• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask - Universite - Aile :/

Geleceginle ilgili bu kadar ciddi bir karari verirken asla ve asla erkek arkadaşını dusunme.cok iyi bir universitede okuyorsa eyvallah ama anladigim kadariyla oyle degil.
o getcekten dogru insansa uzaktan da yurur ilişkiniz.
Kimseyi kendi geleceginin ve ailenin onune koyma ilerde Cok pişman olursun.
yasin cok kucuk. 'Hayatimin aski' diyecegin kac kisi cikar daha karsina.
sen kendi hedeflerine bak.

Size icinden cikamadigim ama artik karar vermem gereken bi konuyu anlatmak istiyorum.Ben istanbulda yasiyorum bundan iki ay once bi arkadasim vasitasiyla baska sehirde yasayan bi erkekle tanistim ve gordugum ilk anda asik oldum ve onun benim icin dogru insan oldugunu hissettim ve duygularim karsilikli cikti her sey cok cabum gelisti bi anda cikmaya basladik bi kere bulustuk dedigim gibi baska sehirde yasiyo ama kisa surede cok iyi anlastik bu yil universite sinavlarina girdim girmeden once o bana benim universitemi sec yanima gel dedi ama hayallerim farkliydi yanima gelemesen bile ben oldugun yere surekli gider gelirim dedi sonra ben anneme anlattim karsi cikti baya kavga ettik gorusme dedi ve anneme karsi cikcak gucum yoktu soyledigi seyler cok yaralamisti bende erkek arkadasima olanlari anlatmadim orda olmak istemiyorum dedim ve ayrildik.Simdi universite tercihlerim basliycak bi ihtimal onun universitesine girebilirim o sehirde olmak istemiyorum ama onu istiyorum farkli yerlerde olursak yurume imkani emin olun yok mantigimla dusunmeye calisiyorum ama onu aklimdan kalbimden atamiyorum ailemle ozelliklede annemle son zamanlarda hicbir sey yolunda gitmiyo anneme onun resimlerini gosterdim duzgun biri degil diyo ama onu tanimiyor.Onun oldugu yere gidersem onunla birlikte olucam ama ailemle sorun yasiycam.Sizce onunla olmak icin olmak istemedigim sehirde ailemi goze alip gitsem mi yoksa yeni bi yerde tek basima yeni bi hayat mi kursam ? Neyi secersem seciyim uzulucem ve kalbim onda kalicak...

Cnm ilk olarak erkk arkdsn hangi unwdede yani iyi bi unwstemi? We senin hayalin arti puanin nasi eger erkk arkdsnn oldugu yerden daha iyi yerleri tutuyosa puanin aslaa hayalinden wazgecme benim kardesim unw de okuyo gecen bi prof soyle demis aranizda sewgilisi olanlar el kaldrsin demis iste millet kaldirmis filan sonra yarin hemen ayriliyosunuz demis unw hayatinizi bir insana baglamayin bir insanin en guzel yillari unw de gecer we 50 yasinada gelse o yillari ozlee demis bu yillarinizi ozgur we eglenerek kafaniz rahat gecirin demis heleki uzak yerde olanlar direk yani ayrilin demis ne diye 365 gunde 10 gun anca gordugunuz biri icin kendinizi unw kisitliyosunuz demis bana inanilmaz mantikli geldi cok gulduk ama dogru yani bide anneler ne diyosa cikiyo onuda soyliyim ama tabi karar senin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye tercih yapmak zorundasıniz anlamadim. bence her seyden once olgun dusunemiyorsunuz. sevgilinizin sehrini universitesini istiyorsaniz puaniniz tutuyorsa ve guzel bir üniversiteyse yazin. baska yerler de yazin. kismetinizde ne varsa oraya gider onu okursunuz. sevgilinizin sehrine ve okuluna giderseniz aileniz bunu bilnek zorunda degil. siz farklı sehirdeyken sizi kisitlamalari mumkun degil. ayri şehirlerde olsaniz da seviyorsaniz idare ediyorsunuz. ben sevgilimden 400km otede okuyorum. mumkun oldugunda gorusuyoruz. gorusmedigimiz zamanlar da bagrimiza tas basip oturuyoruz. yapacak bi sey yok. arada ask varsa istersen yuzunu gorme,ne farkeder ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Size icinden cikamadigim ama artik karar vermem gereken bi konuyu anlatmak istiyorum.Ben istanbulda yasiyorum bundan iki ay once bi arkadasim vasitasiyla baska sehirde yasayan bi erkekle tanistim ve gordugum ilk anda asik oldum ve onun benim icin dogru insan oldugunu hissettim ve duygularim karsilikli cikti her sey cok cabum gelisti bi anda cikmaya basladik bi kere bulustuk dedigim gibi baska sehirde yasiyo ama kisa surede cok iyi anlastik bu yil universite sinavlarina girdim girmeden once o bana benim universitemi sec yanima gel dedi ama hayallerim farkliydi yanima gelemesen bile ben oldugun yere surekli gider gelirim dedi sonra ben anneme anlattim karsi cikti baya kavga ettik gorusme dedi ve anneme karsi cikcak gucum yoktu soyledigi seyler cok yaralamisti bende erkek arkadasima olanlari anlatmadim orda olmak istemiyorum dedim ve ayrildik.Simdi universite tercihlerim basliycak bi ihtimal onun universitesine girebilirim o sehirde olmak istemiyorum ama onu istiyorum farkli yerlerde olursak yurume imkani emin olun yok mantigimla dusunmeye calisiyorum ama onu aklimdan kalbimden atamiyorum ailemle ozelliklede annemle son zamanlarda hicbir sey yolunda gitmiyo anneme onun resimlerini gosterdim duzgun biri degil diyo ama onu tanimiyor.Onun oldugu yere gidersem onunla birlikte olucam ama ailemle sorun yasiycam.Sizce onunla olmak icin olmak istemedigim sehirde ailemi goze alip gitsem mi yoksa yeni bi yerde tek basima yeni bi hayat mi kursam ? Neyi secersem seciyim uzulucem ve kalbim onda kalicak...

burada önemli olan senin geleceğin.bence hiç bir erkek bundan önemli olmamalı zaten seviyorsanız birbirinizi ayrı şehirlerde olmanız görüşmenizi engellemez.sen önce geleceğini garantiye al gerisi gelir peşine.

Anneler hisseder kesinlikle, o düzgün değil diyorsa bence vardır bir bildiği.
Hadi onu geçtim, bu kadar önemli bi kararda birini göz önüne alarak tercih yapmamalısın. Tamamen eğitim durumunu göz önüne alarak yap bence canım. İlişkiler başlar, biter, elinde kalan senin tercihlerin olur.

Bir de şöyle düşün...Sırf onun için,onun üniversitesini tercih ettin.Sonra yakından tanıyınca bir baktın yürümedi ve ayrıldınız.
O zaman seçimin çok manasız kalacak ve ayrıldığın kişiyle aynı ortamda olacaksın,başkalarıyla tanışma şansın olmayacak vs...
Çok yenisiniz,henüz birlikte zaman bile geçirmemişsiniz yani söylediğim ihtimal pek uzak değil.

evet seni anlayabiliyorum ama geleceğini sakın ona göre yönlendirme sakın. evet seviyosun evet aşık oldun ama sakın ona göre tercih yapma annene söylemende çok erken olmuş en azından biraz zaman geçseydi ilişkin otursaydıda öyle anlatsaydın hem onunla kötü oldun hemde annenle. şimdide yanlış tercihlerle geleceğini karartma bence.

Ya sen kaç yaşındasın daha ya.. sınava 2 ay kala seni birileriyle tanıştıran arkadaşta ne arkadaşmış yani.. küçücüksün daha ne doğru insanı.. 2 ay olmuş tanışalı nerden anladın doğru insan olacağını? Neyine güvenip gitmeye çalışıyorsun tanımadığın adamın yanına.. 2 ayda söylediği herşeyin yalan olmadığı ne malum.. lise dönemi ergenlik çağındaki kızları böyle kandırıyorlar işte.. Allah annenin yardımcısı olsun, anneler bu gibi durumlarda hep haklılardır canım..

Hepinize cok tesekkur ederim Allah razi olsun.O balikesir universitesinde puanim dusuk su an belirli yerlere tutuyo oraya tutma olasiligi cok dusuk zaten.Hepinizin yazdiklarini dikkatle okudum ilgilendiginiz tesekkur ederim daha kolay karar vermemi sagliycak

canım bak biraz uzun gelecek ama bu yazdıklarımı iyi oku
öncelikle annen o çocuk düzgün biri deği ldediyse haklıdır çünkü anneler hissederler. benim bir erkek arkadaşım vardı aynı ildeydik eczacıbaşında iyi bir konumda boğaziçi üniversitesini dereceyle bitirmiş sosyal ve aynı zamanda namazını da kılan biriydi her görenin dudağı uçukluyodu bu kadar özellik bir arada nasıl olur diye. ama annem bir türlü sevemedi ama ne anneme ne de bana bi saygısızlığı yoktu. çıktığımızın 8. ayıydı buluşup görüşüp çok güzel vakit geçirdikten 1 hafta sonra hiçbir sebep öne sürmeden ayrılmak istediğini söyledi. yani ANNEM HAKLIYDI.

sonra karşıma biri çıktı farklı illerdeydik öyle zaman oluyodu ki 2 ayda bir görüştüğümüz oluyodu böyle tan 2 sene çıktık. evlendik. çocuğum var...
demek istediğim şu : eğer seni seviyosa mesafe hiiiiçççç önemli değil. bir erkek için hayatını belirleme. anneni dinle karşına daha ne insanlar çıkacak. onun için o üniversiteye gitsen sonra senden ayrılsa napıcaksın? boğulursun o ilde mutlu olamazsın
anneni dinle canım kesinlikle anneni dinle ve bir erkek için kesinlikle onu kırma...

canım bak biraz uzun gelecek ama bu yazdıklarımı iyi oku
öncelikle annen o çocuk düzgün biri deği ldediyse haklıdır çünkü anneler hissederler. benim bir erkek arkadaşım vardı aynı ildeydik eczacıbaşında iyi bir konumda boğaziçi üniversitesini dereceyle bitirmiş sosyal ve aynı zamanda namazını da kılan biriydi her görenin dudağı uçukluyodu bu kadar özellik bir arada nasıl olur diye. ama annem bir türlü sevemedi ama ne anneme ne de bana bi saygısızlığı yoktu. çıktığımızın 8. ayıydı buluşup görüşüp çok güzel vakit geçirdikten 1 hafta sonra hiçbir sebep öne sürmeden ayrılmak istediğini söyledi. yani ANNEM HAKLIYDI.

sonra karşıma biri çıktı farklı illerdeydik öyle zaman oluyodu ki 2 ayda bir görüştüğümüz oluyodu böyle tan 2 sene çıktık. evlendik. çocuğum var...
demek istediğim şu : eğer seni seviyosa mesafe hiiiiçççç önemli değil. bir erkek için hayatını belirleme. anneni dinle karşına daha ne insanlar çıkacak. onun için o üniversiteye gitsen sonra senden ayrılsa napıcaksın? boğulursun o ilde mutlu olamazsın
anneni dinle canım kesinlikle anneni dinle ve bir erkek için kesinlikle onu kırma...

Sag ol ablacim haklisin boyle yaklastigin icin tesekkur ederim dikkate alicam

Back
X