AŞK

Bu düşünce acmazlarinizi kendisi ile paylaştınız mı?

Aşk olmadan 3 sene iyi devam etmiş ilişki, cinsellik bile yaşanıyor. Hiç anlayamadığım birşey varsa o da sevmediğin bir insanla nasıl beraber olunduğu? Çok mu iyi rol yapıyorsunuz?
Aşk bazıları için olmazsa olmazdır, bazı için geri plana atılabiliyor. 3 sene ilişkiyi devam ettiren evliliği de yürütür yürütmesine ama ya o sırada başka birine aşık olan sen olursan?

Bana bu "böyle birini bulmuşken ayrılmak istemiyorum" diyenler çok fazla bencil geliyor.
Sadece kendi menfaatiniz için adamı yanınızda tutuyorsunuz.
Daha iyisi olursa her an kalkıp gidebilirsiniz bence.
Üzüldüm erkek arkadaşınız adına.

Haklısınız bende farkındayım bencilce olddugunun

etrafınızda çok fazla boşanmalar, aldatmalar varsa ilişkilere olan güveniniz bitmiştir. zaten kimseye aşık olamazsın belli şeyler yaşadıktan sonra .

o yüzden sadakat ve sevgi bulmuşken sende onun iyi özelliklerini sana heyecan yaşatacak şeyleri aramalısın

Ben elestiri almak için yazmadım sadece yardım talep ettim. Elbetteki hoş bir durum değil ondan dolayı büyüklerimden yardım istedim. Doğru bir davranış olduğunu dusunseydim ztn ne buraya yazardım ne de yardım isterdim

Teşekkür ederim

Aşk gerçekten çok farklı bir duygu ya insan 1 kere aşık olur hayatında yada hiç olmaz hep böyle düşünmüşümdür sevgi saygı guven varsa aranızda zamanla aşka dönüşebilir bence benimde var biri hayatımda seviyorum ama aşk yok seninle aynı durumdayız oda zamanla olabilir yada olmaz bilemiyorum hayırlısı olsun hakkimizda

Bu düşüncelerin var olması yanında boşanmaları da getiriyor.
Allah korusun tabi ama boşanırsan sebebi sensin
Mantık ilişkide aşkta evlililikte olmaz olamaz

Birşey hissetmediğin biriyle ayrıca nasıl bedenini paylaşabiliyorsun (
Bedensel ihtiyaç ozaman seninkisi.

Biz değiliz sana yardım edecek, sensin sana destek olacak
Hayatına sahip çık ve karşıdaki insana da haksızlık etme...
Vebal alıyorsun farkında mısın, böyle birini bulamam diyip hakka giriyorsun başkalarının hayatını zamanını çalıyorsun

Yol yakınken dön....

Herkes evlenmek çift olmak zorunda değil bu hayatta, mantığımı kullanıp eş olmaktansa tek yaşamayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…