- 29 Nisan 2010
- 62
- 0
- 36
- Konu Sahibi lay_lay_lom
-
Son gunlerde kafama takilan bsy var... Herkes bi tutturmus asktir gidio, kime sorsan asik... Ama ben inanmiorum kendimde birgun oyle asik olacagima. Hayatinda herkes illa asik olurmu, o aski tadarmi ? Sevgiden sevgililikten bashetmiorum o buyuk gercek ask, banada dek gelirmi...
Son gunlerde kafama takilan bsy var... Herkes bi tutturmus asktir gidio, kime sorsan asik... Ama ben inanmiorum kendimde birgun oyle asik olacagima. Hayatinda herkes illa asik olurmu, o aski tadarmi ? Sevgiden sevgililikten bashetmiorum o buyuk gercek ask, banada dek gelirmi...
aşık olup olmadıgıma emin deilim amaaa bence aşktan da kötu bısey var o kişye baglanman alışman eyvahedigeldismile
ben hep aşk acısı çekenlere, ne bilim aşkımdan ölüyorum diyenlere gülerdim, bırakın ya olur mu öyle şey derdim; ben hayatta böle olmam derdim, havalıydım, cooldum falan...Derkeeennn hayatımın aşkına ilk görüşte öyle bi çarpıldım ki anlatamam, insanın bi anda gözleri dolar mı hiç tanımadığı birini ilk defa görürken, donup kaldım; aynı şekilde o da ilk görüşte etkilendi benden... 1,5 yıl oldu hala deli gibi seviyorum; hasta olduğunda uyuyamıyorum, morali bozukken benim de canım sıkılıyor, yaa anlatamam nası bişey olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?