aşk..

meldenay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
32
3
1
aşk hem onunla yapamayız, hem onsuz.
çok aşık olduğum biri vardı. hayatımda ilk defa birisi ile evlenmeyi düşledim.
zaten çok da duygusal bir insanım, hayatıma kolay kolay birini sokamıyorum.
5 yıl beraberdik. son senemizde artık evlenelim, nişan evlilik uzatmayız dedi.
o sene babası rahatsızlandı. hastaneye yattı. ve bir gece hiç bir sorun yokken aramızda telefonda benden ayrıldı.
sende vazgeçmişsin zaten benden derken, ne demek sende; benim adıma nasıl konuşuyorsun dedim.
6 ay boyunca hiç bir açıklama yapmadan sustu. ve sonra çıktı geldi karşıma. gözleri doldu.
senin gibisini bulamam dedi. derdin ne bana söyle artık dediysem de demedi.
aradan 2 ay daha geçti, doğum günüydü, hade bana pasta ısmarla diye aradı beni. gelmiş sokağıma pastanede beni bekliyor. indim bir kahve içtik gitti. onun nasıl gittiğini bilmiyorum ama ben arkamı döner dönmez ağlaya ağlaya eve gelmiştim o gün. başka bir şehirde yaşıyor zaman zaman görev için bu şehre geliyordu.
yine bir görev zamanı 10 gün kadar kaldığında her gün görüştük,
ama asla yakınlaşma söz konusu olmadı. son güne dek. o gün alkolünde etkisiyle istanbula gelicem ben senin gibisini bulamam sen farklısın senin yanında rahatım ait hissediyorum gibi şeyler söyledi bana.
tabi ki ben inanmadım. uğurlarken onu bu şehirden ağladım. bomboş hissettim kendimi. bu kaçıncı vedalar diye.
hayatıma kimseyi sokamıyordum istemiyordum da kimseyi, kendimi son derece yorgun hissediyorum yeni bir ilişkiye.
her seferine de sordum neden diye... cvp yok!
aradan 1 sene daha geçti. ara ara bana sms yazıyordu. yine yazdı senin şehrindeyim diye. tamam görmek istiyorsan gel dedim. geldi yanıma oturduk konuştuk ama havadan sudan. bana hayatında birisi varmı diye sordu. sonra sarıldı. sen çok iyi birisisin, senden sonra bende kimseyle ciddi bir ilişki yaşamadım. senin yemeklerin çok güzel oluyor. seninle zaman çok güzel geçiyor, herşeye uyumlusun gibi şeyler söyledi. yine gitti. içim burkuldu öncekiler gibi değildi ama ben de onunla zaman geçirmekten hoşlanıyorum. hatta sıkılmak ne bilmiyorum onunla olduğumda. sosyal birisi olması da benim hoşuma gidiyor. düşünüyorum yaşama şekli benimle çok uyumlu ama neden gittin diye sormazlarmı madem ki o kadar artılarım vardı diyorum, nedeni yok o zamanlar beni çok sıkıyordun diye yine sıyrıldı işin içinden. bir de bana artık duygun yokmu diye sordu, onca zaman geçti olmaması normal değil mi, senin var mı dedim. var tabi dedi. benimle oynuyormu nedir anlam veremiyorum. bu yüzden de kimseyi hayatıma sokmak istemiyorum çok yoruldum. hep belirsizlikler karışıklıklar nedir bu böyle. anlam veremiyorum eski biri olarak yanıma geliyor beni görüyor iyi hoşta neden geliyorsun ki beni görmeye.. sizce derdi ne?

Artık sizi kullanmasına izin vermeyin ve kendisine yol verin
Yoksa sizi daha çok ağlatır
O adamdan bi cacık olmaz.

Çok gereksiz görüşmeler geldi bana. Hem ekmeğim dursun, hem karnım doysun kafasında yaşıyor.
Hiç bişey olacağı yok. Bence artık görüşmeyin ve kendi hayatınıza bakın. Kimse canı isteyince gidip canı isteyince gelmesin ve siz bu saçma ilişkiye bir son verin, kendi mutluluğunuz için..

Derdi karnim doysun ama pastam da dursun. Bir insan cok iyi cok sahane bir insan buldugunda onu birakmaz. Madem seni cok iyi buluyor neden baskalariyla bir iliski arayisina giriyor? Birak su adami ezdirme kendini.

Adam resmen canı isteyince geliyor canı sıkılınca hadi bay şekerim benden bu kadar deyip gidiyor! Bu ne ya aklı basında bir adamın yapacağı iş midir? Bir an önce kendinizi toparlayın sizi yedekte tutmasına izin vermeyin, aşkınızdan ölseniz de iradenizden vazgecmeyin.

neden görüşüyorsun hala onunla.
oh ne güzel canı istediğinde arıyor görüşüyor istemediğinde araması gereken bir sen yok hayatında. bu kadar her istediğini yapmasına müsade edersen ayrılır tabi. seni kaybettiğini bile hissetmemiş ki.

5 yıllık bir ilişki, nedensiz ayrılık.. onun canı isteyince görüşmeler, sen kimseye benzemiyorsun..! çok kilit bir cümle..
Okuyunca yine bir ELDE VAR 1 hikayesi.. Ya açıklayacak nedenlerini, yada tamamen çıkacak hayatınızdan.. Aksi takdirde öteki kadın olma ihtimali, yada onu beklerken geçen zaman kaybı..

kendinizi seviyorsanz size ulaşmasını engelleyin. kaybetme korkusu yaşatın.

Aradaki zamanı tam hesap edemedim ama nasıl sabrettin o kadar.Taş olsa çatlar seninle mi uğraşacağım brehhh diyerek.

Kafasini karistiran baska birisi daha olabilir

bu kadar zaman harcanır mı ya? büyüdükçe insan anlıyor. bana şimdi iki aylık mutsuzluk bile fazla geliyor.
beş senenizi çalmış hayatınızdan.
öyle söz ettiği gibi seven, unutamayan insan vurur elini masaya teklifini yapar.
bence yol çizin kendinize, bu adamla karşılaşmayacağınız bi yol.
başkasıyla mutlu olun, kıymet bilen biriyle:)

Peki sizin derdiniz ne? Yazık değil mi ya her seferinde yeniden umutlanip hayal kırıklığı yaşamak hoşunuza mı gidiyor? Görüşmeyin bir daha. Sebebi neyse ne, açıklama gereği bile duymuyorsa insan yerine koymuyor demektir.

Adam ne senle bagi kopariyor ne de senle oluyor. Bir adim atsa ona kosacaginin farkinda. Bana yedekte tutuyor gibi geldi.

eeeeeeh yetti be oyun mu oynuyoruz adam gibi ol net dur ben senin eski bir dostun değilim, ne istediğine bi karar ver diye restini çekme zamanı gelmiş
ya kazanacaksın ya kaybedeceksin
ama zaten şu an zamanını harcıyor
kaybetsen de daha kötü olamaz
bu ne ya oyuncak etmiş seni arkadaşım
zaafını kullanıyor

Bende de vardı bu modelden. Ayrıldıktan sonra tam 6 yıl arayıp kafamı karıştırıp durdu. Şimdi geçen zamana acıyorum. Bunlardan bir cacık olmaz.

Böyle adamöara birde yüz verip bi taraflarini kaldirmayin lütfen

Adam resmen cani istediginde geliyor , cani istemediginde takmiyor bile

Sende adamin karsisinda eriyip bitme dik dur kararli ol ve cikart hayatindan deni cok sevse ve dedigi gibi biri olsaydin onun icin suan yaninda olurdu senle beraber olurdu...

Gel dediginde gelicek, git dediginde gidiceksiniz. Her daim elinin altinda olucaksiniz bunu istiyor beyfendi. Bunun adi ask degilki. Yani en azindan karsi tarafinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…