melikecim hadi gözün aydın canım benim yarimin memleketine asker gitti yarin.
Hayırlısı ile teskere almayıda göstersin rabbim
geçer canım bnim geçer ama sende ömründen ömürler geçer...
bizimde son 21 gün Rabbimin izni ile...
günler durdu sanki mafoldumben
günaydın kızlarbayanssulusmile
mucizem 200lerden kurtuldunopuyorumnanaktandadlugirl 400 lerden kurtuldunopuyorumnanaktan
Evet nisancım sonunda kurtuldummmm 400lerden 1 günde geçti bile bugun Şafak= 398 zemuszemus
Hııı bide aşkımın dagıtımı Muş vartoya düştü boshayallersmile Kötünün iyisi bu.
onun bölügünde olanların geneLi şırnak hakkariye düşmüşşş..
Allahıma şükürler olsunkii o muşa düşmüşş.. korkulcak bişe yok dmi kızlarrr turkbayragi eyvahedigeldismile
Evet nisancım sonunda kurtuldummmm 400lerden 1 günde geçti bile bugun Şafak= 398 zemuszemus
Hııı bide aşkımın dagıtımı Muş vartoya düştü boshayallersmile Kötünün iyisi bu.
onun bölügünde olanların geneLi şırnak hakkariye düşmüşşş..
Allahıma şükürler olsunkii o muşa düşmüşş.. korkulcak bişe yok dmi kızlarrr turkbayragi eyvahedigeldismile
kızlar Allah size sabırlar versin ben bitirdim askerliği28 gün kaldı ama inanın çoooook zor geçiyor ilk 3 ay ve son 1 ay kendinize dikkat edin hep alttan alın size yol gösterebilir snirleriniz geçince konuşun aranızdaki husumeti benden size tavsiye az kalsın 5 yıllık sevgilim 2 yıllık nişanlımdan ayrılacaktım :):S:S :) zor bir psikolojideler anlamasanız bile anlamış gibi yapın :) sen iyisini bilirsin deyin askerlik bitimi gelince o zaman çıkartırsınız acınızı benden size tavsiye : sağlıcakla kalın ( hem bu arada asıl askerliği bizler yapıyoruz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?