Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

Tüm bekleyenlere...
Çok zor ama çok gurur verici bir durum bizimki... Özlem, hasret, acı, hüzün, kalp ağrısı, endişe, korku, sevgi, aşk, gözyaşı, heyecan... Ne ararsan var... Ben asla bitmez diyordum, dayanamam, sabredemem, hasta olup yatağa düşerim diyordum hep sözlüm gittiğinde. Ama bir baktım 23 gün kalmış 460 derken Sayılı gün geçiyormuş hakikaten zorda olsa. Hiç kolay yanı yok, tesellisi hele hiç yok... Tek çare Rabbimize sığınmak dua etmek sabır dilemek canlar...
Allah hepimizi kavuştursun sevdiceğine

Son yazdığımda şafak 433 demişim...
Şimdi ise 382
Geçiyor bir şekilde :97:

Çok özlendin prensim

kızlar nişanlımın askerliği diyarbakır ağır oto tabur kmtnlıgına çıktı bura ileilgili bilgisi olan , sevgilisi nişanlısı orda askerlk yapmş olan varmı????

arkadaşlar iyi akşamlar.ben askerdeki erkek arkadaşıma yiyecek birşeyler(sarma,börek,kek vs.) göndermek istiyorum.kargoyla gönderebilir miyim?ben istanbuldayım sevgilim ankarada.

arkadaşlar iyi akşamlar.ben askerdeki erkek arkadaşıma yiyecek birşeyler(sarma,börek,kek vs.) göndermek istiyorum.kargoyla gönderebilir miyim?ben istanbuldayım sevgilim ankarada.

Merhaba

Valla öyle şeyleri kargoyla göndermek nasıl olur bilemiyorum ama..Bildigim kadarıyla almıyorlar içeri..Yasak diye biliyorum..Öyle duyumlar almıştım...
Bu arada benim askerim de acemi birliği ankara da yapmıştı..

Hayırlısı olsun arkadaşım..

Öyle tabiki ama zorluğu kasıp kavuruyor zaten yürekleri...Birçok duyguyu barındırıyor içinde ama bir o kadar da gelecek olan hayat için güzel adımları atmamızı sağlayan dikenli bir yol...Bak aynı şeyleri bende söylüyordum hatta herhalde her gün sakinleştirici ilaçlar içer diyordum ama ey büyük Allah'ım sabrını veriyormuş...Dediğin gibi ilk 460 dediğim günü hatırlıyorum da nasıl da yanmıştı bu canım, etlerim liğme liğme edilmişcesine..

Ama şimdi 378 diyorum , ve gün geçtikçe biteceğine daha da inanıyorum
İnanç olmalı ki, birşeylerin sonuna varalım değil mi...O son güzel başlangıçlara yer versin
Hakkınızda hayırlısı..

benm sevgilimde ankarada artık askerynn içine yalnzca ptt kargoları grebiliymş ben kargoya vermek istedm almadılar,ama kargya verrsen o gider kargdan alır zaten askeryeye sokmazlar ama dışarıda yer oda yada kendsi sokar

benim sevgilim de ankara yolcusu bu cuma gidiyoo nasıl geçecek ne olacak bilmiyorum inşallah bende bi an önce sizin gibi diğerlerine "başlarda çok zordu ama zamanla alışıyosun"diye akıl vermeye başlarımm offf of

Vayyy be geçiyor işte..Bu yazıyı yazdığımda 378 demişim Şimdi ise 343 diyorum

bbenim erkek arkadasım daha yeni gitcek..bozdurcak tecilini yarın..15 ay ne yapcam ben onsuz bilmiyorum..allah tüm askerlerimize sabır versin.allah hepsini korusun..hepsine güç kuvvet versin..bide çıkalı 2 ay oldu.asker olmuş gidiyor ((

Merhaba sabır taşına dönmüş kızlar

Benimde 3 yıllık erkek arkadaşım askerde hemde Türkiye nin bir ucunda Van da bu aralarda karıştı oralar deprem falan iyice bana burası çekilmez oldu artık yaa

Biz asker yarenlerine hitap eden ne çok topic var yahu
Ama ben 91/2 topiğindenim

Şafak 295// Atarsa..

Arkadaslar adanada lojmanda oturan varsa kiralik daire varmi yardim edin lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…