S Sourcream Sadece şükrediyorum... Kayıtlı Üye 20 Ekim 2009 4.651 21 158 Ankara 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Paradoks #21 Sevgili Paradoks,bu guzel yazi icin tesekkurler, benim de bugune kadar guvendigim daglara hep kar yagdi..sanirim guven olmadiktan sonra yanlizlik en guzeli...:teselli:
Sevgili Paradoks,bu guzel yazi icin tesekkurler, benim de bugune kadar guvendigim daglara hep kar yagdi..sanirim guven olmadiktan sonra yanlizlik en guzeli...:teselli:
Paradoks Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2010 2.279 765 163 İstanbul 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Paradoks #22 rica ederim sourcream..benim de çok sevdiğim bir hikaye bu.. ama haklısın belki de yalnızlık kırılmaktan iyi..mafoldumben
rica ederim sourcream..benim de çok sevdiğim bir hikaye bu.. ama haklısın belki de yalnızlık kırılmaktan iyi..mafoldumben
S Sourcream Sadece şükrediyorum... Kayıtlı Üye 20 Ekim 2009 4.651 21 158 Ankara 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Paradoks #23 Paradoks .!.: rica ederim sourcream..benim de çok sevdiğim bir hikaye bu.. ama haklısın belki de yalnızlık kırılmaktan iyi..mafoldumben Genişletmek için tıkla... :tesellipuyorumnanaktan:1hug:
Paradoks .!.: rica ederim sourcream..benim de çok sevdiğim bir hikaye bu.. ama haklısın belki de yalnızlık kırılmaktan iyi..mafoldumben Genişletmek için tıkla... :tesellipuyorumnanaktan:1hug: