Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

slm kizlar bnde asker esiyim safak 331 esim gumushanede asker komutan soforu kendisi peki sizn askrlerinz nerelerde ve ne olarak askerlik yapmaktalar bide bayanlar ben diorum ki safagini yarilaynlarin tezkerecilerin plakalarda olnlarn faln bir listesi war peki neden bu yeni baslayanlarin bir listesi yok safagimiz ucyuzlerde olabilir bir liste yapsak bizde hergn azalio die sevinirz ne guzel hemde kimler bizle ayni donemn asker' bilirz 9/3 tertiblerm yanitlariniz bekliyorm.....

kızlar liste ısı cok ıyı fıkır
bende yardımcı olurum herkes yazsın neler gereklıyse yaparız

// Şafak 442 \\ - // Mehtap 61 \\

AMASYAAAA
(liste icin canlarim :kedi: )

E$imi cok ama cokkkkk Seviyorum

benim de sevgilim askerdi, 15 ay yapıyor (57 günü kaldı), gittiğinden 1buçuk 2 ay sonra ayrıldık, ayrıldım. izne gelmişti ve saçma bi sebeple ayrıldım aslında ufak bi yalan söylemişti. 10 ay hiç konuşmadık, 2 haftadır yeniden konuşuyoruz, özlemişim. ama geldiğinde - 57 gün sonra (sanırım 14 şubat)- neler olacak bilmiyorum... garip...

bende bugün askerimi gönderdimmafoldumbenmafoldumben
çok kötü oldum ya 15 ay nasıl geçecekmafoldumben

hejar allah kavuştursun canım.
allah sabır versin hepimize.
kavuştuğumuz günleride göstersin inş.

kızlar ben şimdi bildiğim kişileri derleyip yazıyorum buraya.
yanlışım varsa,çıkmak isteyen,listeye dahil olmak isteyen varsa iletsin bana. düzelteyim.
ilk bir hafta listeyi toplamaya ayırıyorum. daha sora düzenleyeceğim yine.
fikirlerinizi bekliyorum canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…