• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk..

Bu bahsettiğiniz arkadaş ikizler burcu mu ? Merak ettim:KK64:
Valla ikizler kadar sevdigini saglam seven sıkı sıkı yapisan burc yoktur da adi cikmis kararsiza yoksa hic alakasi yok klasik kadina arzusu bitmis erkek tipi ihtimalen baska biri icin terk etti kizi durduk yere yurutemeyince geldi sonra baska flortler boslukta yedekteki

aşk hem onunla yapamayız, hem onsuz.
çok aşık olduğum biri vardı. hayatımda ilk defa birisi ile evlenmeyi düşledim.
zaten çok da duygusal bir insanım, hayatıma kolay kolay birini sokamıyorum.
5 yıl beraberdik. son senemizde artık evlenelim, nişan evlilik uzatmayız dedi.
o sene babası rahatsızlandı. hastaneye yattı. ve bir gece hiç bir sorun yokken aramızda telefonda benden ayrıldı.
sende vazgeçmişsin zaten benden derken, ne demek sende; benim adıma nasıl konuşuyorsun dedim.
6 ay boyunca hiç bir açıklama yapmadan sustu. ve sonra çıktı geldi karşıma. gözleri doldu.
senin gibisini bulamam dedi. derdin ne bana söyle artık dediysem de demedi.
aradan 2 ay daha geçti, doğum günüydü, hade bana pasta ısmarla diye aradı beni. gelmiş sokağıma pastanede beni bekliyor. indim bir kahve içtik gitti. onun nasıl gittiğini bilmiyorum ama ben arkamı döner dönmez ağlaya ağlaya eve gelmiştim o gün. başka bir şehirde yaşıyor zaman zaman görev için bu şehre geliyordu.
yine bir görev zamanı 10 gün kadar kaldığında her gün görüştük,
ama asla yakınlaşma söz konusu olmadı. son güne dek. o gün alkolünde etkisiyle istanbula gelicem ben senin gibisini bulamam sen farklısın senin yanında rahatım ait hissediyorum gibi şeyler söyledi bana.
tabi ki ben inanmadım. uğurlarken onu bu şehirden ağladım. bomboş hissettim kendimi. bu kaçıncı vedalar diye.
hayatıma kimseyi sokamıyordum istemiyordum da kimseyi, kendimi son derece yorgun hissediyorum yeni bir ilişkiye.
her seferine de sordum neden diye... cvp yok!
aradan 1 sene daha geçti. ara ara bana sms yazıyordu. yine yazdı senin şehrindeyim diye. tamam görmek istiyorsan gel dedim. geldi yanıma oturduk konuştuk ama havadan sudan. bana hayatında birisi varmı diye sordu. sonra sarıldı. sen çok iyi birisisin, senden sonra bende kimseyle ciddi bir ilişki yaşamadım. senin yemeklerin çok güzel oluyor. seninle zaman çok güzel geçiyor, herşeye uyumlusun gibi şeyler söyledi. yine gitti. içim burkuldu öncekiler gibi değildi ama ben de onunla zaman geçirmekten hoşlanıyorum. hatta sıkılmak ne bilmiyorum onunla olduğumda. sosyal birisi olması da benim hoşuma gidiyor. düşünüyorum yaşama şekli benimle çok uyumlu ama neden gittin diye sormazlarmı madem ki o kadar artılarım vardı diyorum, nedeni yok o zamanlar beni çok sıkıyordun diye yine sıyrıldı işin içinden. bir de bana artık duygun yokmu diye sordu, onca zaman geçti olmaması normal değil mi, senin var mı dedim. var tabi dedi. benimle oynuyormu nedir anlam veremiyorum. bu yüzden de kimseyi hayatıma sokmak istemiyorum çok yoruldum. hep belirsizlikler karışıklıklar nedir bu böyle. anlam veremiyorum eski biri olarak yanıma geliyor beni görüyor iyi hoşta neden geliyorsun ki beni görmeye.. sizce derdi ne?
Senden sonra CİDDİ iliskilerim olmadi derken "senden sonra oyle takildim bir suru kisiyle dustum kalktim baktim ciktim kizlarla gezdim tozdum ama hicbiri senin kadar saf degildi"demeye getirmis resmen.Seni bildigin kullaniyor.Belki de bahane degildi gercekten senden sıkıldıgı icin ayrildi ve sen bunu kabullenemeyip bahane olarak goruyorsundur?Is ciddiye binince resmen korkup kacmis.Sana resmen cok afedersin ama "senin kadar safini aptalini nereden bulucam ben" demeye getirmis ya.Defet gitsin.Once numarani degistirmekle ise basla ;)

aşk hem onunla yapamayız, hem onsuz.
çok aşık olduğum biri vardı. hayatımda ilk defa birisi ile evlenmeyi düşledim.
zaten çok da duygusal bir insanım, hayatıma kolay kolay birini sokamıyorum.
5 yıl beraberdik. son senemizde artık evlenelim, nişan evlilik uzatmayız dedi.
o sene babası rahatsızlandı. hastaneye yattı. ve bir gece hiç bir sorun yokken aramızda telefonda benden ayrıldı.
sende vazgeçmişsin zaten benden derken, ne demek sende; benim adıma nasıl konuşuyorsun dedim.
6 ay boyunca hiç bir açıklama yapmadan sustu. ve sonra çıktı geldi karşıma. gözleri doldu.
senin gibisini bulamam dedi. derdin ne bana söyle artık dediysem de demedi.
aradan 2 ay daha geçti, doğum günüydü, hade bana pasta ısmarla diye aradı beni. gelmiş sokağıma pastanede beni bekliyor. indim bir kahve içtik gitti. onun nasıl gittiğini bilmiyorum ama ben arkamı döner dönmez ağlaya ağlaya eve gelmiştim o gün. başka bir şehirde yaşıyor zaman zaman görev için bu şehre geliyordu.
yine bir görev zamanı 10 gün kadar kaldığında her gün görüştük,
ama asla yakınlaşma söz konusu olmadı. son güne dek. o gün alkolünde etkisiyle istanbula gelicem ben senin gibisini bulamam sen farklısın senin yanında rahatım ait hissediyorum gibi şeyler söyledi bana.
tabi ki ben inanmadım. uğurlarken onu bu şehirden ağladım. bomboş hissettim kendimi. bu kaçıncı vedalar diye.
hayatıma kimseyi sokamıyordum istemiyordum da kimseyi, kendimi son derece yorgun hissediyorum yeni bir ilişkiye.
her seferine de sordum neden diye... cvp yok!
aradan 1 sene daha geçti. ara ara bana sms yazıyordu. yine yazdı senin şehrindeyim diye. tamam görmek istiyorsan gel dedim. geldi yanıma oturduk konuştuk ama havadan sudan. bana hayatında birisi varmı diye sordu. sonra sarıldı. sen çok iyi birisisin, senden sonra bende kimseyle ciddi bir ilişki yaşamadım. senin yemeklerin çok güzel oluyor. seninle zaman çok güzel geçiyor, herşeye uyumlusun gibi şeyler söyledi. yine gitti. içim burkuldu öncekiler gibi değildi ama ben de onunla zaman geçirmekten hoşlanıyorum. hatta sıkılmak ne bilmiyorum onunla olduğumda. sosyal birisi olması da benim hoşuma gidiyor. düşünüyorum yaşama şekli benimle çok uyumlu ama neden gittin diye sormazlarmı madem ki o kadar artılarım vardı diyorum, nedeni yok o zamanlar beni çok sıkıyordun diye yine sıyrıldı işin içinden. bir de bana artık duygun yokmu diye sordu, onca zaman geçti olmaması normal değil mi, senin var mı dedim. var tabi dedi. benimle oynuyormu nedir anlam veremiyorum. bu yüzden de kimseyi hayatıma sokmak istemiyorum çok yoruldum. hep belirsizlikler karışıklıklar nedir bu böyle. anlam veremiyorum eski biri olarak yanıma geliyor beni görüyor iyi hoşta neden geliyorsun ki beni görmeye.. sizce derdi ne?

Bu kendinize yaşatmayı reva gördüğünüz durum,resmen psikolojik işkence farkındamısınız?

Nedeni belli değil mi? Sevmediği için gitmiş..Hiçbir erkek severken gitmez,dünya yerinden oynasa yine gitmez,ailesi reddetse yine gitmez yine gitmez.Bir erkek sebep göstermeden gidiyorsa bunun tek bir sebebi vardır: sevmemesi..

Evli değil yazmışsınız ama ben okurken yaptığı hareketler davranışlar evli gibi hissettirdi bana boşverin bundan sonra sizde noktayı koyun karşınıza o insanı hiç hatirlatmicak bi insan çıkar inşallah...

yedekte tutuyor seni.sığındığı limansın.ne yardan ne serden geçeyim diyor.yada ego tatmini sen kaçamaksın onun için belki tatlı bi kaçamak.bildiğim tek şey var yazdıklarından ve benim anladığımdan gerçek aşk sevgi yok adamın cephesinden eğer gerçek bişi olsa sana sımsıkı sarılır asla bırakmaz bırakamaz.

Evli değil yazmışsınız ama ben okurken yaptığı hareketler davranışlar evli gibi hissettirdi bana boşverin bundan sonra sizde noktayı koyun karşınıza o insanı hiç hatirlatmicak bi insan çıkar inşallah...
ama evli değil..
ben onu 10 yıldır tanıyorum evli birisiyle neden görüşeyim.
o kadar karaktersiz birisi değilim. ailesini de tanıyorum.
benimle buluştuğunda annesi de benimle görüşüyor. biz ailecekte tanışmıştık.
dediğim gibi geçmişte ciddi idi.
artık değil eski bir tanıdık olarak merak edip görüşmek istiyor işte istanbula geldiğinde görevi için, hepsi bu, ben duygusallaşıyorum sanırım ve anlamlar yüklemeye çalışıyorum belkide. bende biliyorum ciddi olan bir insanın neler yapabileceğini, aralarda geldiğinde görüşmekle hata ediyorum. bu da benim suçum. annem der ki kız aklı ka aklı :) o misal galiba

yedekte tutuyor seni.sığındığı limansın.ne yardan ne serden geçeyim diyor.yada ego tatmini sen kaçamaksın onun için belki tatlı bi kaçamak.bildiğim tek şey var yazdıklarından ve benim anladığımdan gerçek aşk sevgi yok adamın cephesinden eğer gerçek bişi olsa sana sımsıkı sarılır asla bırakmaz bırakamaz.
kaçamak yaptığını düşünmüyorum.
neden dersen, kaçamak yapması için daha fazla şeyler yaşamamız gerekiyor.
bence sadece merak edip görüyor başka da bir açıklaması yok.
katil olay yerine geri döner misali nasıl olduğum ile ilgili.
başka da bir şey yok. bugün daha iyi anladm.
gerçek aşk asla bırakmaz bunu biliyorum. artı kapanda dahi olsa çıkış yolu arar ;)
olay bu kadar basit. tşk cvp için

Bu kendinize yaşatmayı reva gördüğünüz durum,resmen psikolojik işkence farkındamısınız?

Nedeni belli değil mi? Sevmediği için gitmiş..Hiçbir erkek severken gitmez,dünya yerinden oynasa yine gitmez,ailesi reddetse yine gitmez yine gitmez.Bir erkek sebep göstermeden gidiyorsa bunun tek bir sebebi vardır: sevmemesi..
doğru. o işkence günlerini ardımda bıraktım zaten. sadece görünce insan bi garipleşiyor. hepsi bu. bende bilincindeyim seven neden gitsin ki. nokta!

Senden sonra CİDDİ iliskilerim olmadi derken "senden sonra oyle takildim bir suru kisiyle dustum kalktim baktim ciktim kizlarla gezdim tozdum ama hicbiri senin kadar saf degildi"demeye getirmis resmen.Seni bildigin kullaniyor.Belki de bahane degildi gercekten senden sıkıldıgı icin ayrildi ve sen bunu kabullenemeyip bahane olarak goruyorsundur?Is ciddiye binince resmen korkup kacmis.Sana resmen cok afedersin ama "senin kadar safini aptalini nereden bulucam ben" demeye getirmis ya.Defet gitsin.Once numarani degistirmekle ise basla :KK66:
numaramı değiştirmiştim mesleği gereği benim numaram onun için çocuk oyuncağı istese bulur yani çok basit. ama yine de düşünmüyor değilim değitirmeyi. dedikleriniz doğru. safım evet saflığımda temiz oluşumdan aptal oluşumdan değil. beni kullanıyor diye yorumluyorsunuz ama beni kullanması nasıl mümkün olabilirki? istanbula yolu düştükçe bir kahve içerek mi? buna katılmıyorum ama egosunumu tatmin ediyor onuda düüşünüyorum gerçi ona karşı böyle burdki gibi açık değilim ki :) gayet duygularım sönük :) bunlar boş işler artık beynimde yoruldu düşünmekten ama toparlaya biliorum kendimi alıştım 2 senedir. sevgi olmadığını bende biliyorm. sevginin tartışması dahi olmaz. nettir.

Valla ikizler kadar sevdigini saglam seven sıkı sıkı yapisan burc yoktur da adi cikmis kararsiza yoksa hic alakasi yok klasik kadina arzusu bitmis erkek tipi ihtimalen baska biri icin terk etti kizi durduk yere yurutemeyince geldi sonra baska flortler boslukta yedekteki
aslında bunun burçlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. kişilik ve dahası duygu ile ilişkili olduğunu düşünüyorum. keza ikizlerden de sahipleyen sahiplemeyende çıkar. aynen balık burcundan çıktığı ve şekil a çıkmadığı gibi... tamamen duygusal :)

Buna aliskanlik deniyor ask degil. Cok net mesajlari vermis; sende aidiyet hissediyorum yemeklerin guzel uyumlusun iyi vakit geciriyorum vs. Yani sende alistigim seyleri ozluyorum diyor. Sana asik olsaydi seni arzulardi. Ikisi arasinda net bi ayrim var. Birileriyle gorusuyo belli bos kalinca seninle de gorusuyo iste.
çok net.
teşekkürler

Tüm bayanlar doğru söylemiş canım ya yüz verme
aradığında açma hatta engelle ne tlf mesaj görüşme.
o zaman beynindeki bu bulanıklık zamanla gidecek.
önüne bakmaya başlayacaksın.

Sizin bir yerlerde onu beklediğinizi biliyor. Ne zaman sevilme ihtiyacı hissetse onu yargılamadan kapıyı açacağınızın farkında. Lütfen kendinizi bu kadar hırpalamayın, onun için sadece bir sığınaksınız. Aksi halde sizi merak etmesi, özlemesi gerekmez mi? Bence tüm bağlantılarınızı koparın, ama öncesinde ciddi bir şekilde konuşun. Size ben bağlanmak istemiyorum, hayatım zor, yaşadıklarıma başka birini ortak edemezdim, ben seni üzerim bahanelerinden birini sunacak ve sizde içiniz rahat bir şekilde yeni hayatınıza başlayacaksınız.

bu modelden bendede oldu,ve resmen piskolojık işkence,ve bende herşeyimi dğeiştirerek kurtuldum,burda yazanlar doğru yazmış,ama seven erkek gıtmez lafı yanlış,seven erkek gider,erkek mantığı ile hareket eder,başkasını severken,ailesının istediği ile evlenır,erkek bunu yapar,ama o sevgıde beş para etmez,

bu modelden bendede oldu,ve resmen piskolojık işkence,ve bende herşeyimi dğeiştirerek kurtuldum,burda yazanlar doğru yazmış,ama seven erkek gıtmez lafı yanlış,seven erkek gider,erkek mantığı ile hareket eder,başkasını severken,ailesının istediği ile evlenır,erkek bunu yapar,ama o sevgıde beş para etmez,
seven erkek gitmemeli gitmez ya.. ne olursa olsun. ama bunlara da takılmak aynen sadece işkence. ben numaramı değiştirdim daha evvel. şimdi de değiştirdim. bulabilir ama en azından bulsa da artık yazmaz bana diye umud ediyorum geldiğinde değiştirdiğim için. yazıp da allak bullak etmez beni. benim de karşıma yeniden sevebileceğim bir insan çıkar da daha fazlasıyla bağlanırım tabi karşılıklı :)

Tabi ki burç tek başına yeterli olmaz bu adamın yaptıklarını açıklamaya.

Ama ikizler burcu erkekleri de gerçekten çok dengesiz. 1 dakika önce çok seviyorken 1 dakika sonrasında buz gibi donuk birine dönüşebiliyorlar. Ve siz daha aranıza çektiği duvarın nedenini bulamadan yumuşayıp özür dileyebiliyorlar. Anlamak gerçekten zor..

Belki evlenmiş bile olabilir gibi geldi bana, babası hasta olunca belki bunu istedikleri biri ile evlendirmişlerdir Ada'mın gözü açık gitmesin diye

Tabi ki burç tek başına yeterli olmaz bu adamın yaptıklarını açıklamaya.

Ama ikizler burcu erkekleri de gerçekten çok dengesiz. 1 dakika önce çok seviyorken 1 dakika sonrasında buz gibi donuk birine dönüşebiliyorlar. Ve siz daha aranıza çektiği duvarın nedenini bulamadan yumuşayıp özür dileyebiliyorlar. Anlamak gerçekten zor..
Cidden bi ikizlerle iliski yasadin mi hayal dunyani mi anlatiyosun?

Back
X