Yengeç kadınıyım ay burcum boğa , karşımdaki kişi koç , ay burcu da koç . Tanıdığım ilk koç burcu sizce nasıl görünüyor var mı etrafında Koç erkek olan
Yuzyuze gorustugunuzde birsey hissetmezseniz uzatmayın. Yeniden birini sevebilirsiniz. Sonucta zaman herseyin ilacı. Önünüze kimin çıkacağı, yarinin ne olacağı belli değilken birdaha birini sevemem sartlandirmasina girerseniz evet sevemezsiniz. Hayata biraz olumlu bakın.Kızlar , özellikle benzer durumlar yaşamış kişilerden yardım istiyorum. Uzun süreli deli dolu bir ilişkim bitti üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Bir daha aşık olabilecegimi düşünmüyorum arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım mantıken bana uygun birşey hissetmiyorum konuşuyoruz bir ay sonra ise yüz yüze görüşeceğiz sizce bu işin sonu ne olur ? Aşka döner mi ? Aşk llmasa bile yaşanabilir bir ilişki başlar mi
Evliliğe döner mi mutlu olur muyum
Bir yıl az bence bekleyin
Emeğine sağlık teşekkür ediyorumSadece güneş burcunu bilmekle böyle yorumlar yapılmaz, yapılamaz... Astroloji bir bütün haritalarınıza hem bireysel olarak hem de ikinizin haritasının birleşimi olan sinastri haritalarına bakılmalı.
Bazı insanlar güneş burcunun etkisini pek taşımaz çünkü mesela haritada başka burçtan yoğun etkiler alıyor olabilir, yükselen etkisinde olabilir vs. yoksa dünyadaki tüm koç burçları, ya da tüm yengec-koc ilişkileri aynı olurdu farklı olmasının nedeni bireysel haritaların herkeste farklı olması
Yine de genel geçer bir yorum yapacaksam hem ay burcu hem güneş burcu burcu biri illa ki koç etkilerini yaşıyordur hayatında. Haritasında çok önemli bir yerden önemli bir etki almıyorsa yüksek ihtimalle kin tutmayan ama çok çabuk parlayan, sabırsız, duygusal değil ama içgüdüsel biridir. Koç burcu Zodyak ın ilk burcudur bu yüzden her burcu yaşlara göre duzenleyerek düşünürseniz onlar yeni doğmuş bebek gibidirler, kötü niyet taşımazlar ama tıpkı bebekler gibi içgüdüsel davranır kendilerini merkeze koyar sabırsız öfkeli ve bencil olabilirler. Aynı zamanda hareketli ele avuca sığmaz bir yanları vardır bir ateş burcu olarak ateş gibidir yani
Ancak yengeç burcu bu saydıklarımın tam tersi. Tam bir su grubu burcu. Duygusal ilgi görme ihtiyacı yüksek bir burç yengeç, hassas, romantik, duygulara önem veren ve karşısındakinden de bunu bekleyen bir burç, bir koç burcu yengece bu istediğini veremez. Ay burcunuz da boğa imiş yani duygularınızı aynı zamanda Venüs de yönetiyor. Bu Venüs un haritada nerede konumlandigina göre de desir ama Yine de duygusal anlamda incelik, zarafet bekleyen ve elbette toprak grubu boğanın istikrar arayasindan etki alarak istikrarlı bir ilişki isteyen biri olabilirsiniz ama koç dediğim gibi bir ateş burcu hayatında o istikrari yakalaması öyle kolay olmayabilir.
Bunlar çok genel geçer yorumlar tabii ki haritalarınız özelinde bu dediklerimden çok farklı insanlar da olabilirsiniz ama iki burcun genelini düşününce, ilişkide uyum arayan insanlar için pek uyumlu burçlar değiller
Tamamen kismet isi bence. Tanidigim bir abim kendisi Malatyali. Esini nikahtan 4 saat once gormus ilk defa. Ama birbirlerini o kadar cok sevmisler ki her gece bir demlik cay esliginde muhabbet etmeden uyumayiz derdi. (Koronadan rahmetli oldu kendisi). Ama bir tanidigimda 11 yillik sevgilisi ile evlenip 8 ay sonra boşandı. Bir sans ver bence. Nasil olur diye dusunmek yerine akisina birak. Belki diger yarin o dur. Bilemezsin.Kızlar , özellikle benzer durumlar yaşamış kişilerden yardım istiyorum. Uzun süreli deli dolu bir ilişkim bitti üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Bir daha aşık olabilecegimi düşünmüyorum arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım mantıken bana uygun birşey hissetmiyorum konuşuyoruz bir ay sonra ise yüz yüze görüşeceğiz sizce bu işin sonu ne olur ? Aşka döner mi ? Aşk llmasa bile yaşanabilir bir ilişki başlar mi
dene..denemeden tanismadan gormeden sohbet etmeden hic birseyi tam olarak bilemezsin.. he benim yas 42. 5 cumlede anliyorum. kim ne o ayri da sen gencsin.. en kotu bir yemek yersin baktin icin isinmadi... kafani cevirir baska adaylara bakarsin..Kızlar , özellikle benzer durumlar yaşamış kişilerden yardım istiyorum. Uzun süreli deli dolu bir ilişkim bitti üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Bir daha aşık olabilecegimi düşünmüyorum arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım mantıken bana uygun birşey hissetmiyorum konuşuyoruz bir ay sonra ise yüz yüze görüşeceğiz sizce bu işin sonu ne olur ? Aşka döner mi ? Aşk llmasa bile yaşanabilir bir ilişki başlar mi
7. Evim akrep , evlilik ve ilişkide sıkıntılar deniyor sanırım bu konuda bilgin var nedir bu 7. Ev akrep durumuSadece güneş burcunu bilmekle böyle yorumlar yapılmaz, yapılamaz... Astroloji bir bütün haritalarınıza hem bireysel olarak hem de ikinizin haritasının birleşimi olan sinastri haritalarına bakılmalı.
Bazı insanlar güneş burcunun etkisini pek taşımaz çünkü mesela haritada başka burçtan yoğun etkiler alıyor olabilir, yükselen etkisinde olabilir vs. yoksa dünyadaki tüm koç burçları, ya da tüm yengec-koc ilişkileri aynı olurdu farklı olmasının nedeni bireysel haritaların herkeste farklı olması
Yine de genel geçer bir yorum yapacaksam hem ay burcu hem güneş burcu burcu biri illa ki koç etkilerini yaşıyordur hayatında. Haritasında çok önemli bir yerden önemli bir etki almıyorsa yüksek ihtimalle kin tutmayan ama çok çabuk parlayan, sabırsız, duygusal değil ama içgüdüsel biridir. Koç burcu Zodyak ın ilk burcudur bu yüzden her burcu yaşlara göre duzenleyerek düşünürseniz onlar yeni doğmuş bebek gibidirler, kötü niyet taşımazlar ama tıpkı bebekler gibi içgüdüsel davranır kendilerini merkeze koyar sabırsız öfkeli ve bencil olabilirler. Aynı zamanda hareketli ele avuca sığmaz bir yanları vardır bir ateş burcu olarak ateş gibidir yani
Ancak yengeç burcu bu saydıklarımın tam tersi. Tam bir su grubu burcu. Duygusal ilgi görme ihtiyacı yüksek bir burç yengeç, hassas, romantik, duygulara önem veren ve karşısındakinden de bunu bekleyen bir burç, bir koç burcu yengece bu istediğini veremez. Ay burcunuz da boğa imiş yani duygularınızı aynı zamanda Venüs de yönetiyor. Bu Venüs un haritada nerede konumlandigina göre de desir ama Yine de duygusal anlamda incelik, zarafet bekleyen ve elbette toprak grubu boğanın istikrar arayasindan etki alarak istikrarlı bir ilişki isteyen biri olabilirsiniz ama koç dediğim gibi bir ateş burcu hayatında o istikrari yakalaması öyle kolay olmayabilir.
Bunlar çok genel geçer yorumlar tabii ki haritalarınız özelinde bu dediklerimden çok farklı insanlar da olabilirsiniz ama iki burcun genelini düşününce, ilişkide uyum arayan insanlar için pek uyumlu burçlar değiller
Cinsel paylaşımımız yok hayatımask olmayacaksa buna fakbadiii denir, erkeklerle mantikli bir sey yapilmaz, anca ask..
7. Evim akrep , evlilik ve ilişkide sıkıntılar deniyor sanırım bu konuda bilgin var nedir bu 7. Ev akrep durumu
Yedinci evin yöneticisi Pluto nerede ve hangi açıları alıyor buna göre değişir, evin içinde gezegen var mı varsa hangi gezegen hangi açıları alıyor ayrıca evlilik göstergesi olan Juno isimli bir asteroid var onun konumu ve acıları da önemli, yedinci evin akrep olması iyi ya da kötü diye bir şey belirlemez asla evin icindeki gezegenlere, yönetici gezegenin durumuna falan bakılır
Canım çocuk derken biraz daha açıklar mısın çocuk sahibi olmakta sıkınti yaşanabilir miEvet evlilik evinde çok istemediğimiz görünümler mevcut ama bunun sebebi yedinci evin Akrep burcu olması değil kesinlikle. Yedinci eviniz Akrep olup içeride iyicil gezegenler ve açılar olsaydı, yorum çok farklı olurdu.
Evleneceğiniz kişiyi seçerken çok dikkatli olmalısınız diyebilirim. Sizi duygusal açıdan manipüle edebilecek, eden, aranızdaki ilişkiye evliliğe üçüncü bir kişiyi (özellikle de anne, kız kardeş vb. bir kadını) çok dahil eden tiplerden koşarak kaçın. Lilith, haritada bizim pek sevmediğimiz sevmeyeceğimiz bir kadını temsil eder, evlilik evinizin yönetici olan Plutonla birleşmiş, bu da bana ilerideki eş adayını manipüle edebilecek bir kadını düşündürdü. Anneci aileci tipler sizi üzebilir.
Ayrıca çocuk evine de buradan sert açılar gidiyor, ikinci tavsiyem evlenme planı yaptığınız kişiyle çocuk düşüncesi hakkında önceden mutlaka konuşmanız. Çocuk isteyip istememe vs gibi gelecek planları hakkında.
İyi yönlerinden bakacak olursak da kariyer hayaliniz varsa buna destek olacak, sizi toplum içinde ön plana taşıyacak bir eşiniz olabilir. Ayrıca söz konusu kişiyle kısa bir yolculukta, otobüste uçakta ya da akraba, kuzen çevresinden birinin vasıtası işe tanışma ihtimaliniz de olabilir.
Canım çocuk derken biraz daha açıklar mısın çocuk sahibi olmakta sıkınti yaşanabilir mi
Teşekkür ediyorumHayır hayır öyle bir şey değil. Çocuk sahibi olmakta sıkıntı yaşamak ile ilgili değil yani.
Siz çok iyi bir anne olursunuz haritanıza göre kendini çocuklarına adayan onları güzel yetiştiren bir anne.
Ama karşınızdaki adam çocuk istemiyor olabilir mesela evlenmeden önce bunu mutlaka konuşmuş olun siz çocuk sahibi olmak istiyorsanız çocuk sahibi olmaya sıcak bakmayan ya da bakarız bilmiyorum emin değilim gibi bu konuda muallak şeyler söyleyen insanlara dikkat edin.
Evlenmeyi planladığınız kişiyle çocuklar konusunda yetiştirme tarzından çocuk isteyip istememeye kadar aynı fikirde olduğunuzdan emin olun sadece. Çocuk eviniz genel anlamda Güzelken eş ve evlilik evine sert açıya gitmiş bu da bana çocuk meselesi yüzünden eşle anlasamama ihtimalini düşündürüyor. O yüzden baştan mutlaka bu konular üzerinde hemfikir olun derim
Hayır hayır öyle bir şey değil. Çocuk sahibi olmakta sıkıntı yaşamak ile ilgili değil yani.
Siz çok iyi bir anne olursunuz haritanıza göre kendini çocuklarına adayan onları güzel yetiştiren bir anne.
Ama karşınızdaki adam çocuk istemiyor olabilir mesela evlenmeden önce bunu mutlaka konuşmuş olun siz çocuk sahibi olmak istiyorsanız çocuk sahibi olmaya sıcak bakmayan ya da bakarız bilmiyorum emin değilim gibi bu konuda muallak şeyler söyleyen insanlara dikkat edin.
Evlenmeyi planladığınız kişiyle çocuklar konusunda yetiştirme tarzından çocuk isteyip istememeye kadar aynı fikirde olduğunuzdan emin olun sadece. Çocuk eviniz genel anlamda Güzelken eş ve evlilik evine sert açıya gitmiş bu da bana çocuk meselesi yüzünden eşle anlasamama ihtimalini düşündürüyor. O yüzden baştan mutlaka bu konular üzerinde hemfikir olun derim
Genel olarak diğer evlerle ilgili de yorum uaparsan çok mutlu olurum yani boş zamanin olduğunda çok keyif alıyorum bu tarz konulardan ilgim varHayır hayır öyle bir şey değil. Çocuk sahibi olmakta sıkıntı yaşamak ile ilgili değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?