Bi kaç ay önce bi konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/642589-yalan-ihanet.html okuyanlar bilir o kadar kızların söylemesine rağman ben onu affettim hem yalan hem başka kızla konuşmuştu ama bahanesi ozamanlar beni çok evmiyormuş şimdide başka bir sorun var. bu sene üniye hazırlanıcaz onunda evi burda benimle aynı dershneye gitmek varken x kentinde yani bizden 3 saat uzak bi yerde okumak istiyor ve daha fazla paraya dershne 2500 orası 6000 hem yurt bahçenin içinde dershne var kızlarda geliyor dershaneye burda birlikte okumak varken o başka yere gidiyor hemde kızların olduğu yere aileme ne diyeceiğim falan diyor oysa ben onun için 5 senemi feda edicektim o 9 ayını feda edemiyor .ben sırf onla olmak için her en kötü yeri terch edicektim ama etmedim sırf birlikte olalım diye benim bozulğum şey benim fedakarlık yapmam ama onun beni bırakıp başka yere gitmesi ya diyorum birlikte ders çalışcaz diyorum ben evde ders çalışamam diyor karda kışta nasıl gelicek ben onun sürekli hangi kızla konuşuyo diye düşünmekten ders çalışamam ki maznyete gitti 2 saat kızın numarasını istedi burda 9 ay kızlarla nasıl düşünmeden edebilirmki elinde varken benle olmak başka yeri tercih ediyor . insan sevdiğiyle hep birlikte olmak istemezmi ? ben demeden gitmemesi gerekmezmi ?
Son düzenleme: