Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ayın 12 sinde teslim oluyor erkek arkaşadım =(
şimdiden başladım ağlamaya gözleirm fal taşı gibi dolaşıyorum gnlerdir..
inş . kısa dönem çıkar diye dua ediyorum..
bir kaç gün sonra nereye gideceği belli olucak..
herkes yandın sen çok zor gibi laflar ediyor..
ya kızlar bukadar zoırmu gerçekten..
nasıl alışıcam , alışanlar siz nasıl alıştınız?neler yaşadınız.
off çok korkuyorum ben ya =(

canım tahmin ettiğin gibi zaten bi alışma dönemi oluyor
en azından acemi birliğinden dağıtıma kadarçekiyorsun sıkıntı
ama senin kısa dönem olabilirmiş
çabuk geçer merak etme
sen alışana kadar 2-3 ayı geçmiş oluyor
geriyede fazla bişi kalmıyo
içine ferah tut yeterki yerimseniben

evet canım biraz zorlanıyosun tabi ki ama hep kendi kendini teselli ediyosun geçeceğini biliyosun çünkü.
mesela acemi birliğine gidiyolar yemin törenini bekliyosun sonra dağıtım iznini bekliyosun.
bi şekilde aslında alışmaya çalışıyosun. çünkü mecburi bi ayrılık bu ve bitmek zorunda, bitirmek zorundayız bunun farkında oluyosun. önemli olan kendi kendine moral verebilmek aslında inşallah sende bunu başarırsın.:teselli:
şimdiden Allah kavuştursun.
:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım..bu teselliler bile öyle iyi geliyorki insana..
1 ağustosda sınava girdi ya yedek subay yada kısa dönem olucak..biz kısa dönem istiyoruz inşallah öyle çıkar..tabi hayırlısı olsun da ne olursa olsun aslında..ben çok güçsüz bir insanım..en ufak birşeyde oturur ağlarım..ne kendimi teselli ederim be bşy..tek bildiğim oturup hüngür hüngür ağlamak..daha gitmeden ne yapacağım ben diye resmen ağıt yakmaya başladım..nefret ediyorum kendimden..inşallah bu ayrılık beni biraz olsun güçlü kılar .. =(

teşekkür ederim canım..Allah hepimizi sağ salim kavuşltursun sevdikleirmize..
o yokken napıcam diye şimdiden düşünmeye başladım..dün çarşıya gittiğimde o daha gitmden onunla oturduğumuz cafenin önünden geçerken ağlayacaktım neredeyse..o gidince naparım düşünün artık..ya ben mi çok abartıyorum yoksa bunlar normal şeylermi anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…