• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk ve emek

hayhuy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
111
12
68
İstanbul
ben sanırım zor biriyim 6 yıllık ilişkim vardı.hayatımdaki insan çok zor biriydi çok seven çok aşık olan ama içinde problemli, aşırı kıskanç kısıtlayıcı biriydi.tabi bende özgürlüğüme düşkün tipik koç kadınıyım. herşey zordu, ilişki zordu ,çok ağlattı ama çok sevgi doluydu aynı zamanda.beni kaybedemiyeceğini biliyordu böyle tutku ama zorluklarla dolu bi ilişki tabi güzeldi mutluluk mutsuzluk iç içeydi. dünyanın en iyi insanıydı çünkü üzsede sevmeyide iyi bilirdi.aşıktım ona ama tabi üniversite bitti iş güç mevzuları başladı.ben hep azimliydim çok çalıştım ve atandım ama o çok az çalıştı umursamaz davrandı ve iş güç yokken babamla konuşmam konusunda baskı yaptı bende direnemedim konuştum babamla ama o iş bulamadı bulmak içinde çabalamadı derken bunu komplex haline getirdi daha çok kıskandı daha çok üzdü beni üzdükçe üzdü o yalovadaydı ben istanbuldaydım derken yılların birikimiyle patladım kesin bir kararla ayrıldım ondan okadar çok ağladı okadar çok üzüldüki 10 kilo verdi 1 ayda zaten zor günler geçirmişti vijdan azabıyla kıvranırken bi andada koptum ondan ayrılınca rahatladım ama bi yandanda özledim canımdı benim birlikte büyümüştük keşke arkadaşlığımız bitmese diye düşünüyordum dost kalabilsek ayrılsakta ama ayrılmayı daha çok istiyordum derken birine aşık oldum önceden beğendiğim iş ortamında birine. aşık olduğum kişide iyi biriydi ama eksik şeyleri vardı duyguları yaşı bişeyleri yüzeyseldi ama ben eriyip bitiyordum ona ayrı bişey bana bu adamdan uzak dur diyordu o adama aşık olduğumu bu ilişkinin bittiğini açıkça söyledim ama içim acıya acıya bunca emekte gidiyodu kayıyordu ben başkasına aşığım artık unut beni dedim ama yinede bırakmadı biz ayrılamayız biz birbirimizden kopamayız diyip ağladı hep kıyamadım ona ama aşık olduğumkişidende vazgeçemedim bi süre böyle devam etti sonunda sevgilim aşık olduğum adamla beni ayırdı evet bildiğiniz ayırdı hissediyorum bu adamın amacı senin duygusal boşluğundan faydalanmak dedi seni sevmiyor dedi adamın karşısına çıkıp bu kız benim dedi. yaptığım hatalarla onu ben sana ittim o çaresizdi benden kaçarken sana aşık oldu dedi senin amacın o kızı kullanmak dedi adam bişey demeden çıktı hayatımdan direnmedi adamda seviyo gibiydi ama benden 10 yaş büyüktü kaldıramadı haklıydı beni sevdi mi bilmiyorum ama ben aşık oldumona şimdi sevgilimle nişanlandık onu sevsemde kızgınım aşıkolduğum insandan ayırdı beni hala adama aşıkolduğumu biliyor ama geçecek zamanla yine eskisi gibi olacak seni üzdüğümden kaçtın benden başkasına aşık oldun söz hayatımız mükemmel olacak diyor beni bunlara inandırdı aslında arada kalmaktan kurtardı ama aklım o adamda bi yandanda nişanlımla mutlu olmak istiyorum onu eskisi gibi sever miyim sevmek için neler vermezdim çünkü zamanında üzsede mükemmel biri o çok tatlı sevecen biri eski kıskançlıkları huysuzlukları uçtu gitti napacağımı bilemiyorum aşk acısı çekiyorum vefayı aşka kalp çarpıntısına tercih ettim bilmiyorum doğru mu zaman gösterecek

Son düzenleme:
zorzamanlar yaşadım hayatımın en güzel günlerini verdiğim çok sevdiğim bi adam var ortada çok hatalar yaptı ama şimdi çok düzeldi iş buldu iyi kazanıyor mutluluğum için herşeyi yapıyor ama bi yandanda yarım kalan bi aşk var ortada beni derinden sarsan başka bi adam ben iki adam arasında kaldım emeği aşka seçtim eskiş hislerimi yeniden hissederim diye düşündüm doğru mu yaptım ama bitmesine izin vermedi naptıysam bırakmadı beni napsanda bırakmam seni dedi ölsemde bırakmam bana napsanda bırakmam dedi yakında evleneceğiz aşık olduğum adamı kaybettim şimdi karmakarışığım hislerim geri gelir mi yeniden eskisi gibi sevebilirmiyim aşık olduğum adamı unutabilir miyim

senin aklın fena karışmış. bence evlenme nişanlınla. önce bir sakin kafa düşün ben gerçekten kimi istiyorum diye. hadi evlendin diyelim ötekisi karşına çıktı zaten içinde kalmış bitirememişsin neyapacaksın. ozaman senin için sonuçları daha ağır olur.

senin aklın fena karışmış. bence evlenme nişanlınla. önce bir sakin kafa düşün ben gerçekten kimi istiyorum diye. hadi evlendin diyelim ötekisi karşına çıktı zaten içinde kalmış bitirememişsin neyapacaksın. ozaman senin için sonuçları daha ağır olur.

adam bida çıkmaz karşıma bundan eminim nişanlımda beni asla bırakmıyacağını söylüyor napsanda bırakmam diyor bilmiyorum 6 aydır düşünüyorum bi yere varamadım evlenmeye karar verdim istiareye yattım iyişeyler gördümonunda etkisi var sanırım

adam bida çıkmaz karşıma bundan eminim nişanlımda beni asla bırakmıyacağını söylüyor napsanda bırakmam diyor bilmiyorum 6 aydır düşünüyorum bi yere varamadım evlenmeye karar verdim istiareye yattım iyişeyler gördümonunda etkisi var sanırım

Bencede karsına cıkmaz canım yarımkalmıslıgın verdıgı bir acaba var suan istiaredede güzel şeyler görmüşsün ki bende evliliğime istiareyle karar vermiştim Rabbim bir işaret gönderiyor kuluna hayırlıysa. Bukadar emek veriyorsa senin için kıymetınıde bılıcektır inşallah. Aynı ısyerınden demıssın peki hala görüyormusun diğerini?

Bencede karsına cıkmaz canım yarımkalmıslıgın verdıgı bir acaba var suan istiaredede güzel şeyler görmüşsün ki bende evliliğime istiareyle karar vermiştim Rabbim bir işaret gönderiyor kuluna hayırlıysa. Bukadar emek veriyorsa senin için kıymetınıde bılıcektır inşallah. Aynı ısyerınden demıssın peki hala görüyormusun diğerini?

yok hayır hiç görmüyorum canım iş arkadaşlarımla bulunduğum ortam diyeyim ve aynı işte çalışıyoruz öğretmeniz ikimizde seminerlerde falan görüyoduk artık görmemiz imkansız istanbuldan gidiyor akademik kariyer yapan biri bida göreceğimi sanmam kıymetimi bileceğinden eminim ama bu yaşananlar falan yordu beni aşık olduğum adam farklı biri hayata bakışı farklı onu yargılamıyorum hakkımda yok o sahiplenme kıskanma gibi duygulardan hoşlanmayan biri inançları zayıf benden mini etek giymemi isteyen biri farklı biri işte neyini sevdim bilmiyorumnişanlım ondan yakışıklı bile herkes öyle diyo ama tuaf bişey bi imtihan nişanlımı ailem çok seviyo arkadaşlarımçok seviyo ondan ayrılacam dedim annem ağladı kızım ayrıl sen bilirsinde biz o çocuğu göremiycekmiyiz falan dediler mütiş bi insan ama beni biraz zorladı ayrılmamma izin vermedi belkide iyi yaptı herşeyin hayırlısı

yok hayır hiç görmüyorum canım iş arkadaşlarımla bulunduğum ortam diyeyim ve aynı işte çalışıyoruz öğretmeniz ikimizde seminerlerde falan görüyoduk artık görmemiz imkansız istanbuldan gidiyor akademik kariyer yapan biri bida göreceğimi sanmam kıymetimi bileceğinden eminim ama bu yaşananlar falan yordu beni aşık olduğum adam farklı biri hayata bakışı farklı onu yargılamıyorum hakkımda yok o sahiplenme kıskanma gibi duygulardan hoşlanmayan biri inançları zayıf benden mini etek giymemi isteyen biri farklı biri işte neyini sevdim bilmiyorumnişanlım ondan yakışıklı bile herkes öyle diyo ama tuaf bişey bi imtihan nişanlımı ailem çok seviyo arkadaşlarımçok seviyo ondan ayrılacam dedim annem ağladı kızım ayrıl sen bilirsinde biz o çocuğu göremiycekmiyiz falan dediler mütiş bi insan ama beni biraz zorladı ayrılmamma izin vermedi belkide iyi yaptı herşeyin hayırlısı

canım sen allahtan belanı arıyosun bence o aşık olduğum dediğin adamın yaşça büyük olması ve ilgisizliği bence seni çekti seninki aşk değil emin ol insan hep sahip olamadığının peşinden koşar ama öyle bi adam seni mendil gibi kullanıp atabilir böyle seven bi nişanlığın olduğu için şanslısın

canım sen allahtan belanı arıyosun bence o aşık olduğum dediğin adamın yaşça büyük olması ve ilgisizliği bence seni çekti seninki aşk değil emin ol insan hep sahip olamadığının peşinden koşar ama öyle bi adam seni mendil gibi kullanıp atabilir böyle seven bi nişanlığın olduğu için şanslısın

yok bana ilgisiz değildi ama aşıkta değildi herşey sana bağlı diyordu ama eksik bişeyleri vardı hissettiğim beni kullanmayı istediğinide hissetmedim değil ama emin değilim onu unutacam çünkü benm onu istediğim kadar beniistemedi zaten benden önce terkedilmiş o kadını unutamamış onu unutmak için koştu bana nişanlım harika bi insan ama diğer adamda iyi biriydi sen mutlu ol benle yada başkasıyla diyordu farklı birirydi klasik türk erkeği gibi kıskanç sahiplenici değildi tam bir entellektüeldi yazdığı kitaplar var cok karizmatik biriydi ama büyüktü benden ben hareketli bi yaşam istiyorum o ev bağımlısı biri ve en çok korkutan yanıda ben müslüman değilim Allaha inanıyorum sadece müslümanlık eğer buysa ben müslüman değilim laflarıydı hani sessiz konuşurdu erkekler gibi fazla el kol hareketi yapmazdı çok farklı biriydi kadın erkek eşitliğiyle ilgili projeler yapan biriydi farklıydı onun mutlu olmasını isterim bana en başta başlarken bana olan aşkını kullanır seni sömürürsem burnumdan fitil fitil geleceğini biliyorum dedi ve aslında kendine yenilmemek ve beni üzmemek içinde benden kaçtı umarım mutlu olur aşıkolur yullardır aradığı aşkı bulur çünkü aradığı kadın pelin batuydu:)

ben sanırım zor biriyim 6 yıllık ilişkim vardı.hayatımdaki insan çok zor biriydi çok seven çok aşık olan ama içinde problemli, aşırı kıskanç kısıtlayıcı biriydi.tabi bende özgürlüğüme düşkün tipik koç kadınıyım. herşey zordu, ilişki zordu ,çok ağlattı ama çok sevgi doluydu aynı zamanda.beni kaybedemiyeceğini biliyordu böyle tutku ama zorluklarla dolu bi ilişki tabi güzeldi mutluluk mutsuzluk iç içeydi. dünyanın en iyi insanıydı çünkü üzsede sevmeyide iyi bilirdi.aşıktım ona ama tabi üniversite bitti iş güç mevzuları başladı.ben hep azimliydim çok çalıştım ve atandım ama o çok az çalıştı umursamaz davrandı ve iş güç yokken babamla konuşmam konusunda baskı yaptı bende direnemedim konuştum babamla ama o iş bulamadı bulmak içinde çabalamadı derken bunu komplex haline getirdi daha çok kıskandı daha çok üzdü beni üzdükçe üzdü o yalovadaydı ben istanbuldaydım derken yılların birikimiyle patladım kesin bir kararla ayrıldım ondan okadar çok ağladı okadar çok üzüldüki 10 kilo verdi 1 ayda zaten zor günler geçirmişti vijdan azabıyla kıvranırken bi andada koptum ondan ayrılınca rahatladım ama bi yandanda özledim canımdı benim birlikte büyümüştük keşke arkadaşlığımız bitmese diye düşünüyordum dost kalabilsek ayrılsakta ama ayrılmayı daha çok istiyordum derken birine aşık oldum önceden beğendiğim iş ortamında birine. aşık olduğum kişide iyi biriydi ama eksik şeyleri vardı duyguları yaşı bişeyleri yüzeyseldi ama ben eriyip bitiyordum ona ayrı bişey bana bu adamdan uzak dur diyordu o adama aşık olduğumu bu ilişkinin bittiğini açıkça söyledim ama içim acıya acıya bunca emekte gidiyodu kayıyordu ben başkasına aşığım artık unut beni dedim ama yinede bırakmadı biz ayrılamayız biz birbirimizden kopamayız diyip ağladı hep kıyamadım ona ama aşık olduğumkişidende vazgeçemedim bi süre böyle devam etti sonunda sevgilim aşık olduğum adamla beni ayırdı evet bildiğiniz ayırdı hissediyorum bu adamın amacı senin duygusal boşluğundan faydalanmak dedi seni sevmiyor dedi adamın karşısına çıkıp bu kız benim dedi. yaptığım hatalarla onu ben sana ittim o çaresizdi benden kaçarken sana aşık oldu dedi senin amacın o kızı kullanmak dedi adam bişey demeden çıktı hayatımdan direnmedi adamda seviyo gibiydi ama benden 10 yaş büyüktü kaldıramadı haklıydı beni sevdi mi bilmiyorum ama ben aşık oldumona şimdi sevgilimle nişanlandık onu sevsemde kızgınım aşıkolduğum insandan ayırdı beni hala adama aşıkolduğumu biliyor ama geçecek zamanla yine eskisi gibi olacak seni üzdüğümden kaçtın benden başkasına aşık oldun söz hayatımız mükemmel olacak diyor beni bunlara inandırdı aslında arada kalmaktan kurtardı ama aklım o adamda bi yandanda nişanlımla mutlu olmak istiyorum onu eskisi gibi sever miyim sevmek için neler vermezdim çünkü zamanında üzsede mükemmel biri o çok tatlı sevecen biri eski kıskançlıkları huysuzlukları uçtu gitti napacağımı bilemiyorum aşk acısı çekiyorum vefayı aşka kalp çarpıntısına tercih ettim bilmiyorum doğru mu zaman gösterecek
çok enteresan gerçekten
senın bir başkasına aşık olduğunu bile bile ayırdı öyle mi? ve sende bir başkasına aşık olduğunu bile bile nişanlandın onunla?
çok karışık durumlar bunlar
nişanlının seni ne kadar sevmesi değil, senin onu ne kadar sevdiğin önemli
sonuçta burada söz konusu sensin.

bence nişanlını sadece iyi bir insan olarak görüp nişanlandıysan ve ileride evlenırsen
hata edersın.

bir insan bir kere sevılır ve ondan tamamen soğuduktan sonra
tekrar aynı kişi sevılemez! sakın umut etme ''ileride severım'' dıye
zaten daha önce sevmişsin onu ve bence yeterınce de sevmemişsin, çünkü başkasına aşık bile olmuşsun.

istersem karşımdakıne 10 yıl emek vereyım ve ardından bende bişiler bitsin, arkama bıle bakmadan gıderım
sonuçta artık sevgı olmadıgından dolayı, emeğinde bi anlamı kalmıyor.
isterse melek olsun, kalbime hitap etmedıkten sonra neye yarar.

Son düzenleme:
çok enteresan gerçekten
senın bir başkasına aşık olduğunu bile bile ayırdı öyle mi? ve sende bir başkasına aşık olduğunu bile bile nişanlandın onunla?
çok karışık durumlar bunlar
nişanlının seni ne kadar sevmesi değil, senin onu ne kadar sevdiğin önemli
sonuçta burada söz konusu sensin.

bence nişanlını sadece iyi bir insan olarak görüp nişanlandıysan ve ileride evlenırsen
hata edersın.

bir insan bir kere sevılır ve ondan tamamen soğuduktan sonra
tekrar aynı kişi sevılemez! sakın umut etme ''ileride severım'' dıye
zaten daha önce sevmişsin onu ve bence yeterınce de sevmemişsin, çünkü başkasına aşık bile olmuşsun.

istersem karşımdakıne 10 yıl emek vereyım ve ardından bende bişiler bitsin, arkama bıle bakmadan gıderım
sonuçta artık sevgı olmadıgından dolayı, emeğinde bi anlamı kalmıyor.
isterse melek olsun, kalbime hitap etmedıkten sonra neye yarar.

aynen öyle başkasına aşık olduğumu bildiği halde yaptı bunu dünyada bu durumu kabullenecek erkek yoktur şaşırtıcı bi durum aslında insanlarda inanmıyo ve beni bırakmadı ayrılmak için çok şey yaptım bende böyle düşünüyodum artık olmaz diyip arkama bakmadan gittim ama olmadı bigün kapıma geldi gözleri ıslak söyle onun neyini sevdin bende öyle olacam dedi onun gibi alkolikte olabilirim dedi o an içimden bişeyler koptu o kapıyı yüzüne kapatırsam yıllarca o acıyla yaşayamazdım sarıldım ona ona sarılmayı seçtim ve geri dönüşü olamazdı artık aşık olduğum adama anlattım mutlu ol eğer onla mutluysan yoluna devam et dedi sonra rahatladım biraz tmm uygun olanı böyleymiş dedim ama o adam sonradan her boşluğunda aradı beni ben tam onu unutup sevgilime dönecekken kafamı hep karıştırdı en baştan bunu yapmasaydı en baştan bırak beni dediğimde yeniden aramasaydı sevgilime olan hislerim daha çok yaralanmadan düzelecekti hisler bence iyileşebilir ama buna izin vermedi oynadı benimle senin gibi kızı kaçırmak istemiyorum dedi ama bikez bile beni sevdiğini söylemedi okadar yaraladıki ama sevgilim o adam için ağlarken bana sarılıp üzüntümü dindirdi onu unutamıyorum diye ağlarken benle oda ağladı geçecek söz dedi ve aşık olduğum adam bana güç vermedi dayanak vermedi gece belki terkedildiği unutamadığı kadınları düşündükçe her boşluğunda seni özledim mesajları attı sevgilime döndüğümü bile bile daha neler var anlatamadığım atlatamayacağım sevgilim olmasa atlatamazdım yalnız yaşıyan biriydim istanbulda ve arkadaşlıklarım yüzeyseldi çok yalnızdım eğer sevgilim olmasa nasıl bi durumda olurdum biliyorum beni sevdiğinden emin olmayan yeterince aşk tercübesi olan aşktan yorulmuş bi adam olacaktı hayatımda gidiş gelişleriyle beni yoran acı çektiren bilmiyorum sanırım yine hata yapıyorum ikisindende vazgeçmeliydim ama izin vermediler sevgilim benden asla vazgeçmeyecekti bırakmıyacaktı beni ve sanırım bi kuralı var ilişkilerin nasıl birlikte başladıysak birlikte bitirmeliydik inanın uzun ilişkilerde iki taraf ikna olmadan ilişki bitmiyor

Benzer kararsızlıkları yaşamış biri olarak ne zor bilirim. Ben ayrılarak çıktım bu işin içinden aklım ve kalbimle savaştım sürekli. Umarım senin için herşey daha basit olur..

Benzer kararsızlıkları yaşamış biri olarak ne zor bilirim. Ben ayrılarak çıktım bu işin içinden aklım ve kalbimle savaştım sürekli. Umarım senin için herşey daha basit olur..

ayrılmama izin vermiyor bırakmıyor beni ve beni mutlu olacağımıza inandırıyor her ayrılalım bırak beni diye ağladığımda o yumuşak sesiyle sevgisiyle yeniden onla olmama ikna ediyor evlenecez 2 aya ayrılamıyorum evet çoğu zaman mutluyum ama arada nöbetlerim tuttup ayrılmak istiyorum umarım eskisi gibi severim yeniden yeniden sevmek çok mu zor

Aradan iki yıl geçti kızlar..
Evlendim..ama hata etmişim..eeşimin mükemmelliğine sevgisine rağmen çok mutsuzum..yapabilsem boşanırım..herkese bu bi ders olsun..eemin olmadan evlenmeyin..

Back
X