Aşka inancı olmayan erkek ?

Evet biraz değişik bende anlamadım
 
Yorumunuz için teşekkür ederim ama dediğiniz gibi bir durum yok çevremde çok var arkadaş ortamında denk geliyor sadece o kadar.
 
Bu konuşma sevgililik flört değil normal konuşmak öncesindende zaten arkadaşım
 
Adama ben yazmadım ki adam kendi yazıyor kendi fotoğrafımı isteyip bakarım falan diyen biri ilgi gösteren ben değilim ki
Bu ilgi değil ki. Daha önceki yorumunda yazdığım gibi kadın eliyor bu beyefendi. Zaten Bir kaç fotoğrafınızı istemesi, kullandığı klasik cümlelerde bunu gösteriyor. Ama siz öyle düşünmemeye devam edin bakalım.
 
Anladım teşekkür ederim
 
Bu konuşma sevgililik flört değil normal konuşmak öncesindende zaten arkadaşım

Normal konuşmada aşka inanmıyorum, fotp gönder bakayım vs gibi şeyler söylenir mi?
Benim de normal konuştuğum erkek arkadaşlarım var. Foto isteyen olmadı hiç. Aşk mevzusuna da girmedik.
Sanki biraz kendinizi kandırıyor gibisiniz.
 
Şöyle benim açımdan böyle bir durum yok. O dedi bakarım falan diye.
 
Sizle zaman geçiriyor, canı sıkılınca konuşup keyfini açacak, tabi tek siz olmayacaksınız, sizin gibi 3 5 kişi de vardır. Aşk sevgi bekleme, o bende yok diyor, sağ olsun dürüstmüş en azından.
Her gün zaten konuşmuyoruz ara ara ama haklısınız.
 
Seni cepte tutmak isteyen ciddi dusunmem sevgili de olmam ama bir köşede elimin altinda dur olursa cinsellik de yasariz yolumuza bakariz dalgasinda tamamen uzak durulması gereken bir tip nereden biliyorsun diye sorma bekarken bu durumu yaşamıştım
 
Eskisini unutamamış sana da umut vermek istemiyor. Uzak dur….
 
Uff çok gıcık.bunlar da nazlı erkek modeli.erkek dediğim ilişkinin başında deli divane olur öyle abuk sabuk konuşmaz.sen şutla bunu.elin prensesin laf anlatmaya mi uğraşacaksın koskoca kadın.bırak ne hâli varsa görsün.nineler gibi konuşuyor olabilirim ama gerçekten bu kadın erkek dengesi tuhaf bir hâl aldı.
 
numara yapıyor gibi gelmedi bana. daha önce numara yapan erkeklede karşılaştım. yani adam açıkca ilişkiye karşı durumunu söylüyor.
Eee niye yazıyorsun o zaman bilmem neyim diyemedin mi? Ne demek şimdi bu yani? Dur bakalım köşede duruma göre yanaşırım belki.
 
Bacım konularını biliyorum. Aşk arıyorsun. Ama yanlış yerde arıyorsun. Bunu bi anla önce. Vakit harcama. Klasik erkek masalı bu. Yeme bunu. Aşk böyle bulunmaz. Biraz nadasa çek kendini.
Nasıl bulunur nerde bulcaz ömür boyu yalnız mı kalalım
 
Eee niye yazıyorsun o zaman bilmem neyim diyemedin mi? Ne demek şimdi bu yani? Dur bakalım köşede duruma göre yanaşırım belki.
Biraz nazlı olabilir dediğiniz gibi yani belkide öylesine yazıyor arkadaşız öncesinde vs. Zaten ekstra bir çabam yok..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…