- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Bu erkeklere nasıl davranmak lazım geri çekilmekten başka?Kırıldım mı dedi? Kıyamam
Böyle çakallar var, yaralı yavru ceylan taklidi yapmaya bayılıyorlar. Kadınlar da yiyor ya şu numaraları, hayret ediyorum.
Fotoğraflarınızın çıktısını alıp kırılan yerlerini sararken mi kullanacakmış?
Benim.bir çabam yok.yazan da o .Sende gönlü yok, konu aşk değil.
Bu erkeklere nasıl davranmak lazım geri çekilmekten başka?
Of yemeyin bunları ya. Fotoğraf istiyor, geçmişte kırıldım diye bahane de bulmuş. Bu çocuğun derdi takılıp geçmek. Okurken ürperdim valla. Onun aşka inancı yoksa aşkın da ona inancı yok, otursun takılacak kız arasın tüm gün. Hiç kafanıza bile takmayınHerkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?
Biliyorum o kırıldım vs şeylerine zaten inanmadım. Temkinli davranıyorum. Yani zaten bir şey yok ama o taktik yapmaya çalışırken ben ona taktik yapayım diyorum.Of yemeyin bunları ya. Fotoğraf istiyor, geçmişte kırıldım diye bahane de bulmuş. Bu çocuğun derdi takılıp geçmek. Okurken ürperdim valla. Onun aşka inancı yoksa aşkın da ona inancı yok, otursun takılacak kız arasın tüm gün. Hiç kafanıza bile takmayın
Evet doğru ama şu iki gündür çok geç cevap veriyorum tam tersine o daha sık yazmaya başladı. Müsait misin arayayım falan diyor.Korkmuyor size karsi hisleri yok sadece olay bu yani.
Birden size aşık oldu o zamanEvet doğru ama şu iki gündür çok geç cevap veriyorum tam tersine o daha sık yazmaya başladı. Müsait misin arayayım falan diyor.
Yok ama anlam veremediğim şekilde ilgi göstermeye başladıBirden size aşık oldu o zaman️
Sizin dediklerinize dikkat ediyorum hiç güvenmiyorum aksine dediklerinizi uyguluyorum hatta hiç ilgilenmiyorum saatler sonra cevap veriyorum ama tam tersine aynı saniyesinde yazıyor arıyor ve aşka ait düşüncelerinde olumlu konuşmaya başladı ben bir şey demeden.Konu sahibi güveniyon ama güvendiğin dağlara kar yağacak. Bu sözümü hatırla.
Sen buradaki kadınların sözüne kulak ver. Bırak o boş ilgileri.Yok ama anlam veremediğim şekilde ilgi göstermeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?