Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

Yurtta kalırsın burs alırsın bir şekilde halledilir gel ben de gazideyim :1: Eğer gelirsen haberim olsun sana yardımcı olmak isterim elimden gelirse

Son düzenleme:
İnşallah :16:ama malesef masrafları karşılayabilir mi bizimkiler bilmiyorum kendime dert ettim.:50:

Sen bir kazan canım sonrası gelir zaten hiç merak etmee...
Ben ist'te özel bir ünide okuyorum burslu olarak bu yazda bölümümle alakalı işe girdim okulla birlikte devam edicem sende böyle birşey yapabilirsinn... :46:

Son düzenleme:
Sen bir kazan canım sonrası gelir zaten hiç merak etmee...
Ben ist'te özel bir ünide okuyorum burslu olarak bu yazda bölümümle alakalı işe girdim okulla birlikte devam edicem sende böyle birşey yapabilirsinn... :46:

İlk yıl işe giremem çünkü Ankara'yı hiç bilmiyorum. Bir de ben iş bulamıyorum. Matbaa da kısa süreli hiç bir yer kabul etmiyor. 7/24 uzun süreli çalışan istiyorlar. :20:

Aşk vardır. Başlar ve biter. Sonsuza dek sürmez. Kadınların aşkı evleninceye kadar erkeklerin aşkı elde edinceye kadar en tepe noktasındadır.
Sonrasında yerini başka şeyler doldurur.
İlişkinin başında olanlar aşka inanır , hüsrana uğramış aşıklar aşka inanmaz ve sevmek değil de sevilmek için beklemeye başlar.

çok merak ediyorum aramızdan kaç kişi ben aşkı buldum diyip ayrılacak:32:
Bende bende amna kimse ayrılmasın bu topikten yaa arkadaş topiği burasııı.. :46::46::46:
Aşk vardır. Başlar ve biter. Sonsuza dek sürmez. Kadınların aşkı evleninceye kadar erkeklerin aşkı elde edinceye kadar en tepe noktasındadır.
Sonrasında yerini başka şeyler doldurur.
İlişkinin başında olanlar aşka inanır , hüsrana uğramış aşıklar aşka inanmaz ve sevmek değil de sevilmek için beklemeye başlar.

Doğru söze ne denir kii ?? Çok haklısın tatlımm biz artık (ben) sevilmeyi bekliyoruz/um ama sevende yokk sevilende hahah boş boş takılıyoruz bu aralarr :9::9:

Malesef ben de sizdenim arkadaşlar...

Hoşgeldim arkadaşımm :16:

Günaydınn kızlarr buaradaa :16:
Dünden beri nasılsınız ??
Ben kendimden bahsedeyim az doldum yaa :19:
Turizm Acentasında çalışıyorum ben malum sezon işlerimiz çok yoğun bende günde 12 saat çalışıyorumm.. Ama çevremdekiler bu durumu malesef kabullenemiyorlarr. Sürekli sorun çıkıyorr, işimi benimseyemediler hala.
İşime saygı dıymuyorlar bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorumm :1:
Hepinizz gelin topiğimiz canlansın canlarrr :16:

Bende bende amna kimse ayrılmasın bu topikten yaa arkadaş topiği burasııı.. :46::46::46:

Doğru söze ne denir kii ?? Çok haklısın tatlımm biz artık (ben) sevilmeyi bekliyoruz/um ama sevende yokk sevilende hahah boş boş takılıyoruz bu aralarr :9::9:

Hoşgeldim arkadaşımm :16:

Günaydınn kızlarr buaradaa :16:
Dünden beri nasılsınız ??
Ben kendimden bahsedeyim az doldum yaa :19:
Turizm Acentasında çalışıyorum ben malum sezon işlerimiz çok yoğun bende günde 12 saat çalışıyorumm.. Ama çevremdekiler bu durumu malesef kabullenemiyorlarr. Sürekli sorun çıkıyorr, işimi benimseyemediler hala.
İşime saygı dıymuyorlar bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorumm :1:
Hepinizz gelin topiğimiz canlansın canlarrr :16:

Günaydın herkeseee... :)

Günaydııın :3::3::3::3: Turizmci misin çok zevkli değil mi:1: Hangi şehirdeydn kuzum?

Günaydın herkeseee... :)

Günaydın canım nasılsım görüşmeyeli ?

Günaydııın :3::3::3::3: Turizmci misin çok zevkli değil mi:1: Hangi şehirdeydn kuzum?

Evet canım turizmciyim gerçekten çok zevkli ama bir o kadarda yorucuu :1: Birde çevrendekiler işine saygı duymuyorsa onlara anlatmak daha bi yorucu :19:
İstanbuldayımm tatlım :9:
Nasılsın görüşmeyeli ?? :16:

Back
X