Aşk yok.. Aşka inanmayanlar, umduğunu bulamayanlarr haydiii bu topiğee :))

neden ki tatlım en fazla arkadaş olabiliriz dedin :( abi falan demen ona kız bakman çok itici gelmiştir ki ona :(((((

Çünkü onla birlikteyken mutluyum ama aşık olup olmadığımdan emin değilim. :26: O da senin yanındayken kuş kadar hafiftim felan dedi ama bilmiyorum. :50: Zaten mart ayında mı ne askere gidecek of. Kafam karıştı hep. :14: Dün gece konuşurken zaten bir kızdan hoşlanıyorum ama ayrı dünyaların insanıyız dedi. İşçi işçiyle memur memur ile dedi. O 5 yıldır çalışıyormuş. Açıköğretimden lise mezunu olmuş bu yıl. Öyle işte. Bende sadece peki dedim.

bende varım bende varım!!!!!!!!!!!!!!!!!! bende bu grupa aıtım :((((((((((((((

umdugumu bulamıyorum... anlamıorum yaniii eksıgımmı varrrr.. yookkkkkkkiiiiiiiiiiiii :(((((((((((((

sen her fedakarlığı yaparsın, yalanlarını unutursun , affedersin, o silip gider... aşk ne yaaa aşk ne lanet olsun

benide alın aranızaa :24: 4 yıllık bi ilişkim oldu ve terkedildim yakında 24 yaşına giriyorum ve aşka olan inancımı kaybediyorum giderek

:((((((((((((((((((( 4 yıllık ılısskıı vee sonunda terkedılmeekk.. haksızlıkkkkkkkk :(((((((((((((

bende 6 yıldır sevgılım yok.. gecen seneden berı bırıyle konusuyordum..sevgılı yapma asamasındaydım.. 1 yıl konustuk ettık sonunda neymısssss arkadasmısızzz.. palavra palavra palavra dedim... suan o da elımden kaydı gııtttii ..doyamadan... adını koyamadan :(((:14::14::14::14:

erkeklerın asık olma duygusu, bırını sevme hissileri varmı suphe edıyorum artık..:14:

benide alın aranızaa :24: 4 yıllık bi ilişkim oldu ve terkedildim yakında 24 yaşına giriyorum ve aşka olan inancımı kaybediyorum giderek

:((((((((((((((((((( 4 yıllık ılısskıı vee sonunda terkedılmeekk.. haksızlıkkkkkkkk :(((((((((((((

bende 6 yıldır sevgılım yok.. gecen seneden berı bırıyle konusuyordum..sevgılı yapma asamasındaydım.. 1 yıl konustuk ettık sonunda neymısssss arkadasmısızzz.. palavra palavra palavra dedim... suan o da elımden kaydı gııtttii ..doyamadan... adını koyamadan :(((:14::14::14::14:

erkeklerın asık olma duygusu, bırını sevme hissileri varmı suphe edıyorum artık..:14:

eylülde 2 yıl olacak ben terkedileli..
geçen gün sevgilisiyle gördüm belinden sarılmış yürüyorlardı ilk önce o olduğuna inanmadım tyerimden kalkıp koşup arkasından baktım oydu..benim 4 yılımı birlikte geçirdiğim bal gözlü özkanımdı..
benle ilk başta asla sorun olmaz biz istedikten sobnra aileler kabul eder dediği mezhep farklılığı yüzünden ayrıldı..
yüreği yetmedi..
işin acı tarafı halen facebooktan resimlerine bakıyorum...
hoşlandığım görüştüğüm biri oldu oda beni facebookta başlarıyla konuşarak aldattı şimdi peşimde evlenmek istiyor ama istemiyorum..
beni beğenen arkadaşlık etmek isteyenlerde zaman geçirmek,gezmek tozmak istiyor..
ben aşkada,ilişkilerede inanmıyorum artık..

Yeryüzünde en acı şey, bir sevginin öldüğüne tanık olmak :(((((((((((((

ben sevgımı oldurmek adına elımden gelenı yapıcam.. ılahı adalete de guvenıyorum..
ahlar bıgun cıkıcak ..

ne demıs mevlana

bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....

eylülde 2 yıl olacak ben terkedileli..
geçen gün sevgilisiyle gördüm belinden sarılmış yürüyorlardı ilk önce o olduğuna inanmadım tyerimden kalkıp koşup arkasından baktım oydu..benim 4 yılımı birlikte geçirdiğim bal gözlü özkanımdı..
benle ilk başta asla sorun olmaz biz istedikten sobnra aileler kabul eder dediği mezhep farklılığı yüzünden ayrıldı..
yüreği yetmedi..
işin acı tarafı halen facebooktan resimlerine bakıyorum...
hoşlandığım görüştüğüm biri oldu oda beni facebookta başlarıyla konuşarak aldattı şimdi peşimde evlenmek istiyor ama istemiyorum..
beni beğenen arkadaşlık etmek isteyenlerde zaman geçirmek,gezmek tozmak istiyor..
ben aşkada,ilişkilerede inanmıyorum artık..

benim de 6 ay oldu valla geri gelmeyeceginden "adim" kadar eminim.
beni sevmediginden de adim gibi eminim.
sevseydi gitmezdi. cok aci ama cok gercek bu iki kelime.
Aska inancim da yok,istegim de yok..

Yeryüzünde en acı şey, bir sevginin öldüğüne tanık olmak :(((((((((((((

ben sevgımı oldurmek adına elımden gelenı yapıcam.. ılahı adalete de guvenıyorum..
ahlar bıgun cıkıcak ..

ne demıs mevlana

bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....

Helal, çok doğru. :46:

Back
X