• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk..

Tabi ki tecrübelerimle vardığım yargıları söylüyorum yoksa bi burçla ne alıp veremediğim olacakHoppa
dakikada bir degisen adam buldun yani bi tur manik depresifmis demek ki Allah sifasini versin :d benim tanidigim tum ikizler burcu erkekleri has ask adamlari ama tabii gercekten sevmesi lazim ikizlerin teslim olmasi icin

Tabi ki tecrübelerimle vardığım yargıları söylüyorum yoksa bi burçla ne alıp veremediğim olacakHoppa
ben buna inanmıyorum..
herşey burçlar ile ilgili değil. ha burçlara girersek olay bambaşka yere gider. o zaman yükselen burç da önemli, belki yükselen burcun etkisidir o geliş gidişleri. ikizleri çok severim bu arada çok eğlenceli insanlardır aşk hayatını bilemiyorum tabi. o zaman bir de burçlarla ilgili konu açalım :)

dakikada bir degisen adam buldun yani bi tur manik depresifmis demek ki Allah sifasini versin :d benim tanidigim tum ikizler burcu erkekleri has ask adamlari ama tabii gercekten sevmesi lazim ikizlerin teslim olmasi icin
bu herkes her burç için geçerli değil mi? burçlarla ile ilgileniyorsanız bahs ettiğim kişinin burcu da balık burcu. çok iyilerdir balıklar ama zorlardır duygu bakımında sanki kolay kolay açmıyorlar duygularını ya da sevmediğinden bu duruşu.

bu herkes her burç için geçerli değil mi? burçlarla ile ilgileniyorsanız bahs ettiğim kişinin burcu da balık burcu. çok iyilerdir balıklar ama zorlardır duygu bakımında sanki kolay kolay açmıyorlar duygularını ya da sevmediğinden bu duruşu.
Dogru canim baliklar kolay kolay duygularini acamazlar birine guvenmeleri icin zamana ve bi seyleri yasamaya ihtiyaclari oluyor sevse de boyle olabilir

Fikrimce kendini yalnız hissettiğinde seni arayıp soruyor . Sevip saydığından değil yani seven insan boyle bencil olmaz , olamaz .
O kendini zaten kandırıyor kopamıyorum diyerek sende kandirma kendini

Aynı seyleri yaparak 3 yılımı heba ettim ta ki o birini bulana kadar... Sensizliğe yavaş yavaş alıştırıyorsun onu. Şimdi ki aklım olsa bitti dediği gün kaybolurdum hayatından ya o şokla bana geri dönerdi yada ben onca zamanımı heba etmezdim.

Aynı seyleri yaparak 3 yılımı heba ettim ta ki o birini bulana kadar... Sensizliğe yavaş yavaş alıştırıyorsun onu. Şimdi ki aklım olsa bitti dediği gün kaybolurdum hayatından ya o şokla bana geri dönerdi yada ben onca zamanımı heba etmezdim.
bizim ilişkimiz biteli 2 seneyi geçti.
aralarda görev icabı geliyor buraya ve öyle arıyor. aslında hiçbirşey de hissettiğine inanmıyorum. o sözler bir anlık boşlukyan kaynaklanan şeyler. geleceğe yönelik beni gerçekten sevse gitmezdi. bende farkındayım herşeyin. bugün numaramı değiştirdim zaten. gerçi istese bana kolaylıkla ulaşa bilir. ama artık ulaşacağınıda düşünmüyorum. madem ki değiştirdim artık görüşmek istemiyor diye düşünerekten beni geldiğinde de arayamaz benim de kafamı bulandıramaz. daha evvel bunu yaptım 1 defa ama bir boşluğumda yazdım dayanamayıp.
artık yapmamam gerektiğini öğrendim kendim için :KK15:

Fikrimce kendini yalnız hissettiğinde seni arayıp soruyor . Sevip saydığından değil yani seven insan boyle bencil olmaz , olamaz .
O kendini zaten kandırıyor kopamıyorum diyerek sende kandirma kendini
kopamıyorum desede ortada gerçek var kopuğuz neticede. ben farkındayım da duygular bi sarsılıyor işte sadece. gerek yok görüşmeye. sanırım onu benim kadar kimse sevmedi henüz. o neden aynen boşluktan. yoksa beni neden görmek istesin. giden kendisi. herkes yaşattığını yaşasın dilerim bende yaşarım.

Dogru canim baliklar kolay kolay duygularini acamazlar birine guvenmeleri icin zamana ve bi seyleri yasamaya ihtiyaclari oluyor sevse de boyle olabilir
benim için nettir aslında insan olduğu kendini gösterdiği gibidir. burçlara fazla takılmıyorum açıkcası. özellikleri ile yola çıkmıyorum çok daha ağır acılarım oldu. bu nedir ki. sadece yumuşaklığımdan dolayı arada geldiğinde hayır diyemiyor merakıma yenik düşüp görüşe biliyorum. bu da benim hatam oluyor. o medenice buluşuyor aklında hiçbirşey yokken belki, ben söylediği kelimelere takılıyorum sonra çocuk gibi onlara tutunmak istediğimden değil aslında, rahatsız oluyorum bana neden bunları söylüyorsun niye gittin madem böyle düşünüyorsun diyorum. cvp alamıyorum bu sefer bulandırıyor kafamı en iyisi hiç görüşmemek deyip numaramı değiştirdim işte bende bugün :)

tabi canım hep öyle olmuyormu ki... sonu ayrılıkların hep aynı

numaramı değiştirmiştim mesleği gereği benim numaram onun için çocuk oyuncağı istese bulur yani çok basit. ama yine de düşünmüyor değilim değitirmeyi. dedikleriniz doğru. safım evet saflığımda temiz oluşumdan aptal oluşumdan değil. beni kullanıyor diye yorumluyorsunuz ama beni kullanması nasıl mümkün olabilirki? istanbula yolu düştükçe bir kahve içerek mi? buna katılmıyorum ama egosunumu tatmin ediyor onuda düüşünüyorum gerçi ona karşı böyle burdki gibi açık değilim ki :) gayet duygularım sönük :) bunlar boş işler artık beynimde yoruldu düşünmekten ama toparlaya biliorum kendimi alıştım 2 senedir. sevgi olmadığını bende biliyorm. sevginin tartışması dahi olmaz. nettir.
Tatlim kullanmak nedir ?Illa etinle yada paranla mi kullanabilir seni?Senin duygularini kullaniyor bundan daha onemli bir sey olabilir mi?Senin iyiligini safligini temizligini hislerini kullaniyor ki bu paradan ve vucudumuzdan daha onemli diye dusunuyorum..Dogru yoldasin gayette mantikli konusuyorsun gordugum kadariyla.Umarim bir an once kurtulursun ve karsina ondan kurtulduguna deger biri cikar ;)

Sormak istiyorum sana konu sahibi; gidisat ne olur sence?

üzgünüm ama sizden sonra hep birileri girmiş hayatına ve muhtemelen biri için bırakıp gitti.ama baktı istediği gibi biri çıkmıyor,sizi de elinin altında bulunduruyor.kendinize saygınız varsa görüşmek istemiyorum arkadaş olamayız de geç.

senin duygularına saygı duyuyorum lakinnn biz kadınlar duysusal varlıklarız karşımızdakini kırmamak için kırılır onu üzmemk için üzülür yıpranırız sevmişsin sevgine saygım sonsuz lakinnn karşılıklı olunca güzeldir ee ben geldim gel hadi hop gitmek ee ben artık gidiyorum deyip gitmesi ardından aramaları ve senin cvp vermen biz bu degiliz olmamalıyızda belli yaşlarda ergenvari hareketler cekilmez sanırım seninki ne aradıgını bilmediği gibi nsılsa senin için o hep var diyor nacizane tavsiye ama onu arkanda bırak 5 gün aglarsın ama bir ömür boyu karşına sana daha cok deger veren insanlar cıkar zamana bırak arkadaşım dümenini geriye dogru sürme tam yol ileri sür ve mutlu ol sen buna anlattıklarından anladıgım kadarıyla duruşunla sabrınla layıksın hayat sana mutluluklar getirsin...

bu ne ya hop gel hop git yol gecen hanımı bildiğin duygularını sömürüyor mesaj attığında verebileceğim cevap hayatımda biri var senle görüşmek istemiyorum derim onun seni üzmesine sen izin veriyorsun bu gidişle bitmez bu vedalar ağlamalar hatta adam evlenir gene gelir

bu ne ya hop gel hop git yol gecen hanımı bildiğin duygularını sömürüyor mesaj attığında verebileceğim cevap hayatımda biri var senle görüşmek istemiyorum derim onun seni üzmesine sen izin veriyorsun bu gidişle bitmez bu vedalar ağlamalar hatta adam evlenir gene gelir
:)

senin duygularına saygı duyuyorum lakinnn biz kadınlar duysusal varlıklarız karşımızdakini kırmamak için kırılır onu üzmemk için üzülür yıpranırız sevmişsin sevgine saygım sonsuz lakinnn karşılıklı olunca güzeldir ee ben geldim gel hadi hop gitmek ee ben artık gidiyorum deyip gitmesi ardından aramaları ve senin cvp vermen biz bu degiliz olmamalıyızda belli yaşlarda ergenvari hareketler cekilmez sanırım seninki ne aradıgını bilmediği gibi nsılsa senin için o hep var diyor nacizane tavsiye ama onu arkanda bırak 5 gün aglarsın ama bir ömür boyu karşına sana daha cok deger veren insanlar cıkar zamana bırak arkadaşım dümenini geriye dogru sürme tam yol ileri sür ve mutlu ol sen buna anlattıklarından anladıgım kadarıyla duruşunla sabrınla layıksın hayat sana mutluluklar getirsin...
teşekkürler güzel görüşün ve yorumun için. aynen dediğin gibi artık bende bu geliş gidişlerini kaldıramıyorum işe hattımı değiştirmekle başladım.

üzgünüm ama sizden sonra hep birileri girmiş hayatına ve muhtemelen biri için bırakıp gitti.ama baktı istediği gibi biri çıkmıyor,sizi de elinin altında bulunduruyor.kendinize saygınız varsa görüşmek istemiyorum arkadaş olamayız de geç.
doğru çok dedim..
bir süre aramıyor sonra ortaya çıkıyor yine buna benim dur demem lazım. başladık bakalım bir daha bi yerlerden çıkıp da kafamı bulandırmaz umarım

Back
X