Hahh işte aynende öyle ne güzel anlatmışsınızhepsi bir arada karmaşık duygular. Kimleri onca sorunlara rağmen boşanmıyorsan bağlılık yapmış sevgi yada aşk değil diyorlar pek anlam veremiyordum.. şu sıralar eşimden sorunlarımız yüzünden biraz soğumuş durumdayım boşanmakta istiyor gibiyim ama benden sonra iyice perişan olur üzülür düşüncesi beni engelliyor.. boşanırsak benden daha çok mutlu olsun istiyorum ama benden başka ona sahib çıkan yok anneai vefat etti diğerleri kendi hallerindeler aile bapları yok..
Aşkı tanımlayan en anlamlı ve kolay cümle buydu sanırım :)bir birliktelik icin saygi en önemlisi sanirim. biraz ayri yapilat evlilige renk katar ama temeli düsünce yapisi ayni olmali.
ask bence ilk dönemdeki heyecan sabitlenmeye baslayan iliski sevgiye döner
böyl uzarrr gider :)
Aslında çok sorun var bir çok kez boşanmadan döndük her seferinde sevmediğimden değil artık katlanamayacağımdan bu karırı alıyorudum.. ve bu en sonki boşanma dönemin bilerek uzak durdum direndim ve soğutmaya çalıştım kendimi işede yaradı artık tekrar yanaşmaya korkuyorum çünkü aynı sorunları tekrar yaşamak istemiyorum... ama gel gelelim eşim boşanmak istemiyor bile bilede onu yüz üstü bırakmaya kıyamıyorumOrtada ciddi bir sorun yoksa emek verdiğiniz bir ilişkiyi sırf soğuduğunuz için bitirmeyin. Elbet düzelir, şans verin. Düzelmezse düşünürsünüz.
Aslında çok sorun var bir çok kez boşanmadan döndük her seferinde sevmediğimden değil artık katlanamayacağımdan bu karırı alıyorudum.. ve bu en sonki boşanma dönemin bilerek uzak durdum direndim ve soğutmaya çalıştım kendimi işede yaradı artık tekrar yanaşmaya korkuyorum çünkü aynı sorunları tekrar yaşamak istemiyorum... ama gel gelelim eşim boşanmak istemiyor bile bilede onu yüz üstü bırakmaya kıyamıyorum
Sorunları kısaca özetlemek gerekirse..
Kumar iddaa oyunlari
Sorumsuzluk
İlgisizlik
Bir problem olduğunda güzelce oturup konuşamıyoruz bile ben konuşuyorum o dinliyor yada bilgisayarda oturup oyununa devam ediyor.. tabi birde gurbetteyim
Evt hastalık yada saplantı diyende var ama ben bunu pek anlayamıyorum aşk başta yazdığınız gibi çok özel ve harika duygular neden bunlar hastalık olsunki.. keşke her daim aşık kalabilsek... ben sevdiğimde karşımdakinin yüzüne bakmaya doyamam ve bu seneler geçsede değişmiyor.. tabi şu aralar duygular karışık :/Aşk ilişkiye başlanılan ilk vakitlerde ellerin terlemesi, kalbin pıt pıt atması,yanakların kızarması, elini kolunu nereye koyacağını bilemediğin süreli bir duygudur, geçer biter. Ki çoğu düşünür aşkı hastalık olarak tanımlamışlardır. Sevgi yüreğinde çiçekler açtırır, dingindir, aşktan çok daha huzurludur. Bir birliktelik için en mühimi sevgi hemen ardından saygı ve güven.. bir de şefkat oldu mu mis gibi olur..
Evt hastalık yada saplantı diyende var ama ben bunu pek anlayamıyorum aşk başta yazdığınız gibi çok özel ve harika duygular neden bunlar hastalık olsunki.. keşke her daim aşık kalabilsek... ben sevdiğimde karşımdakinin yüzüne bakmaya doyamam ve bu seneler geçsede değişmiyor.. tabi şu aralar duygular karışık :/
Her dilden konuştum aslında güzellikle,severek, kızarak,trip atarak, küserek ve birden fazla boşanma raddesine gelmemize rağmen şu illet oyundan vazgeçemedi.. anlıyorumda onu kabul etmesede bağımlısı olmuş fakat bunca sıkıntıya değermiydi... her defasında tmm daha fazla oynamıcam deyip tekrar bala dönüyoruz... zaten yazdığım diğer sebeblerde var birde üstüne bu son damla oldu çünkü bu bağımlılıkla bir gelecek göremiyorum onunla birlikte bende dibe çökerim... ona göre sorun yok bana hiçbir şekilde karışmaz etmez, yemek varmı yokmu dert etmez gerekirse kendi bile yapar, birşey alsam hesab sormaz gerçi bende zaten hesabımı bilirim kızacağı bir durumda yok...Böyle eşleri anlayamıyorum madem eşlerini kenar süsü yapacaklar niye evleniyorlar, tabi eşinizi siz tanıyorsunuz hangi dilden anlıyorsa o dilden konusun. Çözmeye çalışın çözemiyorsanız zaten yapacak birşey kalmamış demek
+1Aşk ilişkiye başlanılan ilk vakitlerde ellerin terlemesi, kalbin pıt pıt atması,yanakların kızarması, elini kolunu nereye koyacağını bilemediğin süreli bir duygudur, geçer biter. Ki çoğu düşünür aşkı hastalık olarak tanımlamışlardır. Sevgi yüreğinde çiçekler açtırır, dingindir, aşktan çok daha huzurludur. Bir birliktelik için en mühimi sevgi hemen ardından saygı ve güven.. bir de şefkat oldu mu mis gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?