Aşk, Sevgi sizce zamana yıllara yenilir mi .. yorumlarınıza ihtiyacım var

ALeyna_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
419
0
0
Adana
merhaba kızlar morelim çok bozuk . soruyu aslında biraz da uzun süreli ilişkisi olan sevgililere ve nişanlılara sormak istiyorum.
Hepimizin bildiği birşey var ki aşkın yerini sevgi alıyor. zamanla o ilk heycanlar kalmıyor vs.
Ama zamanla bazende bunlar alışkanlığa dönüşüyor veya o büyük aşk tutkulu aşk sevgi zamana yeniliyor bu durumu yaşayan varmı.
Nasıl üstesinden geldiniz illa ayrılmak mı oldu . Benm ilişkimde de bu aralar öyle bir şeyler var sanırım NE bliyim hep aynı konular konuşmalar. önceden mesajda bile öpsün diye kıvranırdım ama şimdi onlar yok . neden ki.. insan işte böyle bilmiyor sevdiklerini kıymeyini :çok üzgünüm :
Önceden konuşmak için can atardım şimdi o his yok bende bu geçici bir şey lerde olabilir mi. önceden ondan başka kimseyi düşünmezdim. çok baglıydım
Mükemmel bir insan dır kendisi herkez sahte o gercekti benim için ama ben artık kaybetmekten o kadar da korkmuyorum çünkü gitmeyeceğini biliyorum belkide bu yüzden mi bu rahatlığım
Anlıyamıyorum kısacası ben ilişkimizin bunlara yenilmesini istemiyorum 1 bucuk yıl oldu . napılmalı 20 yaşındayım ben büyüklerim olarak sizlerden fikir almak istiyorum.

tatlım benim yaa aynı durumdayız sen 1 bucuk yılda heyecanını kaybettin bnmm 4 yıl oldu düşün artık :) yaa bide gercekten zamanla sıkılıyo insan dimi bende bazen düşünüyrm bn kötü bi insanmıyım bırıyle evlenip ömür boyu o kişiyle mutlu olamazda simdiki gibi sıkılırmıyım diyorum ama sende bana demistin hani zamnla sevgi alıyo askın yerini diye aslında bnce ask hep canlı kalmalı bunu basaranlar vardır elbet konunu takip edicem bitanm umarım yardmcı olacak ablalarımız vardır cünkü bunları öğrenmeye benmde cok ihtiyacım var ((

teşekkür ederim canm ama cevap veren yok işte malesef böyle konular nedense ilgi odagı olmuyor herkezin derdi sıkıntısı oluyor ama işte .. neyse

canım bide bnm dısarıdan gözlemlediğim bişey var sevgililer smdi herşeyi en ince ayrıntısına kadar konusuyorlar evliliği evlennce ne yapacaklarını veya artık düşün düğün arabasına kadar falan filan böyle herseyi konusup heyecanını kacırmamak lazm bnm sevgilim o yönden cok iyidir herseyi konusmadık biz mesela o askere gitmesine 1 ay kala bzm gündemimize askerlk konusu girdi ama bakıyorum millet bi sene öncedennn baslıyo yas tutmalara gün saymalara yani diyeceğim artk zamanla az ve öz konusun szn yararınıza olur

aşk yıllara yenilir,aşkın yerinide sevgi alır ve bu böyle sürer gider canım..:)
3. yıllımızın sonlarına yaklaştık ama diyemem ki aşığım en başından beride böyle seviyorum sadece tüm kalbimle ki şu sözde de kendimi bulurum ''kadınlar tanıdıkça sever.''bende tanıdıkça sevdim umarım senin durumunda geçicidir eğer senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan da vazgeçme derim

Benimde 2 buçuk yıla yaklaşık ilişkim var fakat tanıdıkça sevmeye bağlanmaya başladım. Şuandada onu görüşmeye giderken bile hep heyecanlı olurum.
Çok sorunlar yaşadık fakat hep aynı aşkla devam ettim ben bunu bugün daha iyi anlıyorum.
Seninkide bir süreç olabilir...

Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum.Benimde 4,5 yıllık bir ilişkim var,zaten çok seviyordum ama zaman geçtikçe daha da sevdim,herşeyim oldu.Onu her gün görüyorum ama her gün onu ilk gördüğüm an heyecanlanırım,özlerim..Bence seninkide geçecektir onu kaybetmem diye düşünüyorsun ama kaybedersen inanılmaz üzüleceksin ve değerini daha da iyi anlayacaksın...

Maşallah size Bende eskiden her gün görürdüm fakat 4 aydır ayrı şehirlerdeyiz 2-3 haftada bir görmekle yetiniyorum böyle oluncada daha çok bağlanıyorum sanki.

anladım tatlım ama ne biliyim ben onu anladıkca keşfettikce bir şey ler oldu sanırım ya bunun verdiği bir rahatlama veya başka birşey bilemiyorum gercekten . önceden yüreğim bir mesajına bile hop oturup hop kalkardı ama tabi zamanla değişiyor bunlar su an ilişkimiz durağan bir moda girmiş gibi sanki veya ben öyle düşünüyorum ..

haklısın canım bende sanırım artık onu çok iyi tanımanın verdiği bir rahatlık var ben hep yogun yaşamak isterim heycanıda sevincide vs ee bu rahatlamada bana bir tuaf geliyor sanırım . sizi heycanınız hiç mi bitmedi ?

Maşallah size Bende eskiden her gün görürdüm fakat 4 aydır ayrı şehirlerdeyiz 2-3 haftada bir görmekle yetiniyorum böyle oluncada daha çok bağlanıyorum sanki.

Maşallah maşallah da anlattım işte diğer başlıkta olanları

Yani benim gerçekten hiç bitmedi,yıllardır.Ama onun bitmiş olabilir bir ara,ama geri toparlandı.

benim bu düşüncelerimde bana da yardımcı olurmusunuz gerçekten birilerinin yardımına çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…