• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask yarasi

incirreceli88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
131
27
98
37
Merhaba kizlar,

birisiyle paylasmam gereken aci bir ask hikayem var. Bundan 10 ay önce bir 4 senelik bir iliskim vardi. Ciddi düsünyorduk. Hersey cok güzel ciddi ilerliyor derken, beni birakti. Universitemin son senelerinde bana evlenmek istedigini söyledi. Ama ayaklarimin üzerinde durmadigim icin süreci uzatmak istedim. Ailesi de evde sikistiriyordu. Ondan 3 saat uzak bir yerde kaliyordum. Universitem bittiginde ona yakin bir sehire tasindim. Baktim ilgisi gittikce azalmaya basladi, sik sik kavgalar. Ama gercek anlamda ortada birsey yoktu.
Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.

Bir erkek 1 ay sonra nasil baskasina asik ola bilir? Beni o kadar seviyorken. Onu aradim son kez.
Sordum, beni sevdinmi, dedi evet sevdim. Hala seviyormusun? Dedi konumuz bu degil. Sordum o kizi seviyormusun. Bana onun hakkinda konusmak istemiyorum seninle dedi.
Sonra cok bekledim pisman olur geri döner diye, bir kez olsun aramadi. Onlarin mutlu olduklarini gördükce maf oldum. 20 gün sirf ictim, ne agzima bir lokma koydum, sarhos halde ise gittim.

Zaman gectikce unuturum dedim, ama nafile. Aradan vakit gectikce daha cok özlüyorum, özlemim dinmiyor. Tavsiye de buluna bilirseniz sevinirim. Sizce bir gün pisman olurmu? Icimden bir ses diyor pisman olmustur ama gururundan gelemez. Bu saatten sonra gelsede artik birsey degismiyecek aslinda. Icimde o kadar iylesmeyen kanayan yara varki.
Sonra diyorum ki Allahin adaleti var, cikar elbet ondan bir gün.. Sizce cikarmi?

Vakit ayirdiginiz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Sevgilerimle

Giden gitmiş nerdeyse bir yil olucK seni çoktan silmiş hayatından bu arada o kızla hala berabermiki

Ahh be canım seni cok iyi anliyorum. Benimde 1.5 ay ônce iliskim bitti ve yikildim. Resmen hayatimi degistirdi mahvoldum halende ayniyim :( gidip kapisinda mi yalvarmadim agladim sizladim ama nafile. 28 gundur sessizligimi koruyordum aslinda ama onuda 2 gun once bozdum. Bilmiyorum dönüş yapcak mi ama kendimizi pek umitlendirmeyelim ki o dönüş olmazsa hayal kirikligina ugramayalim. Bende mesela iliski beklemiyorum sadece egom tatmin olcak ve bende onu reddedicem. Seda diker in kitabinda okumustum aslinda yeniden dönen erkek iliski icin degil bizim onda kalan enerjimizi iade etmek icin geri dönüyormus. Zaten istedigimizde bu degil mi?

Bende aynı dertteyim canim. 7 yıllık iliskim o sıkıldı diye bitti. Bırak biraz takılıyim biraz başka kızlar olsun hayat tipi değişsin dedi çekti gitti. Ben öyle mahvoldum ki ağlıyorum sürekli. Içim yanıyor. Öyle çok yanıyor ki yaşamak bile istemiyorum artık. Ben ona herseyimi verdim. Maddi manevi. Hep destek oldum. Bana daha cumartesi sana ölürüm diyordu. Çok severdi o beni hiç üzülmeme dayanamazdi. Şimdi bende oturuyorum perişan halde düşünüyorum. Acaba başkasına bakar mi konuşur mu. Olursa yapabilir mi. Beni karşısında aramaz mi. Onca yılım gitti. Emeklerim bekaretligimi aldı. Ben daha ne yaparım bu dünyada bilmiyorum. Hep derdi başka kız istesem alırım seni bırakırım ama isim olmaz derdi. Bir senedir kendisi çok değişti. Hem bana hemde ailesine karşı. Hiç kimse anlamıyor yaptiklarini. O baştan beri herkese beni anlatmış durmuş hep demiş başkasını istemem benim hayatımda o var. Ben onu öyle çok seviyorum ki. Ne onun nede benim yanımda başka birini düşüne biliyorum. Ama elbette ki pişman olup dönecekler. It gibi sürünerek... inan buna. Bizim çektiğimizi onlarda çekecek. Ahimiz peşlerinde olacak. Mutlu olmayacaklar hiç bir zaman...

Zaman ablalarım zaman...
Hayır, hiçbir şey değişmez zamanla.
Ancak zaman alıştırır, acının dozuna.
Siz de alışacaksınızdır. Zamana bırakın ve bir süre dünya ne savuşturuyorsa önünüze onu yaşayın. Çok başbaşa kalmayın kendinizle.

Allâh yardımcınız olsun.

kızlar allahın aşkına size böyle değersizmişsiniz gibi davranan adamların ardından gitmeyin. evet üzülün ağlayın ama ona belli etmeyin. onun karşısında güçlü durun. sen olmazsan ölürüm biterim mafolurum tavrından çıkın. sensizde yaşarım mutluda olurum imajı sergileyin. siz böyle durdukça karşınızdaki adam haz duyuyor oooh hala beni seviyor diye. bırakında oha bu kız nasıl böyle güçlü kalabildi desin. inanın böyle olursanız geri gelme ihtimalleri daha yüksek. erkekler güçlü kadınları seviyor bunu unutmayın. allah aşkına şu insanları sevindirmeyin ya. kim olursanız olun karakteriniz iyi yada kötü bilemem yaşınız kaç benden küçük müsünüz büyük müsünüz bilmiyorum ama tüm kadınlar değer verilmeyi hakeder. size değer vermeyen adamları hayatınızdan silin atın. bırakın onlar düşsün sizin peşinize. hiç bir ayrılık hayatın sonu değildir. az bir silkelenin. gözünüzü açın.

Back
X