aşk yeter zannediyorsun ama yetmiyor

Bazı şeyleri biraz mizaha vur. Ben derdim ki,karpuz gibi düşün ,dıştan güzeldi ,aldım içi çürük çıktı,anasına iade ettim😀. Aynaya baktığında ben ne kadar güçlü bir kadınım ki, boyun egmiyorum yanlış giden şeye ve bosaniyorum ,de. Tek celsede boşandım, 40'i çıkınca annem pasta yaptı, ufledim. Yeniden doğuşumu kutladik. Bir de moral veren insanları tut yanında, çok konuşan olacak. Boşver hepsini, önüne bak. Mahkemeden çıktığım saatte bir üniversitenin yüksek lisans mülakatina girdim, 2.olarak kazandım, okumak yeniden, beynimi yoğun şeylerle meşgul etmek bana çok iyi geldi. En yakin dostum psikolog,aklına iyi anılar gelecek, sana yaşattığı kötü şeyleri yaz ve oku, iyi anlar aklına gelince demisti. Sana yaptığı kötülükleeri de hatırla, güzel an'lari hatirlarken. Sonra başka hatıralar eklenecek,başka insanlarla. İyiki bosanmisim. 26 yaşında çok gençtim. Şimdi 31 yaşında istediğim kişi ile evliyim ve bebek bekliyorum. Kötü günleri ardında birakmazsan güzel günlere kosamaZsin .
İlk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı.. Ne güzel yazmışsınız bana da moral oldu..

İlk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı.. Ne güzel yazmışsınız bana da moral oldu..
Hayır, yoktu. Çocuk çok istemişti, seni baba olmaya layık görmüyorum,dedim, ardından boşandım. Şimdiki evliliğimde Ağustos'ta evlendim, Eylül'de hamileydim. Hem de hiç evlenmemiş kendimden 3,5 yaş küçük birisiyle evlilik yaptim. Şimdiki eşime ilk soyledigimde boşandığımi, ne yani,sana olan sevgim değişecek mi sanıyorsun, haftaya ailen ile tanışalım,dedi. Tanıştılar,o gün bugün konusu bile açılmadı. Hee, bı de ben, ikinci evlilik ya, köyde falan da olsa olur düğün, dedim. Kaynanam fenadir ama Allah var, olmaz öyle şey, en güzel düğün sana yapılacak,dedi. İstanbul'da Boğaz kenarında düğün yapıldı.

Ben yakinda ozgurlugume kavusucam ama ben eski ben degilim eski ozguvenli iyi kalpli iyi niyetli en önemlisi gözümdeki parilti gitti gözümün feri sonmus herkes gözlerin ne güzel derdi aglamaktan bi hal olmusum ben beni cok özlüyorum
geçmiş olsun size de , emin olun ki o gülen gözleriniz daha bir aşkla gülecek .
Yaşayan biriyim ağlamaktan gözlerim mahfolmuştu ama neşeme kavuştum herkes şaşırıyor bu halime :)) yeni bosandigimda 6 ay geçmişti yanılmıyorsam çok yakin bir arkadaş grubuyla buluştuk , arkadaşlarımdan biri yanıma usulca yaklaştı ve bana dediki " Bak bizim yanımızda böyle çok mutluymuş gibi yapma biz senin arkadaşlarınız ağlamak , bağırmak istiyorsan yap biz sana hep destek oluruz demişti ":)) Büyük ihtimalle o gun biri ağlayan , zırlayan biri olarak beklemişti .
Şaka misin dedim ben kendimi , benliğimi , eski mutluluğumu buldum , hiç de rol yapmıyorum ağlamak istedigimde zaten ne anne ne baba ne arkadaş dinlemedim ağladım :))
demem o ki bir arkadaş da burda yazmış şartların uygunsa maddi ve manevi olarak boşandıktan sonra senden mutlusu yok .
Gönül isterdi ki evlilikler devam etsin , ben boşanmaları desteklemiyorum ama elinden gelenin fazlasını yapmışsanız hala biseyler değişmemişse en iyi yol bu .
Uzun oldu kusura bakmayın .

merhaba şuan nasılsınız
Geç bir cevap oldu özür dilerim ama bir süredir sitede aktif değildim. Boşandık ve yeniden evlendim mutluyum ve evet çok hızlıyım 😇 ikinci eşimi aşk ve tutkuyla değil akıl ve mantıkla seçtimki işler olurda ters giderse yine kendi mahkumiyetlerimde boğulmadan kapıyı çekip çıkabileyim.. şimdiki evliliğimde saygı ve düzen ön planda. Bu da hayatımın böyle bir dönemi işte...

Back
X