1,5 yılda nasıldınız peki hala aynı şeyleri mi hissediyodunuz yoksa görüşmeden sonra mı böyle oldu1.5 yil once ayrilmistik 2 ay once gorustuk benden umidi kes dedi yurt disina gitti bunlari soylemek icin gorustu benimle ve gitti
Aradan zaman geçsin unutursun. Ne yasadın ki sankiKızlar benim bir sevdiğim var 3 yil gecti ayril baris en son 2 ay once gorustuk sonumuz yok dedi...uzatmiyim derdim şu ki ben onu unutmak bi yana 24 saat dusunmeden duramiyorum ilk ciktigim baska kimseyle olamiyorum bugun birisiyle tanistim arkadasim tanistirdi cok efendi evlilik niyetiyle gorusmek devam etmek istiyo ama ben cocuga bakinca sevdigim gozumun onune geliyo kimseyi benimseyemiyorum sanki sevdigim kisi benim bi parcam organlarimdan biri gibi artik akcigerim kalbim ellerim gibi varligini bedenimde hissediyorum deli gibi aglamak istiyorum napicam boyle yasayan unutup evlenen var mi aramizda yada benim gibi olan belki de deliriyorum
Ben bu 1.5 yil icinde onu cok aradim sonunda ulastim oda birarada olamicamizi soyledi kendi hayatini kur dedi ama yapamicam
Canim seni gozden cikarmis kendi hayatini kur demis bence sen de yoluna bak.Zamanla gecer o his bu mu parcammis dersin.Ben bu 1.5 yil icinde onu cok aradim sonunda ulastim oda birarada olamicamizi soyledi kendi hayatini kur dedi ama yapamicam
Kendini devamlı buna inandırırsan tabiki unutamazsın öncelikle ayrıldığınızı kabullen kendine zaman ver ve bir daha asla arayıp,mesaj atma bu unutmanı imkansız bir hale getirirBen bu 1.5 yil icinde onu cok aradim sonunda ulastim oda birarada olamicamizi soyledi kendi hayatini kur dedi ama yapamicam
Kızlar benim bir sevdiğim var 3 yil gecti ayril baris en son 2 ay once gorustuk sonumuz yok dedi...uzatmiyim derdim şu ki ben onu unutmak bi yana 24 saat dusunmeden duramiyorum ilk ciktigim baska kimseyle olamiyorum bugun birisiyle tanistim arkadasim tanistirdi cok efendi evlilik niyetiyle gorusmek devam etmek istiyo ama ben cocuga bakinca sevdigim gozumun onune geliyo kimseyi benimseyemiyorum sanki sevdigim kisi benim bi parcam organlarimdan biri gibi artik akcigerim kalbim ellerim gibi varligini bedenimde hissediyorum deli gibi aglamak istiyorum napicam boyle yasayan unutup evlenen var mi aramizda yada benim gibi olan belki de deliriyorum
hepinize cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin... İlk zamanlarda cok iyidik cok mutluydum sonra birden uzaklasti neden soylemedi zaten yoktuda soyledigi tek sey sonu olmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?