Aşk Yeniden

bence de haklısın. bende öyle yapcam ama biraz bekliyeceğim msj çekmek için sonra aynen benim durumumu yazcam yine ilgisiz davranırsa konu kapancak benim için bir şey yapmam daha da.

şimdi cevap yazmış benim ki sınavı sonunda geçtim demiş gülücük yollamış :) ama sen ne yaptın diye sormamış. ii bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım.

sende cok sevindim ne güzel artik rahat bi tatil gecirebilirsin yazabilirsin bakalim nasil bi cvp gonderecek... Tuhaf seninkini de sorsaydi keske

sende cok sevindim ne güzel artik rahat bi tatil gecirebilirsin yazabilirsin bakalim nasil bi cvp gonderecek... Tuhaf seninkini de sorsaydi keske

evet ya bozuldum sormamasına. bir yöndende erkekler bizim gibi düşünemeyebiliyorlar diyorum ama. bundan beni umursamadığıda çıkabilir aklına gelmemiş olabileceği de. zaten olursa aramızda birşeyler anca okul açılınca olurface girdiğ yok. bu da birşeydir artık halini hatrını sorabilirim karşılaştığımızda ondan beklemem.
bu arada faceinde bir kızla fotosu vardı bir yıl önce çektirmişler. acaba sevgilisi mi diye düşünüyordum kızın başka sevgilisi varmış. o yönden rahatladım yani sevgilisi olmama olasılığı yüksek. yarın atcam msj bende. aynen dediğin gibi şeyler yazcam bakalım beni sorcak mı sınavım hakkıda bir şey yazmıyacam.
ya birde takıldığım başka noktalar var tamam ben hoşlanıyorum ondan ama hayat tarzlarımız oldukça farklı. gözü beni görmeyebilir rahat takılacağı kızlar var etrafında faceden anladığım kadarıyla. beni istermi bilmiyorum. ben onu olduğu gibi kabul edebilirim yani geçmişte bu tam bana göre herşeyimiz uyuyor dediğim insanlardan çok kazık yemiş biri olarak önyargılı yaklaşmıyorum ona karşı. belkide çok iyi anlaşabieceğiz. ama zaman gösterecek ne olacğını bakalım.

benimki beni sordu sen dersi ne yaptın dedi cvp verdim. face girmiş ama cvp atmamış ya. umutsuz vaka gibi duruyor vazgeçsem iyi olacak benim için.

benimki beni sordu sen dersi ne yaptın dedi cvp verdim. face girmiş ama cvp atmamış ya. umutsuz vaka gibi duruyor vazgeçsem iyi olacak benim için.

hmm o Zaman fazla umut baglama kendine odaklan zaten eger o cocuk dogru kisiyse mutlaka bi sekilde aranizda biseyler olur degilse de ummadigin anda baska birisi cikar karsina umutsuzluga kapilma yeter ki

hayırlısı olsun canım :) ekle istersen denemekten zarar gelmez ders notlarını bahane edersin bir şekilde hatta ortak çalıştığınız dersi bahane et :) sonuçta bir muhabbetiniz varmış

hmm o Zaman fazla umut baglama kendine odaklan zaten eger o cocuk dogru kisiyse mutlaka bi sekilde aranizda biseyler olur degilse de ummadigin anda baska birisi cikar karsina umutsuzluga kapilma yeter ki

evet cnm haklısın ben zaten benden hoşlandığından emin değildim. çünkü çok sosyal biri herkesle rahat iletişim kurabiliyor. ben yanlış yorumlamadım bana karşı davranışlarını ama etkilemişti biraz beni. şuan anlıyorum ki o beni arkadaş olarak görüyor. ben de öyle davrancağım. umutlanmıyorumda umutsuzluğada kapılmıyorum. hayırlısı olsun bundan sonra.

hayırlısı olsun canım :) ekle istersen denemekten zarar gelmez ders notlarını bahane edersin bir şekilde hatta ortak çalıştığınız dersi bahane et :) sonuçta bir muhabbetiniz varmış

ekledim ders notları ile de muhabbete girdim. ama bir iki cvp yazdı. en son ona ben yazdım. facebooka girdiğini görüyorum. ama cvp yazmıyor 2 gündür. yani sohbeti ilerletmek istemiyor. beni arkadaş olarak görmüş anladığım kadarıyla öyle davranıyor. bende öyle davranıyorum artık üzerine düşmüyorum.

birisinden etkilenmek bile güzel bence bu iyilesmemizde ki en buyuk adim :) hayirlisini dile umarim ozledigimiz gercek aska yakinda kavusuruz :)

birisinden etkilenmek bile güzel bence bu iyilesmemizde ki en buyuk adim :) hayirlisini dile umarim ozledigimiz gercek aska yakinda kavusuruz :)

son mesajıma internete girdiği halde tam bir hafta sonra cevap attı. ilgili bir mesajdı. bende bir iki gün sonra cvp attım tekrar. bu gün sanki beni başından sağmak istercesine ilgisiz bir cvp yazmış. benim ona olan ilgimi anladı da beni sürdürmeye mi çalışıyor diye düşünmeye başladım. bir ilgili bir ilgisiz, bazen hemen cvp yazıyor bazen bir kaç gün yazmıyor internete girdiği halde. anlam veremedim bir türlü. ne yapmaya çalışıyor. insan normal bir arkadaşına böyle davranmaz mesajı görünce yazarsın ya da yazmıyorsan hiç yazmazsın. bir hafta sonra yazılmaz yani. hoşlandığı birinede böyle yapmaz hemen cvp yazması gerekir.

sizce ne yapmalıyım böyle çelişkili davranan birine karşı. ilgimi belli etmesem uçup gitcek, etsem amacı ne anlamıyorum. yine sonunda üzülen ben olurum diye korkuyorum. çok karıştı kafam.

Son düzenleyen: Moderatör:

ben olsam umudumu kesip onume bakardim eminim daha iyileri cikar karsina daha ilgili olan eger Sana karsi birsey hissetse o da senin gibi yazmak icin can atardi diye dusunuyorum... Internete girdigi halde yazmiyorsa bosver o zaman

Son düzenleme:
sonunda okul açıldı ve hoşlandığım çocukla karşılaşıyorum sık sık derslerde. sürekli göz göze geliyoruz bakıyor yani bana. selamlaşıyoruz. hatta geçen gün sınıfta ben tek başıma oturuyodum derse erken gitmiştim. ben kitap okurken biri girdi sınıfa kafamı kaldırdım bana doğru geliyor aynı anda merhaba dedik birbirimize. sonra bayağı bir sohbet ettik. ama ders bitiminde sınıftan çıkarken yan yana oturduğumuz halde iyi akşamlar demeden çıktı. ertesi gün yine ortak dersimiz vardı. ben arkadaşımla konuşurken bana baktığını gördüm ama oralı olmadım bakışlarımı çevirdim. kızıyorum çünkü ona bir ilgili bir ilgisiz. tamam belki bana karşı birşey hissetmiyor olabilir. insan yanında oturan arkadaşına bir iyi akşamlar demeden çıkar gider mi? bundan sonra da ne yapacağımı bilmiyorum. kendimi geri çeksem biliyorum o da çekilcek. ilgilensem böyle yapıyor kırılan yine ben olacağım. sizce durum ne dışardan nasıl görünüyor ? ben olayın içinde olduğumdan hep olumlu bakmaya çalışıyorum ama durum hiç de iç açıcı değil farkındayım. yorumlarınızı bekliyorum.

zor olur ama bence umudunu kes.. Senin uzerine dusmenle baslayacaksa hic baslamasin... Ben oyle yaptim zar zor umudumu kesmeye basliyorum cunku Hep bakiyo ama bisey yok Hep karsilik verdim bakislarina gulumsedim filan ama hic bisey geldigi yok bende kafami onla daha fazla mesgul etmek istemiyorum acikcasi bunaldim olur mu olmaz Mi bugun gelecek Mi bi adim atacak mi diye cok fena beklentiye girmisim farkinda olmadan kapildim gidiyordum dedim sonra hop kendine Gel bakalim :))

haklısın ben de boş yere umutlandığımın farkındayım. aslında karar almıştım bakmıycam ilgilenmiyeceğim diye fakat galiba o benim ona olan ilgimi anladı ve gördüğü yerde bakmaya başladı. öncedende bakıyodu ama ben ilgilenmeyince bakmıyodu. şimdi göz göze geldiğimizde ben başımı çevirip bakmamaya çalışsamda tekrar baktığımda hala bana baktığını görüyorum. aslında birbirimizden çok farklıyız aramızda bir ilişki olsa bile o bende fazla kalmaz biliyorum. etrafındaki kızlardan farklı olduğum için benim onunla ilgimenden etkilendi belkide.

senin durumunada üzüldüm canım. uzun zamandır giremiyorum buraya belkide bir şeyler olmuştur diye düşünmüştüm. belki kız arkadaşı vardır. sadece bakıyorsa. erkekler böyle. bu arada benimki nin kız arkadaşı var mı yok mu kesin bilmiyorum. facesinde değişik kızlarla çok fotosu var. kızın birinden şüpheleniyorum ama ihtimal vermiyorum. zaman gösterce ne olacağını.

senin tarot baktığını gördüm. yazmışsın bir yere profilime düşmüş rica etsem benim bu durumum için bakar mısın? eğer bakarsan çok sevinirim çocuk ikizler burcu ben başak burcuyum.

Cnm benim baktigim tarotta genel bilgi veriyo sadece senin istedigin bilgilere genelde iskambilde ulasabilirsin ama bi de soyle dusun bosuna umutlandirma kendini Yani fal bu sonucta bi Ara bende cok taktimdi simdi azalttim Allahtan hatta kurtulmakta istiyorum tamamen...

konuna gelince bakismak hoslarina gidiyo sanirim bu erkeklerin.. Bizde kirginizya azcik umutlanmak istiyoruz... Ben pes ettim erkek konusunda son gunler zaten ailevi sorunlarim var suan gelecegimle ilgili seylere daha cok kafa yormam lazim.. Ask bilmiyorum ki bi daha ne Zaman kapimi calarsa artik :)

inşallah sıkıntılarını çabuk atlatırsın canım. umarım bu her şey olmasını istediğin gibi olur. sen de bende çok kaptırmayalım yoksa daha çok zarar görebilirz umduğumuz gibi olmazsa. uzun zamandan beri daha bu hafta karşılaştık biraz heyecanlandım ve gerçekten ondan hoşlandığımı farkettim. ondan taktım yani. aslında benimde pek vaktim yok aşkla uğraşmaya. zamanla her şey düzelir inşallah.

benim ki hala haftada bir iki geliyo 3 4 kez donup bakiyo evet bende cok heyecanlaniyorum cok hoslaniyorum ondan ama biseyde beklemiyorum artik acikcasi isteseydi 6 ay Yani bisey soylerdi heralde

benim ki hala haftada bir iki geliyo 3 4 kez donup bakiyo evet bende cok heyecanlaniyorum cok hoslaniyorum ondan ama biseyde beklemiyorum artik acikcasi isteseydi 6 ay Yani bisey soylerdi heralde

ismini soyadıı öğrenebildin mi? tanışabildiniz mi ? internettten bir bakardın nasıl biri , neyin nesi olduğuna olduğuna. evet altı ay kısa bir süre değil ama sende onunla ilgilendiğini belli etmediysen yanlış anlaşılmaktan korkmuş olabilir. eğer tanışabildiyseniz faceten falan ekle. olmassada umudunu kesersin bekarsın sonuçta o da bekarsa gayet normal bir davranış olur onu internetten takip etmen yani kötü anlaşılmazsın.
face sayesinde bak biz derslerde bakışmanın yakın oturmanın ders sırasında ya da sınav günü birşeyler sormanın dışında bir yakınlığımız yokken, sohbet edebiliyoruz slm verebiliyoruz şimdi. çünkü önceden birbirini tanımayan iki insanken şimdi hiç değilse aynı sınıftan iki arkadaş olabildik. bence bu da birşeydir. benim okulda taklıdığım arkadaşlarım biraz dışa kapalı erkeklerle pek konuşmuyorlar yani onun benimle tanışmak için yapabileceği pek birşey yoktu bakmak dışında ya da fırsat bulduğunda önüme arkama oturup soru sormak dışında.ben onu ekleyerek bir adım attım şimdi düşünme sırası onda eğer içinde birşeyler varsa gelir açılır yoksa da çok önemli değil.
yani beklemek dışında birşeyler yaptınmı şimdiye kadar bilmiyorm ama yapabileceğin bir şey varsa yap ve olmuyosa bırak gitsin zamanını harcayıp, aşık olma iyice moralini bozma boş yere.

Sorunda bu Ya zaten bakismalar disinda bi adim atmadim bende bu konularda cok beceriksizim halbuki cocuk acik acik ilgisini belli ediyo yani bi adini bile soramadim... Kendimi cok kapattim ice zaten fazla sosyal birisi degilim ama ayriliktan sonra iyice kapandim sanki herkes gidecek gibi geliyo tekrar guvenmekten korkuyorum ne bileyim bahane cok iste bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…