Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim. Okuyorum sadece kafam daha çok karıştığı için (yanlış anlaşılmasın çok teşekkür ederim, farklı fikirleri görünce kafam karıştı. )İyice bir düşündüm o yüzden kpnuyu, şimdi cevap veriyorum tek tekKonu sahibesi biz kendi kendimize konuşacaksak gidelim, yorumları okuyorsunuz fakat sorulara cevap alamıyoruz.
Sakın bana gözlerimizi kapatıp denizi izledik demeBende mantıklı asktan alabilir miyim lütfen. Aptal asik olmaktan bıktım da![]()
Onunla evlenmeyi düşündüğümde direkt evet diyebiliyorum. Mutlu olmayı onunla yaşamayı isterim. Hatta imkanımız olsa şu beraber yaşamak istiyoruz.500 days of Summer filmini izlerken çok realist bir bölüme denk gelmiştim.
Kız, erkek karakterden ayrılmış hayatına bakıyordu. Erkek de kendini çöken bir ilişkiden toparlamaya çalışıyordu. Filmin sonunda birbirlerine denk geliyorlardı; ikisi de karakter olarak büyümüştü.
Tom: Benleyken hiç evlenmek gibi bir fikir aklında yoktu, ne oldu? Ne fikrini değiştirdi de evlenmeye karar verdin?
Summer: Bir sabah uyandım ve biliyordum.
Tom: Neyi biliyordun?
Summer: Seninleyken hiç bir zaman emin olmadığım şeyi.
Aşk biraz böyle bir şey sanırım, abimden de gördüğüm kadarıyla. Birinden duygusal olarak emin olmayı içeriyor. Aman şöyle, aman böyle, yok şu olmaz, yok bu olmaz diyip duygusal olarak emin olamıyorsanız bir kişiden, gerçekten sorundur diye düşünüyorum. Elbette, kimse kusursuz değildir ve olmamalı da. Karşımızdaki insanın artı ve eksi yanlarını biliriz, yine de o kişiye karşı duygusal olarak bir eminsizlik sergilemeyiz diye düşünüyorum..
Lakin son noktada en iyi kararı yine siz verirsiniz.
Ah keskeeee. Biz pandemide gözleri kapatip duvarları izliyoruzSakın bana gözlerimizi kapatıp denizi izledik demeSimurgp
Mantıklı aşk= Kalbinin çarptığı+ Aklının yattığı![]()
İki kez buluştuk ikisinde de çok heyecanlıydım. Yüz kere yüzüme makyajıma baktım. E o zaman aşık oluyorum ama kafamı karıştıran ne anlamadım hala. Acaba ilişkinin çoğu kısmı uzaktan geçtiği için mi böyle hissediyorum anlamadım.Aşktan ne anladigimiza bağli. Şimdi ben aşk gecicidir diyorum oteki cikip "bizimki bitmedi hala birbirimize sariliyoruz" gibi antin kuntin bir sey soyleyebiliyor.Aşk bitmesi sarilma, öpme veya diger duygulari bitiren bir sey degil bana gore.
"Aşk dedigim" buluşacagimiz gun karnimin agrimasiydi mesela benim için,Eve donunce bazen makyajimi silmeyi unutmakti. Gibi...
Tabi ki her Allahin gunu dibindeki adami gorunce artik karnim agrimiyor.bu da normal bir şey. Bence aşk zamanla biter AMMA ilişkinin başinda boyle heyecanlar olmali bence ya
![]()
Bencede çok karisik bazi sorularin cevaplarını bulmalısın. Kac kere görüştünüz mesela yani 3 4 mu 15 20 mi bunlar bile onemliOnunla evlenmeyi düşündüğümde direkt evet diyebiliyorum. Mutlu olmayı onunla yaşamayı isterim. Hatta imkanımız olsa şu beraber yaşamak istiyoruz.
Sanırım benim kafam çok karışıK :)
Aslında bu yorum benim için çok çok önemli ve açıklayıcı oldu. O aşık olduğum iki kişiyle de sonu kötü bitmişti ve çok üzülmüştüm hayatımdayken onlar. Bu kişiyle çok mutlu ve huzurluyum, yanındayken de öyle. Umarım zamanla duygularım daha da artarMerhabalar :)
Öncelikle umarım sonucu ne olursa olsun çok mutlu olursunuz hayatınızda.
Bu konu bence hayattan, ilişkiden, evlilikten ne beklediğiniz ile alakalı bir durum. Ben çocukluğumdan beri hiç dingin bir hayat yaşamadım, hep problemliydi yaşantım.
Gel zaman git zaman, aşık oldum. Çok fazla hem de. Ama hayatımdaki herkes ve her şey gibi karmaşık ve zor bir ilişkiydi. Aşıktık ama "eğer bir gün evlenirsem bu adamla, aklımda hep acabalarım olacak" diye düşündüm. Nitekim bitti zaten o ilişki.
Şimdiyse evliyimeşimi çok seviyorum, çok da seviliyorum. Evet az önce bahsettiğim ilişkimdeki o heyecan yok belki, ama çocukluğumdan beri aradığım o huzur var. Çok iyi vakit geçirdiğim, zevklerimizin uyduğu bir arkadaşım; yanındayken çok mutlu olduğum bir sevgilim de var aynı zamanda.
Belki çok yoğun duygular hissettiğim kişi ile evlensem ben de burda kocasından dert yanan arkadaşlardan biri olabilirdim, ama benim ilişki ve evlilikten beklentim buydu ve böyle bir evlilik yaptım.
Uzun oldu ama demem o ki bu iş tamamen sizin karakteriniz ve hayattan beklentiniz ile alakalı. Heyecan seven, her duyguyu uçlarda yaşamayı seven, risk alabilen biriyseniz yoğun şeyler hissetmediğiniz bir ilişki uzun soluklu olmayabilir
Ama benim gibi daha mantıksal yaklaşıyorsanız, daha garanticiyseniz bu hayata karşı, hayatınızdaki kişiyi değerlendirin derim![]()
Mesafe bence bu sorunun cevabı. Sadece 2 kere bulusmussunuz daha. Bu soruları netlestirememen cok normalİki kez buluştuk ikisinde de çok heyecanlıydım. Yüz kere yüzüme makyajıma baktım. E o zaman aşık oluyorum ama kafamı karıştıran ne anlamadım hala. Acaba ilişkinin çoğu kısmı uzaktan geçtiği için mi böyle hissediyorum anlamadım.
Ona sarılırken mutlu da oluyorum ama öpüşürken bir çekim hissetmedim işte![]()
En çok korktuğum şey de kafamı karıştıran da bu. Bir an önce emin olmak istiyorum duygularımdan bu beni strese sokuyor. Belki daha çok görüşme imkanımız olsa emin olacağım ama şimdilik o da zorKusura bakma canım ama karşına aşık olduğun birisi çıkınca bu ilişki biter. Umarım yanılırım ve sen çok mutlu ve aşk dolu bir ilişki yaşarsın. İlişkine de zaman vermen gerekiyor tabi.
Bak simdi aptal asik oldugum ne kadar belli bacım gözlerimi kapatıp denizi nasil izleyeyim bende niyeyse dinledik diye algılamistimSakın bana gözlerimizi kapatıp denizi izledik demeSimurgp
Mantıklı aşk= Kalbinin çarptığı+ Aklının yattığı![]()
Ten uyumunun sonradan olacağını sanmıyorum.Aslında şimdi okudum da evet biraz duygusuzmuş gibi anlatmışım. Çok karışık olduğu için duygularım tam da ifade edemedim kusura bakmayın. Şimdi daha açık yazayım. Heyecanlandırmıyor değil. Hatta ilk birbirimizi tanıma süresinde yani bir iki aylık sürede mesajlaşırken heyecanlanıyordum çok mutluydum. Heyecanım ilk zamanki gibi değil ama hala mutluyum. Sadece ister istemez o kişilerle olan aşkı hissetmiyorum. Bence benim hissettiğim sevgi aşk değil diyorum. Ya da bir şeylerin adı koyulduğu için mi heyecanım azaldı anlayamıyorum.
Onu seviyorum ve bir çok fedakarlığı yapmaya da hazırım .
Ten uyumu konusunda sizce bu ilk başta olmadıysa sonradan da olmayacak bir şey mi?
Bende az görüştüğümüz için belki bu yüzden emin değilimdir diyorum. Ama ne yazık ki uzaktan devam eden bir ilişki. Bir sonraki buluşmamızda bir ay sonra olucak. Ten uyumu konusunda ona sarıldığımda çok mutlu oluyorum. Öpüşürken ve yakınlaşırken de hiç kötü bir şey hissetmedim tiksinme gibi. Sadece o hazzı hissetmedim(Ama şöyle de bir şey var benim zaten zevk alma konusunda bir sorunum var, belki onunla alakalıdır. Onu da ayrı çözmem gerekiyor)Bunun karakterinlede cok ilgisi var aslında. Yeni bir ilişkiye başlamıştım, pandemi dolayısıyla görüşemedim surekli tel, ilk buluştuğumuz günlerde ben rahat davranamadım, çekindim, utandim. Telde hersey cok iyiydi yaninda yabancı gibiydim. Tabi yasaklar var görüşmelerde cok kısaydı. Telle konuşmadan duramıyorum, surekli muhabbet etmek istiyordum ama yanina gitmek istemiyordum. Kendim bile aşık olduğumu farketmedim. 3. görüşmemizde bunu farkettim. Benim çekingen kalmamın ve yuz yuze görüşememizin etkisi var.
Eger ten uyumunuz yoksa asla derim bunu ona sarildiginizda bile anlarsınız. Ten uyumu olmazsa karsinizdakinden tiksinirsiniz.
Bize biraz daha detay verirseniz daha rahat yorum yapabiliriz.
Sadece zamana birakacaksin boşuna stres yapiyorsun su akar yolunu bulur. Iliskinin keyfini cikar, ya devam eder ya biterEn çok korktuğum şey de kafamı karıştıran da bu. Bir an önce emin olmak istiyorum duygularımdan bu beni strese sokuyor. Belki daha çok görüşme imkanımız olsa emin olacağım ama şimdilik o da zor
Belki benim o kadar büyük değil sevgim ancak. Mesela ona karşı istemsiz bir şekilde fazla düşünceli davranıyorum. Üzülmesi hasta olması gibi durumlarda, gerçek anlamda meraklanıyorum. Normalde hiç anaç biri değilim ve kimseye karşı böyle olmamıştım. Bunlar da bana o zaman seviyorum dedirtiyor.Eşim de ben de çay bağımlısıyız, o evde yokken demleyip içemem boğazıma dizilir
Canımı verecek kadar ortak bir evlat sahibi olacak kadar seviyorum, gözüm ondan başkasını görmeyecek kadar elimi tuttuğunda heyecanlanacak kadar aşığım
İlk günden beri hiç değişmedi duygularım
Bende anlamadım nasıl bir dert açtım. Belki çok saçma oldu ama dert etmiştim biraz. En güzeli mantıklı aşk evetBacım nasıl bir soru sordun bak şimdi ne yardan geçilir ne serden tipi. Insanoglu bu soruyu göreceli cevaplar. Kimine göre manťik kimine göre aşk. Mantıklı aşk varsa bende onu alayım...![]()
Telefonla halletmek derken, nasıl yani? :)Evli de değilsiniz ki
Boşanın diyeyim.
Yani sadece 1 telefonla halledeceğiniz şeyi niçin bu kadar büyütüp zora sokuyorsunuz kendinizi
İlk buluşmayı saymazsak ( Arkadaş ortamında tanıştığımız buluşma) 2 kez görüştük.Bencede çok karisik bazi sorularin cevaplarını bulmalısın. Kac kere görüştünüz mesela yani 3 4 mu 15 20 mi bunlar bile onemli