geçer canım senin de geçer..sen bide bana sor..43 gün bile gözümde büyüyo..ilk zamanlar ve son zamanlar daha çok sıkıyo insanı ..insanın sabrı taşıyo..heyecanı artıyo..şafak sıkıştırması bu olsa gerek..bide ayrıca ben iki tane 365 devirdim..sen bana sor gün saymayı..eşim askeri personel benim..doğuda görev yapıyo..bizi götüremedi dağ başında çünkü..iki senedir ayrıyız bitmek üzere çok şükür.istanbul yolcuysuyuz artıkzemuszemus.bide 2,5 yaşında kızım var..iki senedir bir kaynanagilde bir annemgilde nasıl geçirdim bana sor..haline şükret diye anlatıyorum..evli değilsin sanırım,çocuğun yok..benim gibi 2 sene değil..bir sene beklicen..kendini şanslı hissetmeye çalış işteee..:bbo:yerimseniben
Hepinize Hayırlı Teskereler Arkadaşlar..
Allah Askerlerinizin Burnunu Bile Kanatmadan Dönmesini Nasip Etsin.. :Saruboceq:
evli değilim.askerden gelince evlenicez allah kısmet ederse. senin işinde çok zormuş ya. hem evlisin hem eşin askeri personel.allah sabır ve kolaylık versin. ama günler geçmiyo ya. gideli daha 115 gün olmuş sanki 1sene oldu gibi. 3gündür pek konuşamadık. günde 1sefer 1 dk bile konuşamadık. noldu anlamadım. için çok sıkıntılı.hala bekliyorum gözüme uyku girmedi. :2: inş.bişeyi yoktur. askerlik çok uzun yaa 455gün dile kolay. bitmiyo geçmiyo. aslında sabırsız değilimdir ama çok stres yaptım kendime. ben sevgilimin liseyi bitirmesini üniversiteyi bitirmesini(beraber) işe girmesini,ev yapmasını hepsini bekledim çok şükür herşey oldu. ama bu 455 gün geçmiyo birtürlü. allah herkese sabır versin. askerlerimize sağsalim kavuşmak nasip etsin.
Şehitlerimize ALLAHtan rahmet diliyorum...Şafak 57 Allahım sen kavuştur artık dayanıcak gücüm kalmadı sanki daha yeni gönderdim askere ya sanki hiç bitmicek gibiii günlermi yavaşladı benmi çok özledimmafoldumben
hawincim cnmmm az kalmışşşş geçicek cnm bak bnm şafak daha 333 :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?