Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

Günaydın canım nasılsım görüşmeyeli ?

Evet canım turizmciyim gerçekten çok zevkli ama bir o kadarda yorucuu :1: Birde çevrendekiler işine saygı duymuyorsa onlara anlatmak daha bi yorucu :19:
İstanbuldayımm tatlım :9:
Nasılsın görüşmeyeli ?? :16:

Hem de İstanbuldaaa çok güzel bence boşver çevrendekileri :1::1: İyiyim napıyım maket yapmam gerek benim de ama oyalanıyorum pof :31:

Hem de İstanbuldaaa çok güzel bence boşver çevrendekileri :1::1: İyiyim napıyım maket yapmam gerek benim de ama oyalanıyorum pof :31:

Doğru söylüyorsundaa çok konuşuyorlarr bee sıkılıyorum bazenn :1:
Havalar çok sıcak insan hiç bişey yapası gelmiyorr normall.. Bende hiç birşey yapmak istemiyorum :9:

Doğru söylüyorsundaa çok konuşuyorlarr bee sıkılıyorum bazenn :1:
Havalar çok sıcak insan hiç bişey yapası gelmiyorr normall.. Bende hiç birşey yapmak istemiyorum :9:

Değl mi şöyle bir yerde oturup çay içmek keyif sohbeti yapmak varken arkadaşlarla :1::1::1:

Değl mi şöyle bir yerde oturup çay içmek keyif sohbeti yapmak varken arkadaşlarla :1::1::1:

Doğru ama :1::1: Ben istemiyorum benim işim güzel dermişim hahah :9:

Kendinden biraz bahsedebilir misin canım tanışalım artukkkk :27::27::27:

Doğru ama :1::1: Ben istemiyorum benim işim güzel dermişim hahah :9:

Kendinden biraz bahsedebilir misin canım tanışalım artukkkk :27::27::27:

23 yaşındayımm öğrenciyim ankarada yaşıyorumm başka ne diyeyim :1: hımm adım nadide bu arada

Ben gelince arkadaşlar da peşimden geliyor gezmeye :1: Turizmcisin hazır sorayım bizim kızlar gece de gezmek istiyor da içkili ortamları filan sevmezler nereye gitsek sence? Bir arkadaş galata kulesine götür dedi oraya gitsek olur demi

Ben gelince arkadaşlar da peşimden geliyor gezmeye :1: Turizmcisin hazır sorayım bizim kızlar gece de gezmek istiyor da içkili ortamları filan sevmezler nereye gitsek sence? Bir arkadaş galata kulesine götür dedi oraya gitsek olur demi

ne güzell :1: Bende arkadaş bulamıyorumm...
Galata kulesindede içkili yer var canımm.. Şöle sahile felan gitseniz daha iyi olur bu yaz sıcağındaa :26:

ne güzell :1: Bende arkadaş bulamıyorumm...
Galata kulesindede içkili yer var canımm.. Şöle sahile felan gitseniz daha iyi olur bu yaz sıcağındaa :26:

Normal yer yok mu tüh ,neyse o zaman sahilde dolanırız biz de akşamları :1:

mimarlık okuyorum tatlım aslında çok seviyorum bölümümü:16: ama okuması sıkıntı sürekli maket çizim maket çizim :25:

İstediğin bir bölümde okuması evet zevkli oluyorr :1: Ben hiç çizemem yaa sıkıntı gelir,, zaten yeteneğimde yokturr :19:

Normal yer yok mu tüh ,neyse o zaman sahilde dolanırız biz de akşamları :1:

Var canım neden olmasın ama senin dediğin yerler Taksim, Galata vs hep içkili ve dertli yerler bencee.. Gece gece orda kız başınıza rahatsız eden falan filan ben sevmiyorumm adam gibi insan bulmak zordur o taraflarda sahil daha mantıklı geldii :37:

Senin niye arkadaşın yok genelde belli yaştan sonra hep evlenip uzaklaşıyorlarmış bekar arkadaşlardan öyle mi oldu ??
Ben en çok ondan tırsıyorum da bizimkilerin de evlenme yaşı geliyor :18: :1:

Senin niye arkadaşın yok genelde belli yaştan sonra hep evlenip uzaklaşıyorlarmış bekar arkadaşlardan öyle mi oldu ??
Ben en çok ondan tırsıyorum da bizimkilerin de evlenme yaşı geliyor :18: :1:

Oturduğum yerde fazla arkadaş yokk.. Okuldan olanlar tatilde stajda falan onlarlada görüşemiyorumm.. Bi pazar günü işte kim kalıyorsa onlarla geziyoruzz.. anlıycağın şuanlık hayatım işten ibaret :1::1:

Canım istanbulda gezebileceğiniz yerler ;
Karaköye inebilirsiniz içkili ortamlarda vardır ama içkisizde vardırr..
Gülhane parkında sahile bakan çok güzel cafelar var tüm ist ayaklarını altında gibi orda çaylarınızı yudumlayabilirsinizz...
Kabataş - fındıklı sahiline inebilirsiniz yine içkisiz olarak şimdilik önerebileceğim buralar beğenmezsen tekrar söylerim :9:

Canım istanbulda gezebileceğiniz yerler ;
Karaköye inebilirsiniz içkili ortamlarda vardır ama içkisizde vardırr..
Gülhane parkında sahile bakan çok güzel cafelar var tüm ist ayaklarını altında gibi orda çaylarınızı yudumlayabilirsinizz...
Kabataş - fındıklı sahiline inebilirsiniz yine içkisiz olarak şimdilik önerebileceğim buralar beğenmezsen tekrar söylerim :9:

Çok sağol tatlım :16:

Back
X