Ask

lay_lay_lom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
62
0
36
Son gunlerde kafama takilan bsy var... Herkes bi tutturmus asktir gidio, kime sorsan asik... Ama ben inanmiorum kendimde birgun oyle asik olacagima. Hayatinda herkes illa asik olurmu, o aski tadarmi ? Sevgiden sevgililikten bashetmiorum o buyuk gercek ask, banada dek gelirmi...

Daha önce hiç aşık olmadıysanız aman dikkat!!!
Fena çarpılırsınız..
Ama daha önce aşkı yaşadıysanız yeniden aynı derecede hissetmek zor... Seversiniz,sevilirsiniz,mutlu olursunuz vs...:1hug:
Ancak aşk bir kere bence..:asigim:

kimseye deli gibi aşık olmadım
körükörüne aşkı bende bilmem sanırım duygularından çok mantığını ön planda tutan bir insanımboshayallersmile

aşık olup olmadıgıma emin deilim amaaa bence aşktan da kötu bısey var o kişye baglanman alışman eyvahedigeldismile

Olmak istemem oyle deli gbi asik, cunki buyuk asklar buyuk acilarda getirebilio... Sadece sevmek ve huzur da yeterli...

Öyle bir olursun ki apışıp kalırsın :icecream:

hayatta kesinlik yokturaklinialirimsmile

Herkes aşık olur diye bir şey yok.
Aşık olmaktan kasıt deli gibi sevmek yalnız.
Öylesine bir sevgi değil. Bambaşka bir şey. Kaç kez olur bilemiyorum.
Ama ben 1 kez oldum. Yeniden olabileceğime inanıyorum. Neden olmasın ki?
Aşk isterken karşılıklı olmasını dilemek lazım.

aşık olup olmadıgıma emin deilim amaaa bence aşktan da kötu bısey var o kişye baglanman alışman eyvahedigeldismile

gerçek aşkta zaten o kişinin herşeyine bağlanırsın ki alışırsın hareketlerine vs.
galiba yani. gerçek aşk bana da denk gelmedi su ana kadar /:
karşılıklı olmasını dilemek lazım kesinlikle evet.

ben hep aşk acısı çekenlere, ne bilim aşkımdan ölüyorum diyenlere gülerdim, bırakın ya olur mu öyle şey derdim; ben hayatta böle olmam derdim, havalıydım, cooldum falan...Derkeeennn hayatımın aşkına ilk görüşte öyle bi çarpıldım ki anlatamam, insanın bi anda gözleri dolar mı hiç tanımadığı birini ilk defa görürken, donup kaldım; aynı şekilde o da ilk görüşte etkilendi benden... 1,5 yıl oldu hala deli gibi seviyorum; hasta olduğunda uyuyamıyorum, morali bozukken benim de canım sıkılıyor, yaa anlatamam nası bişey olduğunu...

ne guzel anlatmissin cnm duygularini , bnmde asik olasim geldi bak smdi :) allah bozmasin..
Ve demekki varmis gercekten o buyuk ask ama herkese ugrarmi o mechul...

karisx seni anlıyorum bende sevgilime ilk göruste asık oldum hayatımda ılk defa boyle bısey hıssettım ustelık aska hıc ınanmazken kendımı askın tam ordsında buldm mukemmel bı duygu ona delı gıbı asıgım 2 yıl oldu ve onunla her bulusmamızda ılk gunkı gıbı heycanlanıyorum ınsallah herkes bu mutlulugu yasar

bide ilk görüşte aşk vardır o çok başkadır ya nası bi duygudur bilmem ki onu gördüğün anda gözlerine kilitlenirsinn aradan 2 yıl geçer hala unutamassın ona kavuşamadıkça daha da bağlanırsın ama sora aşk bitince ardından güzel anıları kalır aklında o unutamadığın kişi içinse amaaan o kadarda deil be dersinkaydirigubbakcemile3

evt yorumunu okumamıştm çok güzel bi duygu karisx keşke aynısını bi daha yaşasamkaydirigubbakcemile3 ama sanki ilk görüşte aşk bi defa oluyo ya:2:

ben aşkın bi defalık bişey olduğuna inanmıyorum insan çok kere aşık olabilir ama içlerinden bir tanesi vardır ki o 1.sıradadır her zaman :asigim: aşkın nerde ne zaman ortaya çıkıcağını bilemeyiz kimi zaman hiç beklemediğimiz birine bile aşık olabiliriz.
inan herkes aşkı tadar ve sizde bir gün en güzel şekilde tanırsınız umarım yerimseniben

Aşk gelip geçici bir duygudur. Herkes aşkı farklı yaşar.. mantıklı insanlar için çok zordur aşk... duygusla insanla riçin daha rahat bir duygu..
aşk sevgiye dönüşürse en güzeli o dur... aşk bir histir bana göre .... çekim kuvveti....
ama sevgi dah afarklıdır....
bende biri sevgilisiyle sorun yaşadığında bırak gitsin yaa derdim. vazgeç derdim. ama o işde bazen ne kadar mantıklıda davransan birşey sana engel oluyor bunu çözemiyorum.. içinden bir şeyler engel oluyor..Allah herkesin karşınısına sonu mutlu bitecek güzel anılar bırakacak güzel duygu paylaşımlaır naisp etsin... yoksa aşk bazen ceza gibi gelebilir.... acı ve ızdırap yaşatabilir...

Son düzenleme:

İlk görüşte aşka inanırım ben yolda gördüm selam dedi kıpkırmızı oldum,otobüsün yolunu şasırdım,ismini sayıkladım bütün gece :roflol: oda nasıl titriyo anlatamam ya 6 yıl oldu her buluşmaya giderken her aradığında kalbim küt küt çarpıyo aşkın ömrü hani 3 yıldı,alışkanlık olsa niye sürekli heyecanlanıyim ben çıkamıyorum bu işin içinden sanırım

Arkadaslar,, Ben farkinda olmadan kardesim girip acmis bu konuyu, yani bana ayit deil ! Ksra bakmayin yeni farkettim bndan snra dha dikkatli olmam gerekicek galiba..
Burda aska inanmiorum yazio, diger actgm konularda unutamiorum ozluorum yazio.. Ne dengesiz kiz diye dusunmeyin bu bna ait deil.. Bundn snra boyle bi yanlslk olmaz.. Bu konunun kapatlmasini istiorum tskrler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…