senin aklın fena karışmış. bence evlenme nişanlınla. önce bir sakin kafa düşün ben gerçekten kimi istiyorum diye. hadi evlendin diyelim ötekisi karşına çıktı zaten içinde kalmış bitirememişsin neyapacaksın. ozaman senin için sonuçları daha ağır olur.
adam bida çıkmaz karşıma bundan eminim nişanlımda beni asla bırakmıyacağını söylüyor napsanda bırakmam diyor bilmiyorum 6 aydır düşünüyorum bi yere varamadım evlenmeye karar verdim istiareye yattım iyişeyler gördümonunda etkisi var sanırım
Bencede karsına cıkmaz canım yarımkalmıslıgın verdıgı bir acaba var suan istiaredede güzel şeyler görmüşsün ki bende evliliğime istiareyle karar vermiştim Rabbim bir işaret gönderiyor kuluna hayırlıysa. Bukadar emek veriyorsa senin için kıymetınıde bılıcektır inşallah. Aynı ısyerınden demıssın peki hala görüyormusun diğerini?
yok hayır hiç görmüyorum canım iş arkadaşlarımla bulunduğum ortam diyeyim ve aynı işte çalışıyoruz öğretmeniz ikimizde seminerlerde falan görüyoduk artık görmemiz imkansız istanbuldan gidiyor akademik kariyer yapan biri bida göreceğimi sanmam kıymetimi bileceğinden eminim ama bu yaşananlar falan yordu beni aşık olduğum adam farklı biri hayata bakışı farklı onu yargılamıyorum hakkımda yok o sahiplenme kıskanma gibi duygulardan hoşlanmayan biri inançları zayıf benden mini etek giymemi isteyen biri farklı biri işte neyini sevdim bilmiyorumnişanlım ondan yakışıklı bile herkes öyle diyo ama tuaf bişey bi imtihan nişanlımı ailem çok seviyo arkadaşlarımçok seviyo ondan ayrılacam dedim annem ağladı kızım ayrıl sen bilirsinde biz o çocuğu göremiycekmiyiz falan dediler mütiş bi insan ama beni biraz zorladı ayrılmamma izin vermedi belkide iyi yaptı herşeyin hayırlısı
canım sen allahtan belanı arıyosun bence o aşık olduğum dediğin adamın yaşça büyük olması ve ilgisizliği bence seni çekti seninki aşk değil emin ol insan hep sahip olamadığının peşinden koşar ama öyle bi adam seni mendil gibi kullanıp atabilir böyle seven bi nişanlığın olduğu için şanslısın
çok enteresan gerçektenben sanırım zor biriyim 6 yıllık ilişkim vardı.hayatımdaki insan çok zor biriydi çok seven çok aşık olan ama içinde problemli, aşırı kıskanç kısıtlayıcı biriydi.tabi bende özgürlüğüme düşkün tipik koç kadınıyım. herşey zordu, ilişki zordu ,çok ağlattı ama çok sevgi doluydu aynı zamanda.beni kaybedemiyeceğini biliyordu böyle tutku ama zorluklarla dolu bi ilişki tabi güzeldi mutluluk mutsuzluk iç içeydi. dünyanın en iyi insanıydı çünkü üzsede sevmeyide iyi bilirdi.aşıktım ona ama tabi üniversite bitti iş güç mevzuları başladı.ben hep azimliydim çok çalıştım ve atandım ama o çok az çalıştı umursamaz davrandı ve iş güç yokken babamla konuşmam konusunda baskı yaptı bende direnemedim konuştum babamla ama o iş bulamadı bulmak içinde çabalamadı derken bunu komplex haline getirdi daha çok kıskandı daha çok üzdü beni üzdükçe üzdü o yalovadaydı ben istanbuldaydım derken yılların birikimiyle patladım kesin bir kararla ayrıldım ondan okadar çok ağladı okadar çok üzüldüki 10 kilo verdi 1 ayda zaten zor günler geçirmişti vijdan azabıyla kıvranırken bi andada koptum ondan ayrılınca rahatladım ama bi yandanda özledim canımdı benim birlikte büyümüştük keşke arkadaşlığımız bitmese diye düşünüyordum dost kalabilsek ayrılsakta ama ayrılmayı daha çok istiyordum derken birine aşık oldum önceden beğendiğim iş ortamında birine. aşık olduğum kişide iyi biriydi ama eksik şeyleri vardı duyguları yaşı bişeyleri yüzeyseldi ama ben eriyip bitiyordum ona ayrı bişey bana bu adamdan uzak dur diyordu o adama aşık olduğumu bu ilişkinin bittiğini açıkça söyledim ama içim acıya acıya bunca emekte gidiyodu kayıyordu ben başkasına aşığım artık unut beni dedim ama yinede bırakmadı biz ayrılamayız biz birbirimizden kopamayız diyip ağladı hep kıyamadım ona ama aşık olduğumkişidende vazgeçemedim bi süre böyle devam etti sonunda sevgilim aşık olduğum adamla beni ayırdı evet bildiğiniz ayırdı hissediyorum bu adamın amacı senin duygusal boşluğundan faydalanmak dedi seni sevmiyor dedi adamın karşısına çıkıp bu kız benim dedi. yaptığım hatalarla onu ben sana ittim o çaresizdi benden kaçarken sana aşık oldu dedi senin amacın o kızı kullanmak dedi adam bişey demeden çıktı hayatımdan direnmedi adamda seviyo gibiydi ama benden 10 yaş büyüktü kaldıramadı haklıydı beni sevdi mi bilmiyorum ama ben aşık oldumona şimdi sevgilimle nişanlandık onu sevsemde kızgınım aşıkolduğum insandan ayırdı beni hala adama aşıkolduğumu biliyor ama geçecek zamanla yine eskisi gibi olacak seni üzdüğümden kaçtın benden başkasına aşık oldun söz hayatımız mükemmel olacak diyor beni bunlara inandırdı aslında arada kalmaktan kurtardı ama aklım o adamda bi yandanda nişanlımla mutlu olmak istiyorum onu eskisi gibi sever miyim sevmek için neler vermezdim çünkü zamanında üzsede mükemmel biri o çok tatlı sevecen biri eski kıskançlıkları huysuzlukları uçtu gitti napacağımı bilemiyorum aşk acısı çekiyorum vefayı aşka kalp çarpıntısına tercih ettim bilmiyorum doğru mu zaman gösterecek
çok enteresan gerçekten
senın bir başkasına aşık olduğunu bile bile ayırdı öyle mi? ve sende bir başkasına aşık olduğunu bile bile nişanlandın onunla?
çok karışık durumlar bunlar
nişanlının seni ne kadar sevmesi değil, senin onu ne kadar sevdiğin önemli
sonuçta burada söz konusu sensin.
bence nişanlını sadece iyi bir insan olarak görüp nişanlandıysan ve ileride evlenırsen
hata edersın.
bir insan bir kere sevılır ve ondan tamamen soğuduktan sonra
tekrar aynı kişi sevılemez! sakın umut etme ''ileride severım'' dıye
zaten daha önce sevmişsin onu ve bence yeterınce de sevmemişsin, çünkü başkasına aşık bile olmuşsun.
istersem karşımdakıne 10 yıl emek vereyım ve ardından bende bişiler bitsin, arkama bıle bakmadan gıderım
sonuçta artık sevgı olmadıgından dolayı, emeğinde bi anlamı kalmıyor.
isterse melek olsun, kalbime hitap etmedıkten sonra neye yarar.
Benzer kararsızlıkları yaşamış biri olarak ne zor bilirim. Ben ayrılarak çıktım bu işin içinden aklım ve kalbimle savaştım sürekli. Umarım senin için herşey daha basit olur..
kimle evlendınAradan iki yıl geçti kızlar..
Evlendim..ama hata etmişim..eeşimin mükemmelliğine sevgisine rağmen çok mutsuzum..yapabilsem boşanırım..herkese bu bi ders olsun..eemin olmadan evlenmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?