Kızlar bugun benim içinde sevgilim içinde çok zor bi gündüü.. aslında her gün çok zor ama bugun çarşı izni vardı dünde qörüşmüştük bugunde görüştük çok şükür .. konuştuk güldük felan ama ne kadar doluymuşuz biz yaa.. Ahmet kayadan-Geçmiyor günler şarkısı bi çaldı kendimi tutamadım çok fena camda karşısında agladım yüzümü gizlemeye calıştım ama anladı tabi gördüde beni öyle görünce tabi dayanamaz aşkım bana oda agladıı senağlama senağlama:çok üzgünüm: Allahım .. varyaa okadar çok özledimkii onu anlatamam bunu kelimelerle.. az kaldı diye avuttuk kendimizi ..
bi güldük bi agladık benim için çoook güzel ve bi okadarda zor bi gündü
sizinle paylaşmak istedimm Kızlarr yaa ben onu çok seviyorummm dua edin lütven dagıtımı iyi yere düşsün.. :Saruboceq:
saol canım ya evet 300ler bitti artık
allahın izniyle 200leride yicem bitircem
tam olarak kesin değil hava koşullarına bağlı ama sanırım bu haftasonu nişanlıma gidicez
mehtap sayabilirim bende kaydirigubbakcemile2
Şafak 409
turkbayragi Allah'ım korusun seni birtanem... turkbayragi
:asigim: Ömrümün sahibi seni çok seviyorum. :asigim:
400leri bitirmeye az kaldıı sositososito
bende dün gördüm aşkımı gittiğinden beri ilk defa. çokta iyi gördümm baya bi konuştuk nasıl özlemişim ya nasıl, canım aşkım o benim bitanem herşeyimm..
:asigim: balı onu çook seviyooorr :dance:
bende dün görüştüm nişanlımla nette
dün sabah 9dan öğlen 1e kadar konuştuk
komutanların sağı solu belli olmuyor
çıkamazsınız diyolar
haftasonu geldimi çıkarıyolar
15 günde nede çok özlemişim onu
inş bu haftasonu yanındayım bitanem opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar sitedeki bütün asker topiklerini geziyorum :)
benim nişanlımda asker kısa dönem Ş:111 yakınız her hafta sonu gidiyorum ama bu hafta kar nedeniyle gidemedim canım sıkkın biraz ((
askerimle kavga ettim ( aramız zaten pek iyi değil bi sorun yüzünden bende biraz ders alsın burnu sürtsün diye bozuk atıyorum 10gündür bugün patladı böyle olcaksa ben izne gelmem dedi bende gelmezsen gelme dedim ( kapattı ooof off