Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Evet kızlarr artık aşka inanmayanlarr...
Aşık olupta umduğunu bulamayanlarr hepimiz bu topikte buluşup konuşup , sohbet edelimm güzel arkadaşlıklar kuralımm :16:
Hepinizi bekliyorumm...
Sohbet başlasınn :9:

Aşka inanıyorum,aslında hepimiz inanıyoruz,ortak sorunumuz,karşımıza aşık olunabilcek ve bize aşık olabilcek birilerinin çıkmaması=/

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16:
hepiniz topiğime hoş geldinizz,, ayy çok mutlu oldummm :9::9:

aşk oldukça tehlikeli aslında.. var ama bazen keşke olmasa diyenlerdenim =)

ee kızlarr sadece bu kadarcık kişi mii varr ?? Diğer kızlarımız sizleride bekliyorum topiğimeeeee :1::1::1::1::1:

boşverin aşkı yapın mantık evliliği =P aşık olunca ne hataları görüyor insan ne bir şey sonra bakmışsınız kendinizi dipsiz kuyuya salıvermişsiniz =D

Mantık evliliği saçma geliyor bana. İnsan bir şeyler hissetmediği biriyle evlenmemeli.

mantık dediysem hiçbir şey hissedilmeyen bir insanla aynı yatağı paylaşmak.. düşünemiyorum bile! mantığınıza yatıyorsa bundan sonra aşık olmayı deneyin bahsettiğim bu =)

mantık dediysem hiçbir şey hissedilmeyen bir insanla aynı yatağı paylaşmak.. düşünemiyorum bile! mantığınıza yatıyorsa bundan sonra aşık olmayı deneyin bahsettiğim bu =)

Yani hiçbir şey hissetmeyip para için evlenenler de var çok saçma. :D Bence en güzeli hiç evlenmemek.

kimselere guvenmiyorum aska inanmiyorum.. sacma bi iliskiden ciktiktan sonra da hic guvenilmiyor erkeklere..
bilmiyorum nerde nasil bulacagim aski gercek sevgiyi. icimde bosluk var sanki.:52:

Amaan artık ben istemiyorum da valla bekle bekle sıktıı yani olmasa da olur :9::9::9:

Mantık evliliği mi :31: Sevmediğim adamı istemiyorum Allah'ım ne olur buna mecbur kalmym ya :50:

Back
X