Aşk ve Ceza Atv

ya kızlar ilk bölümden konular mı bitti ne

Allah ım çok fazla sinirleniyorum izlerken :bbo:

bende az önce rast geldim yasemin bi defa bi adamla beraber olmuş bekareti bozulmuş birde üstüne hamile! maşallah biz o kadar ugraştık ancak tutturduk kaydirigubbakcemile3o ikisini birden halletmiş ilk gecemdede strestim bebek beklerkende..kaydirigubbakcemile3
neyse inşallah dileyen bütün arkadaşlarımızınkide bu kadar kolay olur diyim bari

Allah ım çok fazla sinirleniyorum izlerken :bbo:

Evlendiler, Savaş sana dokunmıcam falan dedi boshayallersmile Savaş'ın anasınıda Çiçek'in babasınada alsanaalsanasmile

üfff çok sinir bölümdü :mymeka:

didis'im kıs sen neden bukadar sinirlendin eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bence güzel bir dizi ama şimdi sen ne dersin bilmemki
[/B][/FONTeyvahedigeldismile
şaka şaka kaydirigubbakcemile5ama şu çiçek'in babasıyla savaş'ın anası konusuna sana sonuna kadar katılıyorumvereliniortak
ama bu arada ben murat yıldırım'ı çok beyeniyorum :asigim:taaaaa emrahın bir dizisi vardı adını unuttum ilk orda çıkmıştı o zamandan buyana çok beyeniyorum :asigim:
sadece bence nurgül yeşilçay sanki biraz savaşa göre bana yaşlı gözüküyormuş gibi geldi ama özet olarak diziyi benn çok beyendim:hooray:][/COLOR]

harikaa bii dizziz..nurgülün oyunculugu süperrr
her hafta salı eşimle izzlermzemuszemus

nurgul yesilcay hala tas gibi hatun yahu.
yaslanmis gibi duruyor bazi sahnelerde ama bence sac kesimini ve makyajiini ona gore yapsalar daha iyi olcak.
ayrica yatakta basma sahnesi coook basarisizdi, nurgulden bekledigim oyunculuk hic degildi bana gore.
biraz cocouksu davrandirmaya calismislar ama iih olmamis o kisimlar.
tore bekaret berdel felan daldi dizi ama kadro cook saglam acikcasi.

Ya bana çok tutacakmış gibi geliyor bu dizi.. Asmalı Konakta Nurgül Yeşilçay'ın aşkına; Fırtına dizisinde de Murat Yıldırım'ın aşkına inanmıştım. Zaten Burçin'le de evlendi ya...
Buradaki aşk da umarım inandırıcı olur..
Yalnız; dizideki kadınlarında neredeyse hepsi güzel..

Sana ne dicem yahu sırnaşık şey Ama varya o anayla babayı bi elime geçirirsem kötükedihüso

Bende beğenirim kendisini :kedi: boshayallersmile

belit özükan....Aşk Oyunu'nda oynuydu....

Nurgülün saçlarına biri düz fön çeksin lütfenn ufalmalı çünkü. Ya da hep bağlasınlar at kuyruğuda yakışıyor hatuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…