• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşka inancı olmayan birini seviyorum :(

Benimde eşim öyleydi eski sevgilisinden baya büyük darbe yemişti aramızda onu çözmemiz 1 yılımızı aldı ama şu an iyiki vazgeçmedim diyorum ve daha yenisiniz biraz daha çabalayabilirsin.

Benim aşka inancım kalmadı hiç,soooorma sorma... :((
Lisede bir arkadaşım böyle bir çocuklaydı.Her şeyi yaptı kız...Sürprizler,hediyeler...1 buçuk ay sonunda sevgili oldular.Ama kız adamı öyle bir açtı ki ondan ayrılıp başkasına gitti adam...Tabi sizede aynısı olacak değil...Sadece bu dünyada emekten boş bir şey yok.

Issız adam sendromu gibi. Ben aşka inanmıyorum diyen birini 2.gün terketmiştim ve andersenden masallarıda okuyormusun uyumadam önce demiştim. Nedense böyle davranan erkek bana karşısındakini kendine aşık etmek güven vermek (hani başıma geldi ben kimseye yapmam çok acı çektim kafasıyla bir ilişkide yapılması gerekenleri en iyi o biliyormuş gibi) için birazda cool görünmek için hem çocukça hem simsice yapılmış bişey gibi geliyor

aşka inanmıyorsa sizinle işi ne ?
amacı ne yani .. madem inanmıyor otursun totosunun üstüne girmesin bu işlere..
demek istediği sana aşık değilimde yürek yok söylemeye kaçar gidersen uğraş dur yeni bir yarabandı aramaya..

aşka inanmıyorsa sizinle işi ne ?
amacı ne yani .. madem inanmıyor otursun totosunun üstüne girmesin bu işlere..
demek istediği sana aşık değilimde yürek yok söylemeye kaçar gidersen uğraş dur yeni bir yarabandı aramaya..
Bunu da düşündüm ama davranışlarını düşününce anlamsız geldi.Düşündükçe benimde kafam karışıyor valla :/

Aşka inanmayan erkekten ziyade totosu yemeyen erkek vardır, bahanesi olan erkek vardır. Benim kocamla hikayemizi anlatsam normal şartlarda asla evlenemezdik ama sorunsuzca evlendik neden biliyo musun? evlenmeye gönlü vardı.

Eski sevgilisinin yaptıklarından dolayı aşka inancı kalmamış birini seviyorum.Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama henüz bir yol kat etmiş değiliz.O da bana çok değer verdiğini vs söylüyor,davranışlarıyla da bunu Hatta çok daha fazlası olduğunu gösteriyor ama bir adım öteye gidebilmiş değiliz.Her türlü mücadeleye varım,Bunun için ne gerekirse yaparım da ama yapabileceğim bir şey var mı onu bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım.Fikir verir misiniz :KK43:
Ne zamandır birliktesiniz

Eski sevgilisinin yaptıklarından dolayı aşka inancı kalmamış birini seviyorum.Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama henüz bir yol kat etmiş değiliz.O da bana çok değer verdiğini vs söylüyor,davranışlarıyla da bunu Hatta çok daha fazlası olduğunu gösteriyor ama bir adım öteye gidebilmiş değiliz.Her türlü mücadeleye varım,Bunun için ne gerekirse yaparım da ama yapabileceğim bir şey var mı onu bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım.Fikir verir misiniz :KK43:
Tek çözümü sabırla onun yaralarının iyilesmesini beklemek yanında olmak. Sabretmek..

Giden senin ömrün olacak yıprananda sen olacaksın ve sonunda hiçbişey elde edemeyebilirsin. çünkü olsa olsa seni sever ve vefa borcu duyar. aşık olursa ardına bile bakmaz gider. çünkü aşk sormaz insana olur musun diye

Aşka inanmayan erkekten ziyade totosu yemeyen erkek vardır, bahanesi olan erkek vardır. Benim kocamla hikayemizi anlatsam normal şartlarda asla evlenemezdik ama sorunsuzca evlendik neden biliyo musun? evlenmeye gönlü vardı.

Belkide öyledir hiç bilmiyorum.Sevgilisinden seve seve yeni ayrıldığı için bu inançsızlığını normal karşıladım aslında :(

yeni ise o halde zamana birakmali degil mi ben ikili iliskilerde en fazla 8 ay sonrasinda ogrenebiliyorum o insani sonra cikiyor ne mal oldugu ortaya cunku :KK66:
Bende öyle düşündüm.Zamana bırakmak ve bu süreçte sevginin iyileştirici gücünü kullanarak hareket etmek en mantıklısı gibi geldi.Ben senin için,biz olabilmek için elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilmeliyim dedim kendi kendime.Vicdanım rahat olsun diye.Sonrasını o düşünsün diye yani

Belkide öyledir hiç bilmiyorum.Sevgilisinden seve seve yeni ayrıldığı için bu inançsızlığını normal karşıladım aslında :KK43:
Bilemiyorum canım her şey gönlünce olsun ama tecrübeyle sabittir, bir erkek sana ne yaşatıyosa onu yaşıyosun.

Tek çözümü sabırla onun yaralarının iyilesmesini beklemek yanında olmak. Sabretmek..
İşte benimde düşündüğüm buydu.Onu sıkmadan,üstüne gitmeden,ara ara görüşüp konuşarak ona verdiğim değeri belli edip beni özlemesini sağlamak mantıklı geldi bana.İlişkilerde stratejik davranmayı hiç beceremedim ama Bunda sanırım biraz zorlayıp böyle davranmak gerekiyor :(

30 gün çok erken bir zaman değil mi.Aşk inanmakla veya ,nanmamakla olan bir şey değil.Aşk bir duygudur.insan dur ben inanıyorum aşık olayım ya da ben inanmıyorum dur olmayayım diye yönettiği bir davranış biçimi değil.
Kimsenin yaralarına yara bandı olma.Kimseyi kendine aşık etmek için çaba sarfetme.O seni kazansın.

Aman bir aydır birlikteymişsiniz daha ne istiyorsun takıl biraz gitsin olmazsa ayrılırsın görür görmez kara sevdaya mı düştün allah aşkına ki zaten adamın gönlü yok gibi yara bandı olmak istiyorsan tabii buyur :)

benım sevgiliminde aska ve kadınlara güvenı,inancı yoktu zorlama akısına bırak kendın gıbı ol mutlu et ettır sorun bile yapma zamanla senin sevecektır

Aşka inanmayan adam yoktur, tekrar aşık olmamıştır sadece. Bazen karşına mükemmel biri çıkar, çok seversin değer verirsin ama aşık değilsindir. Biraz kendinizi çekerseniz kıymetinizi anlayabilir belki de , yarabandı olmayın da. Ben korkarım eskisinin izlerini taşıyanlardan..

Back
X