Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

aşka inancım kesinlikle kalmadı artık 18 gün önce bitti herşey geri dönmedi ama dönsede artık olabilir miyiz bilmiyorum ben eskisi gibi olamam çünkü cok kırgınım :5:

kızlar benimde bir ilişkim var ama onun tripleri yüzünden yürümüyor.
artık usandımm benim hiç inancım kalmadı..
bir kaç kişiyle çıktım ama hepsi aynı...
yaşıtlarımın hepsi evleniyor...
oysa nasıl isterdim bir bebeğin sesine uyanmayı:2:

aşka inancım kesinlikle kalmadı artık 18 gün önce bitti herşey geri dönmedi ama dönsede artık olabilir miyiz bilmiyorum ben eskisi gibi olamam çünkü cok kırgınım :5:

Aynı cümleleri dün ben de yazdım tatlım,gece barıstık.Sevildigini sevdıgını biliyorsan vazgecme bence.:16:

Aynı cümleleri dün ben de yazdım tatlım,gece barıstık.Sevildigini sevdıgını biliyorsan vazgecme bence.:16:
bizim artık olmaz canım ne onun ne benım ailem istemiyo artık annesiyle yüz göz etti beni sevdiğini düşünmüyorum seven insan annesi bana sana koca oğluma karı cok işine gelirse tarzında konustuğunda sustururdu ne diyosun sevdiğim kız o benım herşeye rağmen derdi..ve bütün bunlar ailesiyle aynı evde yaşamam uğruna yaşandı evde 6 kişiler iki tane erkek kardeşi var 1 kız kardeşi var bende gidicem 7 olucaz :53:

Günaydın kızlarr :16: Nasılsınız buggünn ??

Şeker hayırlısı olsun tatlım barıştığınıza çok sevindimm :16: yok yok topiğimizden şutlamayız seniii, sen gelmemezlik yapma sakınn :1: :20:

Suzanı canım benimm tamam dedim bu kız aşkı bulmuş sonra puff :52: Hayırlısı böyleymiş demekki canım üzülme daha iyisi çıkar karşınaaaa :54:

Semiramis canım ilk önce topiğimize hoşgeldin sefalar getirdinn... Yazdıklarını okuyunca hak verdim istememene.. Bu devirde 7 kişi bir evde oturabilir mi ya ? Hadi bir ihtimal oturdu diyelim o kayınvalideyle nasıl yaşanır bak onu bilemedimm :47::47:

cfs tatlım sende hoşgeldin topiğimize sefalar getirdinn :16: Bende çok istiyorum anne olmayı o minicik varlığa bakmayı koklamayı ama biraz daha zaman gerekli sanırım :9: Sende böyle düşün canım üzülme kısmetinde elbette birisi varr birgün karşına çıkıcakk :38:

komidin26 hoşgeldin canımm topiğimee sefalar getirdin :16: evet aşk bitince herşeyde bitiyor ama bu kadarda insafsız olunmazki herkez 2. bir şansı hak eder !!:52:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr :16: Nasılsınız buggünn ??

Şeker hayırlısı olsun tatlım barıştığınıza çok sevindimm :16: yok yok topiğimizden şutlamayız seniii, sen gelmemezlik yapma sakınn :1: :20:

Suzanı canım benimm tamam dedim bu kız aşkı bulmuş sonra puff :52: Hayırlısı böyleymiş demekki canım üzülme daha iyisi çıkar karşınaaaa :54:

Semiramis canım ilk önce topiğimize hoşgeldin sefalar getirdinn... Yazdıklarını okuyunca hak verdim istememene.. Bu devirde 7 kişi bir evde oturabilir mi ya ? Hadi bir ihtimal oturdu diyelim o kayınvalideyle nasıl yaşanır bak onu bilemedimm :47::47:

cfs tatlım sende hoşgeldin topiğimize sefalar getirdinn :16: Bende çok istiyorum anne olmayı o minicik varlığa bakmayı koklamayı ama biraz daha zaman gerekli sanırım :9: Sende böyle düşün canım üzülme kısmetinde elbette birisi varr birgün karşına çıkıcakk :38:

komidin26 hoşgeldin canımm topiğimee sefalar getirdin :16: evet aşk bitince herşeyde bitiyor ama bu kadarda insafsız olunmazki herkez 2. bir şansı hak eder !!:52:

Günaydın... :3: Sağol tatlım ya. Her şeyin hayırlısı. Zaten dün kandildi ya kandilin hatrına tartışmayı bitirdik.:9: Dün gece 2ye kadar facede mesajlaştık. Tabi ikimiz de telefondan girdik. :9: Sonunda bu arada sen ne zaman uyuyorsun dedi. Bende uykum gelince dedim. Sütünü içmeyi unutma dedi.Bende tamam abi dedim.(Bu arada aramızda 1,5 yaş var sadece.:9:) Bir bozuldu ki anlatamam. Nereden abin oluyorum dedi. Tansiyonum düştü sayende dedi. :9: Böyle devam etti. Sonunda ben buna tavır yaptım ve hoşçakal abi yazıp uyudum. :9: Abi demesen hoşça kalırım dedi daha doğrusu demiş. :9: 3 tane mesaj atıp doğal olarak o da uyumuş. Çalışıyor ondan doğal. Sabah sadece günaydın yazdım. Günaydın nasılsın yazdı. İyiyim abi,sen? dedim. Artık sinirlendikçe abi diyorum. :9:

Günaydın... :3: Sağol tatlım ya. Her şeyin hayırlısı. Zaten dün kandildi ya kandilin hatrına tartışmayı bitirdik.:9: Dün gece 2ye kadar facede mesajlaştık. Tabi ikimiz de telefondan girdik. :9: Sonunda bu arada sen ne zaman uyuyorsun dedi. Bende uykum gelince dedim. Sütünü içmeyi unutma dedi.Bende tamam abi dedim.(Bu arada aramızda 1,5 yaş var sadece.:9:) Bir bozuldu ki anlatamam. Nereden abin oluyorum dedi. Tansiyonum düştü sayende dedi. :9: Böyle devam etti. Sonunda ben buna tavır yaptım ve hoşçakal abi yazıp uyudum. :9: Abi demesen hoşça kalırım dedi daha doğrusu demiş. :9: 3 tane mesaj atıp doğal olarak o da uyumuş. Çalışıyor ondan doğal. Sabah sadece günaydın yazdım. Günaydın nasılsın yazdı. İyiyim abi,sen? dedim. Artık sinirlendikçe abi diyorum. :9:

Barışmanıza sevindim tatlım :9:

Çocuğun sana ilgisi varmış gibi hissettim, tabi iç yüzünü bilemeyizz :26:

Sende boş değilsin sanki kuzum ne dersin ?? :27:

Abi dediğin zaman bozuluyor, ilgisi olmasa neden bozulsun kii ?? Ayy inşş hayırlı bir kısmettir bak yine heyecanlandımm :52::52::52::52:

Barışmanıza sevindim tatlım :9:

Çocuğun sana ilgisi varmış gibi hissettim, tabi iç yüzünü bilemeyizz :26:

Sende boş değilsin sanki kuzum ne dersin ?? :27:

Abi dediğin zaman bozuluyor, ilgisi olmasa neden bozulsun kii ?? Ayy inşş hayırlı bir kısmettir bak yine heyecanlandımm :52::52::52::52:

Sağol tatlım ama benim ilgim olması biraz zor. Çünkü dershane arkadaşımın abisi ya, ona çok benziyor. Arkadaşımla konuşuyor gibi oluyorum. Olmaz gibi bu iş.:44:

ask yok, bastan beri biliyodum ben bunu, sonra okuzun teki gelip kandirik atip inandirsin, asik oldum san, zaman ve emek ver, en sonunda tokat gibi bide bakmissin 4 sene onceki sen cok hakliymis :/

Son düzenleme:
ask yok, bastan beri biliyodum ben bunu, sonra okuzun teki gelip kandirik atip inandirsin, asik oldum san, zaman ve emek ver, en sonunda tokat gibi bide bakmissin 4 sene onceki sen cok hakliymis :/

Benim bir arkadaşım var cidden çok mutlular gözleri birbirlerinden başkasını görmüyor. Gerçek aşkı tek onlarda gördüm. Darısı hepimizin başına. :17:

aşk aşkkkk :30::30:

Ne aşkı yaa, kendime ayırcak vaktim bile yokk.. Beynim çatladıı yaaa :47::47::47::47::47:

off ne kadar zor bir iş buuuuuu :43::43::43::43::43:

Ask yok gercekten yok :))) soyle biii disari
Ciktim dolastim...yalnizlar daha mutlu ya. Daha iyi bakiyorlar etrafa daha umutli ;)))

Bugunde gorucu gelmedi hahahah :D

Ask yok gercekten yok :))) soyle biii disari
Ciktim dolastim...yalnizlar daha mutlu ya. Daha iyi bakiyorlar etrafa daha umutli ;)))

Bugunde gorucu gelmedi hahahah :D

:):)

ayy tatlım yaa.. Bizimki züürt tesellisi valla :9::9:

Doğru kişiyi bulunca aşk çok güzel bencee.. Biz bulamadığımız için o yüzden kötü geliyorr :5::5:

Biz mi yanlışız ? Yoksa karşımıza çıkanlar mı yanlıştı acaba ?? Bu ilişkileri güzel gidenlr 5-6 yıl çıkanlar bunu nasıl başarıyorlar hala anlamadım yahuuu :52::52::52:

Doğru kişiyi bulunca aşk çok güzel bencee.. Biz bulamadığımız için o yüzden kötü geliyorr :5::5:

Biz mi yanlışız ? Yoksa karşımıza çıkanlar mı yanlıştı acaba ?? Bu ilişkileri güzel gidenlr 5-6 yıl çıkanlar bunu nasıl başarıyorlar hala anlamadım yahuuu :52::52::52:

Her türlü mutlu olmaya çalışmak mesele. :52:

Yığınla soru var, yüzyıllardır insanlar aşkı çözememiş çözemeyecek te..
Peki hergün gördüğümüz onlarca kişi arasından niye sadece o kişiye aşık oluruz? Bir kapıcıya bir çöp toplayan kişiye de aşık olur muyuz?
Belki de aşkta asla samimiyet yoktur. Aslında kafamızın içinde yarattığımız mükemmelleştirdiğimiz bir hayale aşık oluyoruz.
Ve sonraaa..
Erkek/kadın memnuniyetsizliğini dile getirmeye başladığı zaman paralel olarak acı çekmeye başlıyor. Aslında kafasındaki kişiye hiç uymamaktadır aşık olduğu kişi. Başlar ilgisizlikler, sızlanmalar, kavgalar, ağlama ve devamında kıskançlıklar. Ve kaçınılmaz son ayrılıklar.
Sonra da gelir burda derman ararız.
Aşk gelip geçicidir bir hastalıktır..Bıraktığı izler kalıcıdır. O yüzden yara tam anlamıyla iyileşmez.
5 -6 yıllık ilişkilere hiç özenmeyin. Zira kadın adamı o kadar süre benimle evlenecek diye bekler ve bence daha çook bekler istisnalar dışında. Erkeğin nedenleri her zaman basittir. Başka birini bulamamıştır. Elinin altındaki temizdir. Bir tek kendisinindir vs.vs.
Aşık filan olmaya gerek yok dünya da geçirilen zaman bir erkek/kadın için bu kadar harap olmaya değmez. Allah herkese hayırlı insan nasip etsin. Eskilerin deyimi ile helal süt emmiş , Allah korkusu olan.

Back
X