Aşk ve Ceza Atv

çiçekle ilgili düşüncelerinize katılıyorum güya gitti yeni kıyafetler aldı saç makyaj hala aynı savaşda yasemin damdan düşer gibi pat diye evliyim dedi orda yanlış yaptı direk töreden girmesi gerekiyordu konuya neyseki yasemin kör kütük aşık kabul etti herşeyi
sevgi sonunda gördü boranın nasıl biri olduğunu inşallah onun lafına bakıpta yesemine yanlış yapmaz ahh birde şu savaşın ablası anlasa ne olduğunu güzel bir bölümdü

cok garip bir sahneydi
cicek daha magzanin önünden gecmeden pki verirmi
cocuk ögretmenim diye bir kostu
sacma bir sahne olmus bence

Bende izleyemedim:gitme:
Alyayı dün gece ben uyutayım diye yanına uzandım onunla birlikte 21:00de uyumuşum:bbo:
Gitti aşk ve ceza - bitmeyen şarkı:sinifsinif:

bu hafta kimse izlemedi heralde yorum yok

ben izledim ama kimseler uğramayınca bende bi yorumda bulunmadım pala dayıda ömeri öğrendi iyi oldu savaşın bu sırrı paylaşacak güvendiği birine ihtiyacı vardı menekşenin abisi çıktı hapisten aslında oda babsına düşman ve enişteyi öldüren o değil asıl tetiği çeken babası eminimki bu abinin savaşa bir takım yardımları dokunacak vijdanı rahatsız çünkü durumdan...
ayrıca iyikide seyretmişim diyorum öyle bir geçer zamanki bitti yine başladı bu akşamda tekrarı var ikisinide seyretmiş oldum anlıcanız..

ben izledim ama kimseler uğramayınca bende bi yorumda bulunmadım pala dayıda ömeri öğrendi iyi oldu savaşın bu sırrı paylaşacak güvendiği birine ihtiyacı vardı menekşenin abisi çıktı hapisten aslında oda babsına düşman ve enişteyi öldüren o değil asıl tetiği çeken babası eminimki bu abinin savaşa bir takım yardımları dokunacak vijdanı rahatsız çünkü durumdan...
ayrıca iyikide seyretmişim diyorum öyle bir geçer zamanki bitti yine başladı bu akşamda tekrarı var ikisinide seyretmiş oldum anlıcanız..

çiçeğin abisini bende sevdim babasına karşı çıkarsa dahada çok sevecem
çok sinir bozucu bi adam çünkü ahmet moran

dayının öğrenmesi iyi oldu
savaşa destek olur çünkü

bu dizide sıktı artık nurgül yeşilçay günden güne dahada kartlaşıyor sanki

bencede pala dayının öğrenmesi iyi oldu deste olur savaşa
çiçeğin abisi de iyi biri çıı barış yapmak istiyor anlaşılan, hemde kendi yaşadıklarını kardeşlerine yaşatmek istemiyo köü olaylardan uzak tutumak istiyor...

bütün dizilerin karışımı gibi bu dizi ya.
asmalı konak esintileri var...

sıktı hakkaten ahmet moran,çiçek yengem ona dokunamam muhabbetleri.:dilcikar:

hep aynı,hep ayn:1no2:ı".öyle bir geçer zaman ki"ye geçiyorumkaydirigubbakcemile5

ahmet moranın konuşurken yana yana kafa sallamasına uyuz oluyorum
ukalaaaalaelaelaelaelae:mymeka:

anlaşılan dizide yeni bir aşk doğacak buda yılmazla yaseminin çünkü yavuz baya baygın bakıyor yasemine

Back
X