Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

Askerim bitanem msj atmış tezkerem imzalandı aşkm hazır dye içim içime sığmıo sositososito .Rabbim herkese göstersin inş opuyorumnanaktan

ay cnm tebrik ederim, sayili gun gelip hayirlisiyla gecti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinizi Allah kavustursun hayirli tezkereler...turkbayragi

Askerim bitanem msj atmış tezkerem imzalandı aşkm hazır dye içim içime sığmıo sositososito .Rabbim herkese göstersin inş opuyorumnanaktan

Allah bi daha başka ayrılıklar vermesin inşallah.
sağsalim kavuşun hiiiiçç ayrılmayın.

Darısı ben be benim gibi şafak sayanların başına:Saruboceq:

ay cnm tebrik ederim, sayili gun gelip hayirlisiyla gecti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinizi Allah kavustursun hayirli tezkereler...turkbayragi

çok tşk ederim cnm opuyorumnanaktan

Allah bi daha başka ayrılıklar vermesin inşallah.
sağsalim kavuşun hiiiiçç ayrılmayın.

Darısı ben be benim gibi şafak sayanların başına:Saruboceq:

amin cnm amn inş.. çok tşk ederim opuyorumnanaktan

papatyam ne mutlu size yaa:1hug:
daha dün gibi hatırlıyorum,eşimin de bana tezkerem imzalandı müjdesini verdiği anı..
muhteşem bi duygu:teytey:
vee sabrın sonu da selamettir..:lepi:

daha dün gibi hatırlıyorum,eşimin de bana tezkerem imzalandı müjdesini verdiği anı..

Darısı bizlerin başına inşAllah ... :1hug:

tşk ederim bitanem Şeniz .. çok güzel bi duygu ve gerçekten sabrın sonu selametmiş cnm bnm..
çok kötü günlermde oldu çok iide şükür Rabbime bitrdik olduk darısı tüm asker yolu bekleyenlere :Saruboceq: turkbayragi

maşallah papatyam

darısı bizlerin başına Allah hepimizi askerlerimize sağsalim kavuştursun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…