Aşk ve Ceza Atv

gercekte ask yaşasalar bu kadar olur bence
karısınıda böyle seviyodur bence ondan kıskanmıyordur
Asi dizisindede böyle deli gibi asıktı

Atv’nin iki sevilen dizisinin yayın günü ve saati değişti. Salı günleri yayınlanan ‘Aşk ve Ceza’ bundan böyle pazartesi günleri saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

paylaşmak istedim..

öyle bir geçerden kaçıyor demekki:)Pazartesi izlenme oranı artar belki.

gene güzel bir bölümdü Yavuz'a rağmen ayrıca yeni yayın gününü beğendim artık Öyle bir geçer zamanki yi izleyebilirim.

bu savaş ne kadarda karizmatik ya şu nurgüle bakışlarına eriyorum resmen insanın içine işliyo sanki o bakışlar

bu pala dayıyada yaptıklarını hiç yakıştıramıyorum, savaş gene tuzağadüştü bakalım yarın neler olacak

yavuzunda ne kini varmış deve kini yani ne ister onlardan kardeşinden çiçeğede hiç acımıyor

savaşım yine düşmüş hapislereşu yavuzda ne iğrenç sanki savaş hapse girse yasemin ona kalacak:88:

Bende izleyemedim kızlar ama çiçeğin bir ara yüzüğü attığını görmüştüm boşanmadımı yani.

Bende izleyemedim kızlar ama çiçeğin bir ara yüzüğü attığını görmüştüm boşanmadımı yani.

yüzüğü çıkardı ama henüz mahkeme olmadı canım..bende pek izlemiyorum artı sıktı beni hep aynı mevzu

bende izleyemedim dün misafirden ama cidden bu dizide pek bi sıkıcı hale dönüştü yaseminin artık bekarsın dediğini bende duydum ama nasıl bitti bilemiyorum sahi nasıl bitti bilen varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…