Așka inananlar bir bakın ne olur

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
Kızlar benim bir sevdiğim var 3 yil gecti ayril baris en son 2 ay once gorustuk sonumuz yok dedi...uzatmiyim derdim şu ki ben onu unutmak bi yana 24 saat dusunmeden duramiyorum ilk ciktigim baska kimseyle olamiyorum bugun birisiyle tanistim arkadasim tanistirdi cok efendi evlilik niyetiyle gorusmek devam etmek istiyo ama ben cocuga bakinca sevdigim gozumun onune geliyo kimseyi benimseyemiyorum sanki sevdigim kisi benim bi parcam organlarimdan biri gibi artik akcigerim kalbim ellerim gibi varligini bedenimde hissediyorum deli gibi aglamak istiyorum napicam boyle yasayan unutup evlenen var mi aramizda yada benim gibi olan belki de deliriyorum

1.5 yil once ayrilmistik 2 ay once gorustuk benden umidi kes dedi yurt disina gitti bunlari soylemek icin gorustu benimle ve gitti

Henüz 2 ay olmuş şuan böyle hissetmeniz çok normal. Ama tabiki yavaş yavaş kabullenmeye başlasanız iyi olur. İyileşmek, kabullenmekle başlar. Artık bittiğini kabullenin, üzüntünüzü yaşayın, durumu sindirin ve yeni hayatınıza adapte olmaya çalışın.

Sürekli görüşmeye devam ederseniz unutmanız mümkün değil tabi. Zaten size umut vermiyor ama bir yandan da görüşmekten geri kalmıyor. Öyle adamlardan hayır gelmez. Kalbiniz doluyken başkasıyla görüşmeyin. Hem karşıdakine haksızlık hem size eziyet.

Kendine zaman tanı. Hayatında illa biri olmak zorunda değil. Biraz yalnız kal sakinleş kendine gel. Zamanla duyguların hafifleyecek. Ama şuan bu kadar yoğun duygular içindeyken başkasını yara bandı olarak kullanma.

Ben bu 1.5 yil icinde onu cok aradim sonunda ulastim oda birarada olamicamizi soyledi kendi hayatini kur dedi ama yapamicam

Aradan zaman geçsin unutursun. Ne yasadın ki sanki

Ben bu 1.5 yil icinde onu cok aradim sonunda ulastim oda birarada olamicamizi soyledi kendi hayatini kur dedi ama yapamicam
Kendini devamlı buna inandırırsan tabiki unutamazsın öncelikle ayrıldığınızı kabullen kendine zaman ver ve bir daha asla arayıp,mesaj atma bu unutmanı imkansız bir hale getirir

Son düzenleme:
hepinize cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin... İlk zamanlarda cok iyidik cok mutluydum sonra birden uzaklasti neden soylemedi zaten yoktuda soyledigi tek sey sonu olmicak

cocuklada konusmuyorum umit vermedim kesinlikle konusmayi tanismayi cok istedigi icin kabul ettim devami olmicak

Birbucuk yil da olsa iki ay once tazelemissin.Hic gorusne ki unutasin Zaman lazim biraz daha.

Canım anlıyorum..çünkü içinde hala ona karşı hislerin oldugu için başka biriyle de yeni bir ilişkiye başlayamıyorsun :// .. durumları az cok bilsem yorumlardım. Eger cidden sonunuzun olmadıgını düşünüyorsanız mecburen bırakmak çare gibi ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…