'Aşk' 'sevgi' 'alışkanlık' 'merhamet' kızlar gelim dertleşelim...

Öncelikle saygı gerekli bence sonrasında aşk... aşk bi andada olabilir insan ilk görüşte bile aşık olabilir ama sevgi zaman ister emek ister sevgi daha farklı bir defa seversin ama bir çok kez aşık olabilirsin bence... alışkanlık bambaşka hepsi bitse bile alışkanlıklardan vazgeçemezsin çünkü alışkanlık ve anılar unutulmaz

Aslında onca soruna rağmen ben her barışmamızda tüm sorunları unutup ilk günki gibi sevenlerdendim çünkü sevmeyi seviyorum.. içimde sevgi patlaması var gibi bitiremiyorum sevmek mutluluk veriyor bu insanın kendi ile alakalı bir şey yoksa eşim bu kadar sevilmeyi haketmiyor..

Son düzenleme:
Bende böyleydim ilk yillar. sonunda oda kalmiyor

Evt bencede saygılı olup anlaşabildikten sonra gerçekten aşk ve sevgi'de ardından geliyor.. fakat kimiside varki işte nişanlısı mükemmel bile olsa ısınamıyorum diyor.. kimisi sever karşısındaki hak etmez, kimiside karşısındaki hak ettiği halde sevemez.. neden hep böyle olurki

o kumar varya o kumar icaat edene en güzel dileklerimi iletiyorum... kac aileyi mahfetti. babam yüzünden bizde cok cekiyoruz. sabaha kadar yemin etsinler düzelmiyorlar.

o kumar varya o kumar icaat edene en güzel dileklerimi iletiyorum... kac aileyi mahfetti. babam yüzünden bizde cok cekiyoruz. sabaha kadar yemin etsinler düzelmiyorlar.
Malesef öyle bir kişinin bağımlılığı yüzünden bir çok kişi üzülüyor bunlara hakları yok farkına varmaları lazm artık bukadar zor olmamalı... bilemiyorum belkide zormudur kii .... yada sevdiklerini yeterince umursamıyorlar...

varmiyorlar iste 30 sene olmus. bagimlilik zor bisey. ama isteyen basarir

varmiyorlar iste 30 sene olmus. bagimlilik zor bisey. ama isteyen basarir
Annenizin ve evlatları olarak sizin hiç bu konuyu konuştuğu oldu mu... anneniz nasıl katlanıyor çünkü böyle insanlar maddi yönden çok zarara uğratıyorlar.. malesef 8 senelik evliyim birlikte kazanıpta aldığımız bir dikili ağacımız yok..

Kaçtır başlığa bakıp aşkın tanımını yapmak istiyorum kendimce. Sonra tıkanıyorum nereden başlayıp nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Aşk işte tam olarak da öyle bir şey. Tanımını yaptığımız nedenini bildiğimiz ise sevgi.

Yorumunuzu okurken yüzümde istemsiz bir tebessüm oluştu:))))

Evet hayat hiç adil degil gerçekten...

Bence sağlıklı bir birliktelik için sadakat ve dürüstlük gerekiyor. Aşk, sevgi bunlardan önce gelmemeli. Gelse de hopp dur bakalım diye durdurulmalı

Kendi birlikteliğime bakınca ilk gözüme çarpan şey şeffaflık sanırım. Çiftler birbirine karşı her zaman dürüst olmalı.

Aşkın tanımını önceki sayfalarda çok güzel yapmışlar. Okuyunca çok hoşuma gitti. Ya aşk hep dediğimiz gibi gelip geçici ya da aşık olmaya alışıyoruz zamanla.

ooo Allahin her günü kiyamet kopuyor anlatsam roman olur. düzelsinler diye ben bi sürü para verdim vs vs ama hersey gittikce cok kötü oluyor.

ooo Allahin her günü kiyamet kopuyor anlatsam roman olur. düzelsinler diye ben bi sürü para verdim vs vs ama hersey gittikce cok kötü oluyor.
Çok üzüldüm(( umarım babanız iş işten geçmeden yaptıklarının farkına varır.. çünkü insan bir kere soğuduğu zaman sanki eskisi gibi olamıyorsun... ama nedensede erkeklerde hep kadınlar tamamen bitirdiğinde düzelmeye meyilli oluyorlar ama ne faydaa...( siz evlimisiniz özel değilse anneniz boşanmayı neden düşünmüyor. Çünkü böyle bir insan ile hayatı devam ettirmek altı delik bir gemide seyahat etmek gibi birşey hiç farkına varmadan birden gemiyle birlikte batar dibe vurursun...

Evt sadakat ve dürüstlük birlikteliğin olmazsa olmasıdır ama gönül bu işte iyice tanıyıp bilmeden sevdiğin zaman gönül ferman dinlemiyor söz geçiremiyorsun.. en basitinden zamanla düzelir gözü ile bakıyorsun... Aşk herkesin yaşanmışlarına göre değişiyor sanırım kimisi senelerce bekler aşk olur kimiside görür görmez kalbi çarpar aşık olur.. bu aşk meselesi çok değişik birşey yaa.... internette birisi ile yazışmıştım kısaca anlatmak gerekirse adam 20li yaşlarda bir kızı sevmiş, ve bir sebebten tartışmışlar ikisine inat ve gurur edip aramamışlar bir kaç ay geçtikten sonrada kız nişanlanıp evlenmiş( belkide amacı nişanlandığını duyurup adamın ona ona geri dönmesini sağlamaktı). Ve adam kızın düğününe gitmiş nasıl rast gelmişlerse kız bu çocuğa " adam olsaydın yanımda sen olurdun" demiş. Zaman geçmiş ve kadının bir kız çocuğu olmuş birgün kızçocuğu bu adamla karşılaşıyor ve "aa ben sizi tanıyorum" diyor. Adamda nerden tanıyorsun diye sorduğunda kızçocuğu " annemin eskiden çok sevdiği birisiniz" demiş.. adam 10 sene gibi bir zaman geçmesine rağmen birlikte olduğu kızlar bunun yerini dolduramamış evlilşk benden uzak diyordu ... bu hikayede bana göre ikiside birbirlerine aşıklar zamanında bir inat gurur onları bu duruma getirmiş... bence bu hikayede ikiside birbirlerine aşıklar.. ama diğer konularda buna benzer olaylara olan yorumlar bu duyguların saplantı olduğu yönde... epey uzun oldu ama yazmak istedim :)

sevgi, sadakat ve fedakarlıktır ilişkiyi yürüten..
aşk dediğin bence geli geçici bir evre elin ayağın dolaşır, kalbin yerinden çıkacakmış gibi atar, karşındaki kişi mükemmeldir senin gözünde ama zamanla bakarsın ki o da herkes gibi sıradan bir varlık ona o değeri veren senin bakış açın görüşündür bunu anladığın an dur dersin kendine geri çekilme vakti geldi işte ondan sonrası sevgidir bitmeyen her daim her koşulda kalıcı olan, ,nsanları birbirine asıl bağlayan o dur.....

Doğru karşımızdakine verdiğimiz değer bizim görüş açımıza göre değişebilir öyle görmek istiyoruz.. bir bakıma mutlu olmak için gerçekleri görmemeye çalışıp kendimizi kandırıyoruz gerçeği gördüğümüzdede sevginin azalması çokta kolay olmuyor mantık olarak bitirmen gerektiğini bilsende busefer'de merhamet duygusu bırakmana engel olıyor.

Emek her kadın gibi bende verdim.. şöyleki 6 sene kaynanamlar ile beraber oturdum ve ayrılınca kendi sorumluluğunu bilir diye ayrı eve çıkana kadar bekledim. Şuan kendi evimdeyim ama değişen birşey yok ve dediğiniz gibi insan onca emeğe bir çırpıda kıyamıyor ve karşımdakide zarar görsün istemiyor... herkes mutlu olsun yaa, mutlu olmak çokta zor değil aslında ama tek taraflı'da bir yere kadar yürüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…