Aşk şart mı?

Konu sahibesi biz kendi kendimize konuşacaksak gidelim, yorumları okuyorsunuz fakat sorulara cevap alamıyoruz.
Geldim. Okuyorum sadece kafam daha çok karıştığı için (yanlış anlaşılmasın çok teşekkür ederim, farklı fikirleri görünce kafam karıştı. )İyice bir düşündüm o yüzden kpnuyu, şimdi cevap veriyorum tek tek

Onunla evlenmeyi düşündüğümde direkt evet diyebiliyorum. Mutlu olmayı onunla yaşamayı isterim. Hatta imkanımız olsa şu beraber yaşamak istiyoruz.
Sanırım benim kafam çok karışıK :)

İki kez buluştuk ikisinde de çok heyecanlıydım. Yüz kere yüzüme makyajıma baktım. E o zaman aşık oluyorum ama kafamı karıştıran ne anlamadım hala. Acaba ilişkinin çoğu kısmı uzaktan geçtiği için mi böyle hissediyorum anlamadım.
Ona sarılırken mutlu da oluyorum ama öpüşürken bir çekim hissetmedim işte

Onunla evlenmeyi düşündüğümde direkt evet diyebiliyorum. Mutlu olmayı onunla yaşamayı isterim. Hatta imkanımız olsa şu beraber yaşamak istiyoruz.
Sanırım benim kafam çok karışıK :)
Bencede çok karisik bazi sorularin cevaplarını bulmalısın. Kac kere görüştünüz mesela yani 3 4 mu 15 20 mi bunlar bile onemli

Aslında bu yorum benim için çok çok önemli ve açıklayıcı oldu. O aşık olduğum iki kişiyle de sonu kötü bitmişti ve çok üzülmüştüm hayatımdayken onlar. Bu kişiyle çok mutlu ve huzurluyum, yanındayken de öyle. Umarım zamanla duygularım daha da artar

Mesafe bence bu sorunun cevabı. Sadece 2 kere bulusmussunuz daha. Bu soruları netlestirememen cok normal

Kusura bakma canım ama karşına aşık olduğun birisi çıkınca bu ilişki biter. Umarım yanılırım ve sen çok mutlu ve aşk dolu bir ilişki yaşarsın. İlişkine de zaman vermen gerekiyor tabi.
En çok korktuğum şey de kafamı karıştıran da bu. Bir an önce emin olmak istiyorum duygularımdan bu beni strese sokuyor. Belki daha çok görüşme imkanımız olsa emin olacağım ama şimdilik o da zor

Ten uyumunun sonradan olacağını sanmıyorum.

Bende az görüştüğümüz için belki bu yüzden emin değilimdir diyorum. Ama ne yazık ki uzaktan devam eden bir ilişki. Bir sonraki buluşmamızda bir ay sonra olucak. Ten uyumu konusunda ona sarıldığımda çok mutlu oluyorum. Öpüşürken ve yakınlaşırken de hiç kötü bir şey hissetmedim tiksinme gibi. Sadece o hazzı hissetmedim(Ama şöyle de bir şey var benim zaten zevk alma konusunda bir sorunum var, belki onunla alakalıdır. Onu da ayrı çözmem gerekiyor)

En çok korktuğum şey de kafamı karıştıran da bu. Bir an önce emin olmak istiyorum duygularımdan bu beni strese sokuyor. Belki daha çok görüşme imkanımız olsa emin olacağım ama şimdilik o da zor
Sadece zamana birakacaksin boşuna stres yapiyorsun su akar yolunu bulur. Iliskinin keyfini cikar, ya devam eder ya biter

Belki benim o kadar büyük değil sevgim ancak. Mesela ona karşı istemsiz bir şekilde fazla düşünceli davranıyorum. Üzülmesi hasta olması gibi durumlarda, gerçek anlamda meraklanıyorum. Normalde hiç anaç biri değilim ve kimseye karşı böyle olmamıştım. Bunlar da bana o zaman seviyorum dedirtiyor.

Bacım nasıl bir soru sordun bak şimdi ne yardan geçilir ne serden tipi. Insanoglu bu soruyu göreceli cevaplar. Kimine göre manťik kimine göre aşk. Mantıklı aşk varsa bende onu alayım...
Bende anlamadım nasıl bir dert açtım. Belki çok saçma oldu ama dert etmiştim biraz. En güzeli mantıklı aşk evet

Bencede çok karisik bazi sorularin cevaplarını bulmalısın. Kac kere görüştünüz mesela yani 3 4 mu 15 20 mi bunlar bile onemli
İlk buluşmayı saymazsak ( Arkadaş ortamında tanıştığımız buluşma) 2 kez görüştük.
Ama 4 aydır hep konuşuyoruz telefonda.

Sen ilişkine odaklan 1 2 gorusme sonra zaten sorularının cevapları sende oluşmuş olucak. Dedigim gibi keyfini cikar ve dusunme. Zaten ya bakacaksın ki aşıksın yada sadece seviyorsun. Zaten kalbin dogru cevabi verir bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…