ŞAFAAAKKKKKK....9......opuyorumnanaktan
HOŞGELDİNİZ.. TEK HANELİLER..
yaşasınn plakalara geçtim ohh be çok mutluyum darısı canım arkadaşlarıma opuyorumnanaktan:dance:
burcuuuuuum gözünaydın arkadaşım darısı başımıza :dance: :dance: :dance:
saol canım duygum darısı başınıza içimde tarif edilmiyecek bir mutluluk var duygum ya:dance:
nasıl olmasın burcum ya yedin şafakları birşey kalmadı sevgilini almaya :teytey:
ay 9 ay burcum ya öyle uzak geliyor ki kaldı ki plakalar yanivalla öyle ağlaya rak,gülerek geçti zamanım artık bırakmıcam yani hele bir gelsin de mutlu olalım artık yeter bu kadar hasret,özlem yaw:)
darısı başınıza seninde aldı 9 ayın duygum 15 ayy nerdeeee 9 ay nerde nasılda geçmiş zaman :dance:
ay 9 ay burcum ya öyle uzak geliyor ki kaldı ki plakalar yani
hayal gibi şuan
canım benim olumunekankayizsmileDUYGUM AMA OFF DAHA 9 AYIM VAR SEN NE DİOSUN DEMİŞSİNDİR KESİN AMA İLK GELDİĞİN SEVGİLİNİN GİTTİĞİ GÜNÜ DÜŞÜNEREK BİR KONUŞ BAKALIM O ZAMAN GERÇEKTEN SADECE 9 AY VAR DERSİN CANIM ÇOK GÖZÜNDE BÜYÜTME GÖZÜMÜZDE BÜYÜTEREK KENDİMİZE YAPIYORUZ ÜZÜLÜYORUZ AĞLIYORUZ ONLAR RAHATLAR YERLERİNDE CANIM BENM RAHAT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP HAYALLER KURMAYA BAK 9 AYI HİÇ DÜŞÜNME YANİ CANIM KİMİ ZAMAN BEN BÖYLE YAPARAK BURALARA GELDİM HEP HAYALLER HEP ÇEYİZLER HEP KİTAPLAR YANİ
ZATEN SENDE BUNLARI YAPIYORSUN AMA ÜZÜLMEMEYE BAK CANIM BENİM:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?