aslına bakarsan doğru söylüyorsun ama vizelere çok az kaldı eğer şimdi olumsuz bir şey olursa çok üzülürüm sınav öncesi kendimi çok hırpalarım huyum biliyorum. o yüzden dün arkadaşıma telefon ettim kızı araya sokmayalım biraz daha bekleyelim dedim. vizelerden sonra bakcam bende canım kızı kendim koyacam araya başka çarasi kalmadı bu işin. 2 3 hafta daha bekleyeceğim.belki bu sürede ondan bir şey gelir ne yapayım umut işte.
,bir önceki yazdığımı okumadın sanırım canım. patavatsızın birine söyledim bundan da herkes hoşlanıyor dedi çocuğun kulağı duya duya benimki anlamış olabilir yani.
bir de bir süredir arkadaşları bana tuhaf tuhaf bakar oldu sanki benimle konuşmak istiyorlar gibi. bir de geçen dersten sonra okuldaki fotokopiciye gittim bir baktım arkadaşlarıyla benimkide burada. ben kapıdan girerken arkadaşı benimkine benim adımı sordu mesela ayşe olsun benim adım ayşe mi? dedi. benim ismin okulda kimsede yok bide öyle herkeste olan bir isim değil. tam ben kapıdan giriyordum ayşe mi dedi beni gördü sustu. anlamadım. ben de o gün çok stresliydim hiç konuşmadım. sence bunlar bir işaretmi bana mı öyle geliyor. ne dersin.
umarım yakınzamanda karşılaşırsınız. canım bende senin durumun için meraktayım.