arkadaşlar iyi akşamlar.ben askerdeki erkek arkadaşıma yiyecek birşeyler(sarma,börek,kek vs.) göndermek istiyorum.kargoyla gönderebilir miyim?ben istanbuldayım sevgilim ankarada.
Tüm bekleyenlere...
Çok zor ama çok gurur verici bir durum bizimki... Özlem, hasret, acı, hüzün, kalp ağrısı, endişe, korku, sevgi, aşk, gözyaşı, heyecan... Ne ararsan var... Ben asla bitmez diyordum, dayanamam, sabredemem, hasta olup yatağa düşerim diyordum hep sözlüm gittiğinde. Ama bir baktım 23 gün kalmış 460 derkenSayılı gün geçiyormuş hakikaten zorda olsa. Hiç kolay yanı yok, tesellisi hele hiç yok... Tek çare Rabbimize sığınmak dua etmek sabır dilemek canlar...
Allah hepimizi kavuştursun sevdiceğine
Öyle tabiki ama zorluğu kasıp kavuruyor zaten yürekleri...Birçok duyguyu barındırıyor içinde ama bir o kadar da gelecek olan hayat için güzel adımları atmamızı sağlayan dikenli bir yol...Bak aynı şeyleri bende söylüyordum hatta herhalde her gün sakinleştirici ilaçlar içer diyordum ama ey büyük Allah'ım sabrını veriyormuş...Dediğin gibi ilk 460 dediğim günü hatırlıyorum da nasıl da yanmıştı bu canım, etlerim liğme liğme edilmişcesine..
Ama şimdi 378 diyorum , ve gün geçtikçe biteceğine daha da inanıyorum
İnanç olmalı ki, birşeylerin sonuna varalım değil mi...O son güzel başlangıçlara yer versin
Hakkınızda hayırlısı..
benim nişanlım askerde çok zor zamanlar geçiyorum onsuz. varmı aranızda benle aynı duyguları yaşayan gelin dertleşelim....turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?