Benimde 2 buçuk yıla yaklaşık ilişkim var fakat tanıdıkça sevmeye bağlanmaya başladım. Şuandada onu görüşmeye giderken bile hep heyecanlı olurum.
Çok sorunlar yaşadık fakat hep aynı aşkla devam ettim ben bunu bugün daha iyi anlıyorum.
Seninkide bir süreç olabilir...
Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum.Benimde 4,5 yıllık bir ilişkim var,zaten çok seviyordum ama zaman geçtikçe daha da sevdim,herşeyim oldu.Onu her gün görüyorum ama her gün onu ilk gördüğüm an heyecanlanırım,özlerim..Bence seninkide geçecektir onu kaybetmem diye düşünüyorsun ama kaybedersen inanılmaz üzüleceksin ve değerini daha da iyi anlayacaksın...
aşk yıllara yenilir,aşkın yerinide sevgi alır ve bu böyle sürer gider canım..:)
3. yıllımızın sonlarına yaklaştık ama diyemem ki aşığım en başından beride böyle seviyorum sadece tüm kalbimle ki şu sözde de kendimi bulurum ''kadınlar tanıdıkça sever.''bende tanıdıkça sevdimumarım senin durumunda geçicidir eğer senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan da vazgeçme derim
Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum.Benimde 4,5 yıllık bir ilişkim var,zaten çok seviyordum ama zaman geçtikçe daha da sevdim,herşeyim oldu.Onu her gün görüyorum ama her gün onu ilk gördüğüm an heyecanlanırım,özlerim..Bence seninkide geçecektir onu kaybetmem diye düşünüyorsun ama kaybedersen inanılmaz üzüleceksin ve değerini daha da iyi anlayacaksın...
Maşallah sizeBende eskiden her gün görürdüm fakat 4 aydır ayrı şehirlerdeyiz 2-3 haftada bir görmekle yetiniyorum böyle oluncada daha çok bağlanıyorum sanki.
haklısın canım bende sanırım artık onu çok iyi tanımanın verdiği bir rahatlık var ben hep yogun yaşamak isterim heycanıda sevincide vs ee bu rahatlamada bana bir tuaf geliyor sanırım . sizi heycanınız hiç mi bitmedi ?
Maşallah maşallah da anlattım işte diğer başlıkta olanları
Yani benim gerçekten hiç bitmedi,yıllardır.Ama onun bitmiş olabilir bir ara,ama geri toparlandı.
ne güzel ben nasıl kurtulsam ki bu durumdan.. onu çok seviyorum biliyorum ama işte ..
Zamana bırak canım zamanla düzelir eminimki bu durum.
inşallah tatlım .. ben yine şu duygularım dolu dolu dobra olsun istiyorum bu çok mu yanasıl bekleyeceğim onuda bilmiyorum
Bundan ona bahsettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?