Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ŞAFAAKKKK...36...KARS A SELAM:lepi:

KARS KAŞARI,ANı HARABELERı,TANDIRDA KAZ YEMEĞı..zemuszemus

OOOOFFF ..SIKILDIM..ŞAFAK SAYMAKTANDA SIKILDIM ARTIIKK....akannehir

Birgün gene sana şunu dicem seninle aynı şehirde aynı havayı solumak çok güzel herşeyim........O güne sadece 52 gün kala....Allahım buraları okuyup aşkımla ey gidii günler demeyide nasip et bize bitsin artık bu hasret

şafakkkkkk....35.....izmire selam....

ahh güzel ..senin her bir şeyin meşhur hangi birini sayayımkii..en başta kızlarıı..

:Saruboceq:ŞAFAK 34

ıSTANBUL :teytey:

şafakkkkkk....35.....izmire selam....

ahh güzel ..senin her bir şeyin meşhur hangi birini sayayımkii..en başta kızlarıı..

Selamını sevinçle ben alıyorum elmaskalbimm:1hug:
sana da selamlar güzel İzmirden a.s.

şafak 374...

bu gece nefesim yola çıkar sabah nefesine kavuşurr :

ALLAH'ın ıznıyle son 57(sinop)

''as'kerim'' dayan azcık daha ALLAH'ın ıznıyle 57 gün sonra gelip alıcam senı evımıze dönücez :1hug::asigim:

Kızlarrrr çok sinirim ve moralim bozukkkkkkkkkkk aşkımın qelmeye 6 gün kalmış işe bak yaaaaaaaa benim aşkım doguda oldugu için izinler iptal olabilirmiş onunda morali çok bozukkkk off offffff eger şimdi gelemezse 70 80 gün sonra ancaaaaaaaa off yaaa çıldırcam dua edin benim için kızlar aşkım hayırlısıyla Gelsinnnn

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=242 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

turkbayragi :teytey: Kavuşmaya=6 :teytey: turkbayragi​

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

dadlu_qirl cnm ...benm askerimde doğuda şafak töpiğinede yazmıştım bnm askermnde gelmesine 30 gün var ve 2 gün önce iznler iptal gelemiorum dedi 1 gün boyunca ağlamktan şiştim..ama dün alay komutanlığını gtmiş demşlerki sadece rütbeliler içn geçerli..tabi şehir şehir farkediomu bilmiorum ama genede cnm hala çok sıkkın...:sinifsinif:

turkbayragi Ş A F A K 327 turkbayragi

Bitanem ömrüm herşeyim canım kalbimin yarısıııııı bnm diğer yarım seni çok özledimmmmm çok seviorum seniiii

Uploaded with ImageShack.us

kızlar valla moral bozmak gibi olmasında.. benim eşimde doğuda görev yapıyo..oda söyledi geçen..doğuda erlerde dahil bütün izinler iptal diyee..ama iline göre değişirmi bilmem..

bu aradaaaa....şafaaaakkkkk.....34.....istanbuuullll.....selam olsuuunn..yeni yaşayacağımız yer kocişleee..opuyorumnanaktan

bekle bizi istanbuuulll...sana geleceğiiiiizzzzzzz...güzel istanbulumunda herbir şeyi meşhur..hangi bir şeyini sayayımkii..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…