• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker eş/sevgilileri bi bakabilirse çok sevinirim. Bu kadar süre iletişimsiz kalmamız normal mi?

belindasays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
14
-7
1
25
herkese merhaba. Kızlar benim şu an suriye’de teğmen olarak görev yapan bir flörtüm var. Ama şöyle bir sorun var ki iletişimimiz çok çok kopuk. 10 gündür konuşuyoruz ve telefonda sadece bi kere 1 saat konuştuk onun dışında 15-20 dk olmak üzere 3 kez daha konuştuk. Son 3 gündür de mesajlarıma inanılmaz geç cevap veriyor. Mesela bazen 8, bazen 12 saat sonra dönebiliyor ve yoğun olduğunu, müsait olmadığını söylüyor ama bu kadar uzun saatler müsait olmaması mümkün mü sizce? Bana nedense yalan söylüyormuş gibi geliyor. Yani günde bi kere 5 dk konuşmak için arayamaz mı? Hadi aramayı geçtim çok geç cevap veriyor. Gerçekten bir fikrim olmadığından soruyorum bu soruyu. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ilgisi mi azaldı?

Benim Suriye de görev yapan üstteğmen arkadaşım zırt pırt story bile atıyor vala bence isteyen ulaşır şuan sıcak savaş vs yok ki...ben hep şöyle düşünürüm bu adam wc ye de mi gitmiyor ki 1 dk sını ayırıp mesaja cevap veremiyor ...kendini kandırttma abla tavsiyesi :)

Zamanla göreceksin,doğru mu söylüyor yalan mı...Suriye diyorsun benim eşim deniz kuvvetleri personeli 15 gün görevde diye hiç konuşmadığımız oldu,20 gün konusmadigimiz oldu,evliyiz 10 yıllık hala sorgulamam,kimseyle kıyaslama da yapılmaz,herkesin branşı görevi farklı.Benim eşim senede 4 ay nöbet tutup 2 3 ay da evde yokken başka bir deniz kuvveti personelinin nöbeti yok çocuğunu okula götürüyor öğlenleri alıyor,ama benim eşime yasak ve buna rağmen sorgulamıyorum.Duruma alıştım ve kendim büyütüyorum çocuğumu mesela.Dedigim gibi zamana bırak herşey mümkün çünkü.

Suriyede görevli bir tegmenle konuşmuştuk öyle flört gibi düşün. Adam habire yazıyordu bana. Akşamları sesli konuşması sorun olduğu için de dışarı çıkıp konuşurdu. Günaydın mesajı falan geliyordu sürekli. Bir ara göreve gitti iki gün iletişim kuramadım o sırada. Geldiği gibi gene yazdı aradi sordu ilgilendi. 15 gün konuştuk yıllar önce liseden tanıdığım biriydi. 15 gün sonra bir arkadaştan evli olduğunu öğrenip iletişimi kesmistim. Yani adam hem karısına hem bana vakit ayiriyordu helal olsun. Pandemi yeni başladığı zamanlardı. Yani o bölgenin yoğun olduğu zamanlar. Başka bir arkadaşım yine böyle bir ülkede görev yapan bir çocukla konuşuyordu cocuk bes saatte bir cevap yazıyordu acaba dalga mı geçiyor dedik dönünce evlenme teklif etti. Yani asker olunca karışık mevzular gibi geliyor bana belli olmuyor arama durumuna göre hisleri

Okulda başka bir disiplin var orada öyle olması normal ama konu sahibine akşam cvp yazdım da cvp tan vazgeçtim açıkçası . Çünkü mesela eşim Suriye’de öyle sorun yok şuanda tüm sorun hakkaride. Suriye’de normal güvenlik sağlanıyor . Eşim Zeytindalı operasyonunda görev yapmıştı ve Suriye’ye ilk girenlerdendi o zaman biraz sorun olmuştu yani sonra düzene girdi . Şimdi bence adamda bir sorun var
Haklı olabilirsiniz, benim erkek arkadaşım karacı değil zaten o yüzden biraz okuldan fikir yürüterek yorum yapmıştım. Bilen biri olarak siz daha iyi anlarsınız.

Canım adamın günahı girmek istemem ama evli olma ihtimali yüksek. Detaylı bi sekilde neden böyle düşündüğümü anlatirdim ama diger okuyucular üstüme gelebilir. Ne olursa olsun evli olmadigindan emin ol. Hatta mümkünse buluşunca kimlik kartına yoksa e devletine falan bak.

Suriye'de görev yapan bir şehit eşi röportajinda şunu soylemisti günde sadece 2kez mesaj atabiliyordu sabah birde akşam ben iyiyim diye gamze Mehmethan bak o kızı takip et nasıl zor şartlar altında görev yapıyorlarmis normal yazamamasi sinyal yeri belli olmasın diye telefon bile kullanmaması gerek

5 sene önce aynı sevgiliniz gibi Suriye'de görev yapan bir flörtüm vardı başlarda sık sık mesajlaşır konuşurduk sonra yok görev vs diye sallamaya başladı 1 hafta hiç aramadığı oldu telefonu kapalıydı. Bende şüphelendim ama emin olamadım sonradan öğrendim ki adamın başka bir hattı daha varmış ve 1 haftalık sürede bana görevdeyim derken diğer hattı ile sevgilisi ile tatildeymiş 🤷🏻‍♀️ çok güvenmeyin derim.

herkese merhaba. Kızlar benim şu an suriye’de teğmen olarak görev yapan bir flörtüm var. Ama şöyle bir sorun var ki iletişimimiz çok çok kopuk. 10 gündür konuşuyoruz ve telefonda sadece bi kere 1 saat konuştuk onun dışında 15-20 dk olmak üzere 3 kez daha konuştuk. Son 3 gündür de mesajlarıma inanılmaz geç cevap veriyor. Mesela bazen 8, bazen 12 saat sonra dönebiliyor ve yoğun olduğunu, müsait olmadığını söylüyor ama bu kadar uzun saatler müsait olmaması mümkün mü sizce? Bana nedense yalan söylüyormuş gibi geliyor. Yani günde bi kere 5 dk konuşmak için arayamaz mı? Hadi aramayı geçtim çok geç cevap veriyor. Gerçekten bir fikrim olmadığından soruyorum bu soruyu. Sizce böyle olması normal mi? Yoksa ilgisi mi azaldı?
Yalan söyleyip ne yapacak niye yalan söylesin mesela? Onca sıkıntı arasında tertibe mi aşık olmuş olacak☹️ normal bir erkek gibi düşünüyorsunuz karşınızdakini. Onlar dağ taş gece gündüz demeden görev üzerindeler. Daha düzeni olan biri ile beraber olmanız sizin yararınıza.

Back
X