani bu işleri keyif almaya bakiyordum.
Ne alakası var ya hu. Ben sizin 5 yılınız nasıl geçti veya bakış açınız nasıldır nereden bileceğim.Akılsızca daha net tabiriyle fütursuzca ilişkiler yaşadığımı ima etmis olabileceğini düşünmek bile istemiyorum açıkçası.
Kusura bakma canım belki de dediğin gibi bir ilişki yaşanır yani umarım mutlu olunabilecek birşeyler çıkar ortayaNe alakası var ya hu. Ben sizin 5 yılınız nasıl geçti veya bakış açınız nasıldır nereden bileceğim.
Akıllı sevmek denen şey ilişkiler konusunda deneyimi artmış ve kendinide geliştirebilmiş belli bir olgunluk evresine ulaşmış kişilerin, ilişkide aradıkları mantıksal yaklaşımlardır. İsteselerde kör kütük aşık olamazlar. Kontrollüdürler. Bu sistemi duyguları yoğun olan kişiler sonrasında bu sistemi devam ettiremeyebilir. Bu yani
Aşka döner deriz dönmez dönmez deriz döner. Yani bu sorunun doğru bi cevabı yok. Ama bana göre hem sevgi hem mantık olmalı ikisinden biri eksik oldu mu evlilik tökezliyor.Kızlar , özellikle benzer durumlar yaşamış kişilerden yardım istiyorum. Uzun süreli deli dolu bir ilişkim bitti üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Bir daha aşık olabilecegimi düşünmüyorum arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım mantıken bana uygun birşey hissetmiyorum konuşuyoruz bir ay sonra ise yüz yüze görüşeceğiz sizce bu işin sonu ne olur ? Aşka döner mi ? Aşk llmasa bile yaşanabilir bir ilişki başlar mi
Evliliğe döner mi mutlu olur muyum
İş hayatı , farklı şehirler derken koptuk bebeğimUzun süreli ilişkiniz neden bitmişti
Dimi ben de bu yüzden umutluyum bakalım görüşünce anlaşılır çekim olayıCan Yücel'in bağlanmayacaksın kısmına cuk oturur.. Ama çekim önemli yoksa elini tutsa tilt olursun..
Asla olmaz. Kesinlikle olmaz.Kızlar , özellikle benzer durumlar yaşamış kişilerden yardım istiyorum. Uzun süreli deli dolu bir ilişkim bitti üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Bir daha aşık olabilecegimi düşünmüyorum arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım mantıken bana uygun birşey hissetmiyorum konuşuyoruz bir ay sonra ise yüz yüze görüşeceğiz sizce bu işin sonu ne olur ? Aşka döner mi ? Aşk llmasa bile yaşanabilir bir ilişki başlar mi
Evliliğe döner mi mutlu olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?