- Konu Sahibi nuripapacium
Benimde eşim öyleydi eski sevgilisinden baya büyük darbe yemişti aramızda onu çözmemiz 1 yılımızı aldı ama şu an iyiki vazgeçmedim diyorum ve daha yenisiniz biraz daha çabalayabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da düşündüm ama davranışlarını düşününce anlamsız geldi.Düşündükçe benimde kafam karışıyor valla :/aşka inanmıyorsa sizinle işi ne ?
amacı ne yani .. madem inanmıyor otursun totosunun üstüne girmesin bu işlere..
demek istediği sana aşık değilimde yürek yok söylemeye kaçar gidersen uğraş dur yeni bir yarabandı aramaya..
1 ay oluyo daha ama.Yeni yani
Ne zamandır birliktesinizEski sevgilisinin yaptıklarından dolayı aşka inancı kalmamış birini seviyorum.Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama henüz bir yol kat etmiş değiliz.O da bana çok değer verdiğini vs söylüyor,davranışlarıyla da bunu Hatta çok daha fazlası olduğunu gösteriyor ama bir adım öteye gidebilmiş değiliz.Her türlü mücadeleye varım,Bunun için ne gerekirse yaparım da ama yapabileceğim bir şey var mı onu bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım.Fikir verir misiniz![]()
Tek çözümü sabırla onun yaralarının iyilesmesini beklemek yanında olmak. Sabretmek..Eski sevgilisinin yaptıklarından dolayı aşka inancı kalmamış birini seviyorum.Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama henüz bir yol kat etmiş değiliz.O da bana çok değer verdiğini vs söylüyor,davranışlarıyla da bunu Hatta çok daha fazlası olduğunu gösteriyor ama bir adım öteye gidebilmiş değiliz.Her türlü mücadeleye varım,Bunun için ne gerekirse yaparım da ama yapabileceğim bir şey var mı onu bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım.Fikir verir misiniz![]()
Aşka inanmayan erkekten ziyade totosu yemeyen erkek vardır, bahanesi olan erkek vardır. Benim kocamla hikayemizi anlatsam normal şartlarda asla evlenemezdik ama sorunsuzca evlendik neden biliyo musun? evlenmeye gönlü vardı.
Bende öyle düşündüm.Zamana bırakmak ve bu süreçte sevginin iyileştirici gücünü kullanarak hareket etmek en mantıklısı gibi geldi.Ben senin için,biz olabilmek için elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilmeliyim dedim kendi kendime.Vicdanım rahat olsun diye.Sonrasını o düşünsün diye yaniyeni ise o halde zamana birakmali degil mi ben ikili iliskilerde en fazla 8 ay sonrasinda ogrenebiliyorum o insani sonra cikiyor ne mal oldugu ortaya cunku![]()
Bilemiyorum canım her şey gönlünce olsun ama tecrübeyle sabittir, bir erkek sana ne yaşatıyosa onu yaşıyosun.Belkide öyledir hiç bilmiyorum.Sevgilisinden seve seve yeni ayrıldığı için bu inançsızlığını normal karşıladım aslında![]()
1 ay oldu dahaNe zamandır birliktesiniz
İşte benimde düşündüğüm buydu.Onu sıkmadan,üstüne gitmeden,ara ara görüşüp konuşarak ona verdiğim değeri belli edip beni özlemesini sağlamak mantıklı geldi bana.İlişkilerde stratejik davranmayı hiç beceremedim ama Bunda sanırım biraz zorlayıp böyle davranmak gerekiyorTek çözümü sabırla onun yaralarının iyilesmesini beklemek yanında olmak. Sabretmek..
30 gün çok erken bir zaman değil mi.Aşk inanmakla veya ,nanmamakla olan bir şey değil.Aşk bir duygudur.insan dur ben inanıyorum aşık olayım ya da ben inanmıyorum dur olmayayım diye yönettiği bir davranış biçimi değil.1 ay oldu daha
benım sevgiliminde aska ve kadınlara güvenı,inancı yoktu zorlama akısına bırak kendın gıbı ol mutlu et ettır sorun bile yapma zamanla senin sevecektırEski sevgilisinin yaptıklarından dolayı aşka inancı kalmamış birini seviyorum.Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama henüz bir yol kat etmiş değiliz.O da bana çok değer verdiğini vs söylüyor,davranışlarıyla da bunu Hatta çok daha fazlası olduğunu gösteriyor ama bir adım öteye gidebilmiş değiliz.Her türlü mücadeleye varım,Bunun için ne gerekirse yaparım da ama yapabileceğim bir şey var mı onu bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım.Fikir verir misiniz![]()