Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

bendee geldım topiğinee :) ben aska ınanıyorum ama umdugumu bulamadım :S
platonik olarak sevdiğim çocuk vardı ve olmadı ondan sonra bende ümidi kestim :S

Ayy kızlarr topiğimi coşturmuşsunuz ne güzel yorumları oku oku sevindim vallahıı :1:

Aşk'a artık bende inanamıyorum yaa.. güvenemiyorum bir türlüüü :1: umduğumu bulamıyorum hahaha :52::52:

neyse yaww...:P:P

Ayy kızlarr topiğimi coşturmuşsunuz ne güzel yorumları oku oku sevindim vallahıı :1:

Aşk'a artık bende inanamıyorum yaa.. güvenemiyorum bir türlüüü :1: umduğumu bulamıyorum hahaha :52::52:

neyse yaww...:P:P

Kaç yaşındasın tatlım¿ Erkeklere değer vermeyeceksin ;az değer veriyorsun çok değer verene kaçarlar ,çok değer verirsin bunalır daralırlar en iyisi amaaan deyip geçmek :ssz: :1::1:

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın tatlım¿ Erkeklere değer vermeyeceksin ;değer veriyorsun çok değer verene kaçarlar ,çok değer verirsin bunalır daralırlar en iyisi amaaan deyip geçmek :ssz: :1::1:

Hoşlanınca o olmuyor işte. Çok saçma şeyler yapıyoruz bile bile. :16:

Kaç yaşındasın tatlım¿ Erkeklere değer vermeyeceksin ;değer veriyorsun çok değer verene kaçarlar ,çok değer verirsin bunalır daralırlar en iyisi amaaan deyip geçmek :ssz: :1::1:

19,5 tatlımm hahaha :1: Sizler kaç yaşındasınız ???
evet çok haklısın erkeklere değer vermiceksin, çok değer verince uçup gidiyorlarr :52:

Back
X