Aşk Yakar - Kanal D

kizlar kimse mustafanin beldanin kolyesini calipda meric icin ameliyat parasini tamamlamasi hakkinda yorum yapmadi mi? yoksa ben mi kacirdim????

hemde doktor nazliyi kime benzetti ben anliyamadim?
savcinin eski sevdigi kadina mi? yoksa eski esine mi??? siz anladiniz mi`???

Son düzenleme:

evet mustafa çok pişman oldu ama iş işten geçti herkesin hayatı altüst oldu evet meriçe ameliyat parasını vermesi güzel bir davranıştı ama çalarak değil o yanlış savcı bir kitap vermişti nazlıya içinden bir fotoğraf düştü o biraz nazlıya benziyodu ama savcının nesi o kadın belli değil daha konu işlenmedi hatta bir adam vardı lokantada kapı kolunu tutup savcıyı izleyen oda o kadınla alakalı bence çocukta kız olmuş iyi ben sonunu kaçırmıştım nazlı yakında hapistende çıkar bakalım neler olacak

mustafa calmak istemediki
beldadan para istedi belda vermedi
belda vermeyince mustafa gitti götürdü yüzügü
sonrada beldaya söyledi zaten yüzügünü aldim diye.... bence buna calmak denilmez canim.... gizli yapmadi sonucta... hemen söyledi

evet o resmi biliyorum... o yüzden sordum eski karisi filan mi diye cünkü nazli savciya karin mi diye sormustu savcida ben evli degilim demisti

ya çalmadı diyosunda izinsiz aldı işte sonrada söyledi bi haller oldu mustafaya kendine güveni geldi beldaya dikleniyo artık ilk başlarda çok sinik davranıyodu beldada ondan vazgeçemiyo nedense birde ailesiyle yemek yerken onları çok küçümseyerek baktı eve ayakkabılarla girdi ne kadar havalı canım aman neyse mustafayla belda karı koca birbirlerinin huyunu biliyolar sonuçta dürüst davranıyolar bakalım bu dürüstlük ereye kadar gider

ay beldanin o evdeki haline uyuz oldum yaaaa

en güzeli dedeydi valla

beldaya "Nazli" dediginde nasil bozuldu hihoyyyt

kizlar gecen bölümün sonunda ne oldu? ben dayanamayip uyuyakalmisim ya tekrarinada rastlayamadim tvde, netten izlemek istemiyorum tvdeki gibi tadi alamiyorum öyle sengözlerimebaksanab

bu arada ask yakari ilk bölümden itibaren izleyenlerdenim bende, baslarda cok güzel gidip daha sonra monotonlasan diziler gibiydi ama savcinin diziye girmesiyle hersey cok daha iyi oldu ki raitinglerdede belli bu, ayrica sonuna kadar Nazliciyim :dance:

cnm nazli dogum yapti ....
emine geldi dünyaya

aa gercektenmi? ne cabuk :1shok: peki ailesi ögrendimi yoksa orda bittimi?
cok gec bitiyor ya ertesi sabah erken kalkmak zorunda kaldigim icin sonuna hic denk gelemiyorum benneyaptımki

canim nazli hastanede dogum yapti iste
tam emineyi kucagina aldi hosgeldin kizim derken koklarken bebesi kapidan biri girdi iceri sadece ayakkabilarini gösterdiler sonra biraz yukariya dogru cikti kamera ama yüz filan gözükmedi

ve orda bitti :

off yine heycanli yerde bitirmisler, simdi kimdir ki o kapidan giren, savci olabilir, mustafa olabilir, nazlinin babasi veya amcasi olabilir. ama bence ya savci ya mustafa, hadi gel carsamba gell :dance:

valla bende bugün gördüm sinir oldum nie böle yapıyolar yaa tamda heycanlı yerinde bittiydi merakla bekliyodum bu haftayı hayal kırıklığına ugradım offfff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…